71. Chapter

996 72 11
                                    

Nejlepší den, co se snad mohl udít. Na Hubertu jsme měli nespočetně moc nadšenců, kteří se přišli podívat. Myslela jsem, že půjdou jen na zahájení, ale jen jsem se mýlila – vážně šli třicet kilometrů pěšky?

Samozřejmě na takovéto události nechyběli ani fotografové, kteří měli v měřítku hlavně Nialla s May – aby taky ne, když to jsou hvězdy dnešního dne. Harry, který se dal na fotografickou dráhu si přinesl vlastní fotoaparát a rozhodl se nám udělat co nejvíce společných fotek. Bylo to od něho milé. Kolikrát jsem si všimla, jak si se svojí zrcadlovkou fotí selfie fotky – můžu říct, že to byl můj konec.

Usměju se nad vzpomínku ze dne a z kapsy u rajtek lovím klíčky od pokoje. Strčím klíč do zámku a nestačím udělat žádný pohyb a dveře se nadpřirozenou silnou otevřou – hah, tak som kecal.

Ta nadpřirozená síla byla Eleanor s rozzlobeným výrazem na svém pěkném obličeji, ale za to společensky oblečena. Stejně jako všechny přítelkyně Louisových nejlepších přátel.

„Heh, ahoj,“ pozdravím zmateně a zaklepu hlavou, jako bych nevěřila, co se tady děje.

Eleanor si založí ruce do prsou. „No, ahoj,“ její hrubý hlas mi pomalu doznívá v uších.

Opatrně vstoupím a svléknu si červené sako. „Kde je Niall?“ zeptám se, když se loudám před zrcadlo. V rychlosti se shlédnu a otočím se na holky. Eleanor stojí u postele s rukama na prsou; to samé i Perrie. Jamie se směje, Sophie je zmatená a ještě někdo sedí na posteli. Nechápavě pokrčím rameny a zvednu obočí. „Co je?“ pohodím rukama.

„Co je?! V tuhle dobu bys měla tancovat být s Niallem na tanečním parketu a ty tady stojíš v rajtkách.“

„Do prdele, ples,“ plácnu se přes čelo, „jak dlouho je Niall pryč?“ začnu šílet.

Perrie ke mně příjde a pohladí mě po zádech. „Tak půl hodinky, to je v pohodě,“ usměje se, „pojď, uklidni se a nech se od nás hýčkat, uděláme z tebe kočku. Nejdříve tě ale pošleme do sprchy. Pořádně se vykoupej. Pak tě oblíkneme, nalíčíme a Lou ti udělá vlasy,“ ukáže na ženu sedíc na posteli.

 Hezky se na mě usměje a vstane. „Jsem Lou,“ obejme mě, „jsem neskutečně ráda, že tě konečně poznávám. Musím uznat, že jsi hezčí než z Niallova vyprávění,“ zasměje se.

Falešně se usměju a tázavě se podívám na Eleanor. „Lou je jejich stylistka přes vlasy a s Niallem jsou dobří přátelé,“ vysvětlí mi.

„Ach tak, promiň,“ usměju se na Lou omluvně.

„Nic se neděje. Už padej do sprchy,“ zasměje se a popostrčí mě ke koupelně.

„Jasně,“ přikývnu pro sebe a užuž za sebou zavírám dveře. Okamžitě ze sebe sundám přebytečné oblečení a vstoupím do sprchy.

xxx

Jen co jsem vylezla z koupelny jen ve spodním prádle, připadala jsem si jako slavná osobnost. Holky okolo mě lítaly, jak pomatené až na Sophie, ta jen seděla v rohu a nečinně přihlížela.

Perrie mě malovala, Lou dělala vlasy, Eleanor s Jamie se staraly o šaty s botama a já jen seděla na posteli a poslouchala Perriin zpěv písniček z MTV. Když hrála 'Anaconda' od Nicki Minaj celý pokoj rázem obživl. Ani nebudu popisovat, co jsme dělaly...

Eleanor s Jamie mě oblékly do šaty a všechny dívky v pokoji se nade mnou rozplývaly – proč? To netuším, zakázaly mi se na sebe podívat.

„Myslím, že můžeš,“ usměje se Eleanor a pomalu mě otočí k zrcadlu. Malinko se zakolísám na vysokých podpacích – to jsem vážně já? Vypadám naprosto úchvatně – sebe chvály není nikdy dost. Mám na sobě šaty, které vybraly holky tenkrát na nákupech. Mají černý korzet a crémovou sukni – předek je vykrojený, takže kratší než zadní část. Na nohou mám vysoké černé lodičky s jednoduchým páskem přes nárt. Obličej mám dokonale namalovaný a mé vlasy jsou rozpuštěné, ale z pramínků ofiny je udělá mašlička na temeni hlavy.

Stay Strong |n.h. CZ|Kde žijí příběhy. Začni objevovat