LACİVERT NİNJA

539 34 31
                                    

"Bu mu? Bu sokaktaki çocuklardan biri. Çok yetenekli ve yeni öğrencim. Birde unutmadan burada kalacak."

"Peki Garmadon. O zaman misafir odasını hazırlıyayım."

"Gerek yok Misako ben hazırladım bile. Ama bizi biraz yanlız bırakırsan iyi olur."

"Tamam Garmadon."

O kadın gittikten sonra kendimi tutamadım. Sonuçta bu adam resmen bana sokak çocuğu demişti ki az çok haklıydı. Bugün o olmasa sokakta kalacaktım. Bir nevi beni kurtarmıştı. Ama diğer yandan beni benden daha çok tanıyordu. Ve belkide babamı ve abimi onun sayesinde bulabilirdim.

"Siz bana nasıl öyle dersiniz? Ayrıca o kadın kim? Siz Lloyd'un babası mısınız? Neden buradayız? En önemlisi ailemi tanıyor musunuz?"

"Evet bunların hepsini cevaplıyacağım.1. olarak öyle dedim çünkü Misako'nun hiç birşeyi bilmemesi gerekiyor. 2.olarak o kadın benim karım.3. olarak evet Lloyd benim oğlum ve 4. olarak aileni tanıyorum. Bak ben geçmişte yaptığım hataların bedellerini ödüyorum. Ve bunlardan biri de sensin."

"Ama nasıl? Benim sizinle ne alakam olabilir ki?"

"Bak Amy senin o okulda olma sebebin benim."

Ne?!?!?! Evet önceden kötü biriydi ama bu kadar da mı ileri gitmişti? Ben ona ne yapmıştım? 5 yaşındaki bir çocuğun o okula gitmek için ne suçu ne günahı vardı. Yıllarım geçmişti o berbat yerde. Ailemden uzaktım. Kimsem yoktu ve şimdi beni oraya mahkum eden adam karşımdaydı. Ama ben bunun hayalini hiç kurmamıştım ki? Aklımın ucundan bile geçirmemiştim. Birazdan bir sinir krizi geçirsem şaşırmazdım ki herhalde öyle olacak. Ve oldu da artık kendime engel olamıyordum. Sonuç olarak patladım.

"Siz baba oğul kendi hayatınızı benim hayatımı mahvetmeye mi adadınız? Ben size ne yaptım? Daha beş yaşındaki bir kızla derdiniz neydi? Benim suçum neydi?"

"Bak ben o zamanlar sadece kendimi ve kendim gibileri kurtarmak istemişti."

"KİMDEN??

"Lacivert Ninja'dan!!"

En az 15 dakikalık bir sessizlik olmuştu. Lacivert ninja kimdi ve benimle ne alakası vardı?

"O da kim ve benimle ne alaksı var?"

"Bak Amy bir efsane var. Lacivert ve yeşil ninja ile alakalı. Ama şimdi onu sana anlatamam biraz daha kendini toparlarsan anlatıcağım. Ama tahminlerimiz üzere sen lacivert ninjasın. O  zamanlar ben seni  yeşil ninja ile karşılaşma diye ailenden aldım ve kötü çocukların yatılı okulana gönderdim. Ama pek başarılı olmadı."

"Evet dışarıdan olmamış gibi gözükebilir ama aslında başarısız değilsiniz."

"Nasıl?"

"Bakın ben Lloyd'dan nefret ediyorum. Yani tam anlamıyla nefret ve her geçen gün artan bir nefret. Ve siz onunla karşılaşmamamı istiyordunuz ama ben nefret ediyorum. Bir nevi daha başarılısınız."

"Sebep? Yani nefret etmende ki sebep?"

"O beni seviyordu. Bende seviyordum ama en yakın arkadaşımdan dolayı ben biraz daha sabretmesini söyledim. Sonrasında sen misin bunu söyleyen? Bana yapmadığını bırakmadı. Hepsini affetmiştim. Ama kaçmadan önceki gün beni çok kırdı. Bana resmen kimsesizsin dedi. Bakın ben hepsini affetmiştim ama sonuncusundan sonra affettiklerimi de kin ve nefrete bürüdü. Ama bu konu üstün de daha fazla durmayalım. Sonuçta ailem ve şu ninjalık hakkında konuşmamız gerekiyor."

LEGO NİNJAGO: Lacivert Ninjanın KaderiWhere stories live. Discover now