7

46 10 7
                                    

Heeeeeey lieve mensen,

Yes vandaag eindelijk iets anders dan verveling!

Ik heb vandaag gewerkt bij de hovenier. Yay. Veel bijzonders was het niet maar toch.

Gewoon schoffelen, snoeien, opruimen enzo. Het was leuk! Eindelijk wat ik wilde. Wers gister gebeld door de hovenier en zei gelijk ja. Om zes uur opgestaan en om kwart voor zeven op de fiets om om half acht op werk te zijn.

Was er al om kwart over zeven, lekker vroeg. Maar wel voor leuk werk. Weetje, doe werk dat je leuk vind, dan doe je het ook beter. Gewoon een tip hahah.

We zijn bij iets van 7 klanten geweest. Waarschijnlijk hebben we er nu een klant bij. Super toch?

Zometeen ff lekker douchen.

Mama is overstuur. Ze heeft misschien een onvoldoende voor haar stage waardoor ze het aantal punten niet haalt die ze moet halen. 😦.

En over een week weet ik of ik geslaagd ben of niet! Waarachijnlijk ben ik wel gewoon geslaagd. Het examen was makkelijk.

Morgen weer een dag. Moet ik weer om zes uur opstaan. En om kwart voor zeven vertrekken. Om dan vervolgens om half acht op werk te zijn. Dan gaan we weer tuin onderhoud doen enzo. Yay.

Ik weet nu eindelijk ook een latijnse naam voor een plant. De nederlandse naam is "vuurpijl" en de latijnse naam is "Kniphovia". O jah. Deze wist ik al. "Hortensia" is "Pangea". En de drop plant ruikt super lekker! Er is ook een plant die naar mint ruikt.

Maar ik ga er maar weer eens vandoor.

Love you guys ❤❤

RantbookWhere stories live. Discover now