16. Chapter

1.9K 87 0
                                    

Ráno se vzbudím hodně brzy. Louis s Eleanor leží na tom samém místě a spinkají. Z kapsy vytáhnu mobil. Několik nepřijatých hovorů, několik zpráv - cože? To jsem spala asi hodně tvrdě, když jsem nic necítila. Mám totiž vypnutý zvonění, takže jsem nic slyšet nemohla. Všechny zprávy i hovory jsou od jedné a té samé osoby - Robin. A sakra! Co se stalo? Jestli je to to s Niallem, tak mě trefí.

Přihlásím se na facebook i twittet. Samozřejmě tam letí, že Niall má holku. Musím uznat, že to je teda rychlost. Bliká na mě kolonka se zprávami. - Otevřít či neotevřít? Hlava chce otevřít, ale srdce se nechce. - Přemůžu se a otevřu to. Jsem zaspamovaná zprávami od Robina a nějakých lidí, co mi to s Niallem přejou, ale i těch, co mi píšou výhružné zprávy. - Boží, s Niallem nechodím, tak co řeší? Bohužel mě teď trápí něco úplně jiného.

Robin Hickey: Věděl jsem, že to s někým z těch buzen táhneš!

Jsi děvka, je mi z tebe na zvracení

Na co si to hraješ?

Jsi ještě malé dítě, co potřebuje mámu!

Přivítá mě dalších tisíce zpráv od jedné osoby. Z oči mi tečou slzy proudem. Kvůli Robinovi a kvůli rodičům. Vůbec se mi dneska nechce do školy. Utřu si slzy a mobil schovám do kapsy.

„Dobrý ránko princezno," zašeptá Louis svým ranním chraplákem.

„Dobrý," vzdychnu smutně při pohledu na své prsty.

Okamžitě se po mě vrhne a pevně obejme. „Co se stalo? Pořád tě trápí rodiče?" zvedne mi hlavu.

Kouknu se mu do oči a rozpláču se. „Víš, včera, jak jsem byla s Niallem v parku," začnu pomalu a on jen přikývne, „potkali jsme tam holky od nás ze školy. Měli na mě nějaké kecy a pak se ptali na Nialla. On jim řekl, že můj přítel a jim spadl úsměv z tváře. A-a když mě pak políbil-"

„Počkej, počkej! Jak políbil? Vždyť máš Robina," nechápavě na mě hledí.

„Aby tomu uvěřili. No pravě, nevím jestli ho pořád mám."

„Ale zlatíčko moje, to se nějak vysvětlí. Proč jim to řekl?"

„Kdyby řekl, že muj kámoš nedali by pokoj a bratra by mi nevěřili."

„Hmm, to zní logicky. Neboj se, to s Robinem se určitě nějak vysvětlí," políbí mě do vlasů, „tak šup, vstávej, musíš do školy," vstane z postele a natáhne ke mně ruku.

„No právě.. Nemohla bych dneska zůstat tady?" udělám smutný očka.

„Musíš do školy. Bude to divný, když je škola tři dny a ty už budeš meškat. A navíc, nikdo tu nebude. Jedeme s klukama do studia a pak na focení. Máme plný den."

„Achjoo," vstanu za ním, políbím ho na tvář a odejdu do koupelny, kde si udělám ranní hygienu a převléknu do čistého. Šedé legíny, pruhované tílko a modrou mikinu Adidas. Vlasy svážu do drdolu a na nohy si nasadím conversky barvy jakou má mikina. Lehce si nalíčím oči řasenkou a jako doplněk na oči nasadím tmavě modré čiré Rey-benky. Pomalu se dostavím do kuchyně. Posadím se na barovku a čekám až mi Louis přinese snídani. Položí mi na stůl vaječnou omeletu s pomerančovým džusem.

Stay Strong |n.h. CZ|Kde žijí příběhy. Začni objevovat