Capitolul 19 - Vis sau coșmar?

2.6K 189 8
                                    

Michael James...

Adevărul e că îmi era dor. Adevărul e că tânjeam după asta.
Adevărul e că abia așteptam să o fac din nou.
Adevărul e că... drăcia dracului! Chiar nu aveam chef să îmi aud pielea sfârâind din cauza fierbințelii ce-mi străbate corpul și mă torturează până la ultima celulă. Chiar nu aveam chef să mă simt ca un câine ud și murat. Contrar dorințelor mele exact așa sunt acum. Marele meu noroc e că e vară, pentru că un duș rece în toiul iernii m-ar fi băgat cu siguranță în spital.

Cincisprezece minute. Serios? Își bate joc de mine? Nici o oră nu ar fi de ajuns pentru ca erecția să cedeze! Am mai bine de jumătate de oră de când stau sub duș și degeaba iar faptul că ea stă lângă ușă și mă strigă cu glas senzual nu mă ajută deloc, mai rău îmi face. Îmi vine să mă dau cu capul de faianța albă dar nu o fac, nu de alta dar chiar nu vreau să leșin pe aici din cauza sângelui și să intre peste mine când erecția încă nu a dispărut. Mai mult decât atât, îmi e teamă că aș ceda chiar eu și aș sări pe ea ca un obsedat.

M-a dat peste cap încă din primele două ore petrecute împreună și de atunci am avansat. Am mers din rău în mai rău acum ajungând la doar două minute, cine sunt eu să rezist două luni jumate? Cel mai mare defect al meu e că nu am răbdare, nu știu cum să mă abțin pentru că nu a fost niciodată nevoie să o fac. Fiind unicul copil am primit tot ce am vrut de la părinții mei și moștenindu-l pe tata arăt suficient de bine încât nu am fost niciodată nevoit să încerc prea tare când mi-am dorit o femeie, în consecință, nu a fost necesar să mă abțin de la nimic, ca acum. Am nevoie disperată de o femeie, orice femeie numai femeie să fie. Asta e clar. Mai mult ca sigur, dacă m-aș culca cu una nu m-aș mai simți așa deși, dacă stau să mă gândesc, când am reîntâlnit-o pe Jasmine și am avut prima dată o reacție ca asta doar ce făcusem sex, deci...nu știu ce să mai cred.

De ce m-a mâncat în fund să o provoc din nou? Idiot, idiot, idiot!

Unde Dumnezeu s-a mai pomenit un bărbat căruia să îi fie frică să dea ochii cu o femeie pentru că aceasta îl vrea? Până la ea nu credeam că e posibil așa ceva, cu atât mai puțin eu să fiu cel căruia i se întâmplă.

— M.J... M.J... M.J...

Iar începe, erecția mea parcă are voință proprie din nou începând să crească și oftez înfrânt. Doar ce cedase un pic, aproape că îmi vine să plâng de ciudă. S-a dus dracului plimbarea.

— Ies imediat, mormăi înjurând în gând.

Cât.de.curând...sper.

Jumătate de oră mai târziu ies din baie extenuat și murat. Nu știu exact unde a dispărut Jasmine căci în apartament e o liniște totală. Oftez din nou și deși ar trebui să o caut sau să o sun, nu fac nici una din acestea două. Mă îndrept spre camera mea și mă trântesc pe pat ca un bolovan.

Încă două luni jumate. Sfinte Iisuse! Dacă o să continui așa s-ar putea să rămân impotent. Ce tot spun o să îmi putrezească...

M.J!

Super, acum aud voci.

M.J!

Ciudat, dar nu pare o iluzie.

M.J, ești bine?

Mâna care de odihnește pe umărul meu pare cât se poate de reală, atingerea asta îmi dă fiori. Deschid ochii încet și în dreapta mea nu e nimeni altcineva decât Jasmine, cea de care înceram să fug, și nu oricum. E îmbrăcată cu o rochie roșie, extrem de scurtă și decoltată și stă lângă mine pe pat. Cu toate că știu și simt și mintea îmi urlă înnebunită să mă ridic, nu o fac. Contrar comenzilor minții mele corpul îmi reacționează și mânat de impulsul lui o prind de mână și o trag deasupra mea. Cuminte și docilă, ea se lasă moale pe pieptul meu și o îmbrățișez strâns cu ambele mâini afundându-mi nasul în părul ei. Nici eu nu știu de ce fac asta când nu cu mult timp în urmă am respins-o într-un mod deloc delicat. Gura mea o caută din instinct pe a ei, gustul sărutului din urmă cu o oră nu s-a șters de pe buzele mele, încă e acolo iar simțurile mele o iau razna. Îmi împletesc limba cu a ei în timp ce mâinile mele de plimbă alene pe corpul ei. Senzația asta este divină și mă cutremur de plăcere când mâna ei coboară încet pe abdomenul meu lăsând urme fierbinți ce trec prin materialul tricoului. Îi simt bătăile inimii, parcă le pot auzi dar ceva îmi spune că nu inima ei bate atât de tare ci a mea. Mă simt emoționat deși nu e prima dată când am o femeie lângă mine. Nici când mi-am pierdut virginitatea nu am fost așa.

Accidental (Volumul 2 Din Greșeală) Pauză Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum