18 - Lejrtur del 3

3.9K 109 56
                                    

Jeg løb sammen med alle de andre over mod et af bordene, hvor der stod sodavand. Jeg skulle nå at få en faxekondi, så jeg måtte løbe hurtigt. Heldigvis fik jeg en, og jeg nød den ubeskriveligt fantastiske smag, mens den løb ned gennem min hals.

Vi havde været rundt omkring i skoven, og sådan nogle steder. Vi havde gjort det sådan, at vi gik i grupper på otte plus en lærer, og så havde man gået rundt med sin gruppe og lærer, imens man bare snakkede og nød den smukke natur, der i øvrigt var fyldt med hundelorte, hvilket jo måtte betyde, at der faktisk boede nogle tæt på.

Eller at der var nogle, der godt kunne lide at gå meget lange ture med sin hund.

Jeg troede mest på den sidste.

Min gruppe havde bestået af Ella, Jose, Alice, Alex, Luke, Connor, Matt, en lærer ved navn Karin og selvfølgelig mig selv. Det var godt at jeg gik med dem, for ellers ville jeg have dødkedet mig.

Jeg havde fundet ud af, at Alex' blonde mate, Luke, ikke hed 'Luke', men Lucas og blev kaldt Luke, fordi han gerne ville det. Det var kommet som noget af en overraskelse for mig, men jeg havde taget det pænt.

Eller faktisk havde jeg gået rundt og kaldt ham Lucas bare for at irritere ham, hvilket havde virket. Han blev pænt irriteret.

Alice og Matt havde gået lidt for sig selv, og jeg mistænker Alice for at kunne lide ham, for hun fniste en del, og hun smilede meget. Jeg tror også, at Matt gengældte Alices eventuelle følelser, så jeg var lidt glad, og jeg havde også fortalt dem, at de ville være et sødt par - hvad gør man ikke for en veninde?

Nu var vi jo så tilbage, og fordi en af lærerne havde købt sodavand, imens vi var væk, stod vi nu alle sammen med hver vores sodavand presset mod læberne og hældte den ned i os.

Jep, det så mega charmerende ud, når man kiggede rundt.

"Imens I drikker, skal I lytte til det, jeg siger," råbte Karin. "Om 1 time er der frokost, og klokken 18 starter natteløbet, så der skal I stå her. Husk, at festen starter klokken 21, så I skal være tilbage inden da."

"Hvad hvis man bliver sulten inden festen?" spurgte en af eleverne, hvilket også var det, jeg stod og tænkte på.

"Der vil stå noget snack-halløj herude på bordet, som I bare kan tage af. Det burde mætte nok," svarede Karin smilende. Jeg gad godt have hende som klasselærer, for det eneste, jeg havde tilfælles med Anette, var, at vi begge to hadede Alex. Faktisk hadede jeg ham ikke, men hun hadede ham, og jeg lod som om, så vi havde det kun på en måde tilfælles. Karin virkede i hvert fald sød.

<><><><><><>

"Så allesammen, er I klar til natteløbet?" spurgte Anette. Der lød en lav mumlen, så Anette talte hurtigt videre. "I er på hold med jeres buddies, og I får et kort, som I skal følge. Mobilerne skal I lægge i denne kasse, for så sidder jeg og våger over dem, indtil I kommer tilbage."

Jeg gik op og lagde min elskede iPhone 5s ned i kassen, ligesom mange andre også gjorde.

"Hver gruppe får en lommelygte, så hvis den løber tør for strøm, er det bare ærgerligt. I skal være tilbage inden klokken 21. I hvert fald klokken 22, for hvis I ikke er fundet inden da, ringer vi 112. Værsgo at hente et kort og stille jer med jeres buddies."

Jeg stillede mig ved siden af Luke. Alex var oppe ved Anette for at hente et kort, og jeg sendte ham en mental takketale, fordi jeg slap for at bevæge mig hele vejen op til hende.

Alex fucking JohnsonWhere stories live. Discover now