Prolog

23K 803 32
                                    


Ne mogu se sakriti od njega, lovi me nemilosrdno i nezaustavljivo, ne mogu da se zaustavim i uhvatim vazduh, bežim, krijem se, bojim se . . . Kontroliše sve oko mene, manipuliše ljudima u mojoj blizini, gazi bukvalno preko svakoga da bi došao do mene. Pimakne se pa se udalji samo da bi mi stavio do znanja da me može uhvatiti kad god poželi, da mu ne mogu pobeći. Uplašena sam i nemoćna, ne poznajem nikog ko je snažniji i moćniji od njega, želim da pobegnem nekud gde me njegova ruka ne može dohvatiti, ali ne mogu, nemam taj luksuz da priuštim sebi novi život na drugom mestu bez straha.

Posle niza istrošenih i neuspelih mogućnosti donela sam odluku koja će promeniti moj život, koja će promeniti mene i koja će uništiti njega.

Dok sam tajno pratila mog progonitelja otkrila sam blago, videla sam osobu koje se plaši, visok, crn, mračan, ne prelep ali dominantan. On je ona vrsta muškaraca koja privlači sve oko sebe, hoda samouvereno, samosvesno i ne obraća pažnju na ljude oko sebe. Ne čujem šta govori ali način na koji to radi drži pažnju njegovih sagovornika, tera mog progonitelja da se topi od ljubaznosti. Prvi put ga vidim tako poniznog, osetila sam zadovoljstvo i olakšanje, jer saznanje da se nekog boji donelo mi je nadu, nadu da ću ga se osloboditi. Zato sam u sekundi donela odluku da zavedem nepoznatog i mračnog muškarca koji će biti moja karta za slobodu. Drugi deo mog plana je saznati ko je on.



Proračunato zaveden 🔚Where stories live. Discover now