SİNİRLER

457 32 38
                                    

Hangi ninjanın ağzından siz bulun bakalım.

Okullar açılalı çok olmuştu. Bizde işsiz olduğumuz için öğretmenliğe başlamıştık. Küçük veletlerle dolu sınıflara girip ders anlatıp duruyorduk. Birde bizi beğenmiyorlardı! (Benim ninja öğretmenlerim olsaydı<3)  Gün bitince hepimizin pelti çıkıyordu. Nya hariç. Veletlerin en sevdiği oydu. En sevmedikleride ben. Bana kalsa hepsinin kemiklerini kırardım da  diğerleri her seferinde beni sakinleştiriyorlardı. Ve bugünde lanet olası pazartesiydi! Ahh! Ben bir öğretmendim ama pazartesi sendromu yaşıyordum. Bu hiç normal değil!!

"Hadi Cole,Jay kalkın! Uyanmayan bir siz kaldınız hadi bugün haftanın ilk günüüü!"

Zaten ben uyumuyordum ki! Nya'nın zorlamasıyla yataktan kalktım. Jay ise onun sesini duyar duymaz kalkmış Nya'ya bakmaya başlamıştı. Yok ya bu çocuk bakmıyordu bildiğin dalmıştı yani. Aşk işte! Uyuşuk uyuşuk kalkıp banyoya gittim. Ben tam girmiştimki Zane yine ve yine içeri bodoslama daldı.

"Zane burada işi hallediyordum ama!"

Ama beni duymadı ve elini yıkayıp çıktı. Bazen bizi yada beni hiç farketmiyordu. Evet bir robot ninja kardeşimiz vardı hatta robot olduğunu öğrendikten sonra daha iyiydi ama arada eskisi gibi davranıyordu. Daha fazla bu konuya takılıp kendi sinirlerimi bozmamak için elimi yüzümü yıkayıp çıktım. Hemen üzerime bir gömlek bir kumaş pantalon ve üzerine bir süveter giydim. Son zamanlarda ninja kıyafetlerimi daha çok özlemeye başlamıştım. Ne bu kumaş pantalon ne de bu gömlek ninja kıyafetimin verdiği rahatlığı vermiyordu. Bunları giyince kendimi çok rahatsız hissediyordum. Sanki kendimden çok uzaklaşıyormuşum gibi. Eskisi gibi siyah olan olmayı çok özlemiştim. Sadece ben değil diğerlerininde özlediğini biliyordum ama artık bize ihtiyaç yoktu. Halk bizi unutmuştu. Şuan onların bir tane kahramanları vardı. O altın ninja yani Lloyd'du. Ninja kıyafetlerini çıkarmayan bir tek oydu. Arada onu kıskanıyordum. O bizim gibi küçük veletlerle uğraşmıyordu( Ne demessin). Arada eskiden bizim yaptığımız şeyleri o yapıyordu. Ama o şeyler dışında nerede olduğunu merak ediyordum. Çünkü o Lloyd'un ayak işi dediği şeyler çok nadir oluyordu. Acaba ne yapıyordu? Bir arada babasının yanına gitmişti. O gün eve çok geç gelmişti. Nerden mi biliyordum? Geceleyin biraz birşeyler atıştırmak için kalkmıştım ve Lloyd o zaman geldi. Zaten o günden sonra hep çok geç gelmeye başladı. Kahvaltı için diğerlerinin yanına gittiğimde Kai güneş gözlüklerini taktı. Baya giyinmişti.

"Bugün okula gelmeyi düşünmüyorsun herhalde!"

Demiştim ama o bana alaycı bir ifadeyle bakıp bana şunları söyledi.

"Haha! Ezikler! Bugün ilk üç dersim boş. Biraz kafamı dağıtıcam."

"Umarım yine geç kalmassın Kai! Geçen yine böyle yaptığında senin öğrencilerine iki ders boyunca ben bakmıştım."

"Jay haklı! Bazılarımız senin gibi her boş zamanını kız tavlamak için harcamıyor! Bakmamız gereken veletler var!"

"Kavga etmeyin! Abi sende zamanında gel!"

Kai bizi takmadan çıktı. Bugün kötü günümdeydim. Çünkü sinirleneceğim ne varsa bugün önüme çıkıyordu.Off! Sakin ol ve yemeğini ye Cole senin için en iyisi bu diyen iç sesimi dinleyip yemeğimi yedim. Zane yine döktürmüştü.

"Çocuklar Lloyd'un nerde olduğu hakkında bir fikriniz var mı?"

"Aynen Cole'a katılıyorum. Ne zamandır ortalıkta yok ya çok geç geliyor yada hiç gelmiyor"

LEGO NİNJAGO: Lacivert Ninjanın KaderiWhere stories live. Discover now