Irresistible - Dokonalí

1.3K 23 1
                                    

*EDITED*

Prológ

Volám sa Una McGill, mám dvadsať rokov, žijem v nie moc veľkom meste Massachusetts a študujem literatúru. Mojím snom od malička bolo napísať niečo, čo by šokovalo ostatných – trhák, o ktorom by sa ešte dlho hovorilo, niečo zmysluplné a tajomné, nákazlivé ako choroba.

Má to ale háčik. Možno ma moja škola pripravila na to, ako mám čerpať fantáziu, ako má písať a podobné veci. Nedomyslela ale, že mám nudný život. Nič sa v ňom nedeje, kľudne by som mohla povedať, že aj mníška má viac zábavy. No dobre, to som prehnala, chodím na párty, sem-tam to preženiem s alkoholom, trávou a tak... ale nedáva mi to žiadnu inšpiráciu. Nudí ma môj vlastný život bez vzrušenia, po ktorom tak túžim.

Raz sa mi to ale vypomstí...

Budem sa rozhodovať, či som vôbec chcela niekedy skutočne žiť vzrušujúcim životom, pretože sa teraz stal až moc komplikovaným. Nestihneš sa ani obzerať ako rýchlo to pred tebou uteká a ty s tým nebudeš môcť nič robiť.

Jedna dohoda mi prevrátila život naruby. Ako zmluva s diablom.

Kto je ale v skutočnosti ten diabol?

A.N.: Tak, neviem kde začať. Lol, nie, presne viem. Dlho som si hovorila, že načo by sm tu niečo pridávala, je tu už dosť dobrých poviedok, tak načo niečo takéto? No ale rozhodnutie som zmenila asi vtedy, keď som vymyslela pokračovanie :DD  Takisto som sa rozhodla strápniť a uverejňovať "dvojjazyčne" ... čiže budem pridáva Dokonalých aj v angličtine (: Ku deju by som vám len chcela povedať, že viem, že prológ je strašný, ale ono sa to každou kapitolou rozbieha, tak dúfam, že to nejako vydržíte (: A taktiež by som mala dať UPOZORNENIE na nadávky, násilie a... veď uvidíte (;

Irresistible - DokonalíWhere stories live. Discover now