38

35 4 3
                                    

P.O.V Ronnie.
We lopen met zijn 4en naar buiten. Als we buiten staan springt Enzo bij mij en Simon bij op onze rug. We rennen op supersnelheid naar de open plek. Inge klimt als ze Simon neer heeft gezet gelijk in de boom die er staat. "Je weet dat we ze dingen moeten leren he?" Lach ik. "O ja!" Zegt ze en ze springt uit de boom. Ze komt naast mij staan. "Waar gaan we mee beginnen?" Vraagt ze. "Snelheid?" Zeg ik. "Goed plan." "Oké het lijkt eigenlijk simpel maar er zit een heel gebeuren achter je supersnelheid. Je moet bedenken dat je het wilt en vervolgens gewoon gaan rennen. Het lijkt voor ons alsof we gewoon normaal rennen alleen in het echt ga je heel snel. We gaan ook hier oefenen omdat bijvoorbeeld bij dit onderdeel je rent niet zo snel ergens tegenaan. Als jij alles wilt voor doen Inge? Laat eerst maar zien als je gaat rennen  maar aan iets anders denkt." Ze begint te rennen maar blijft gewoon normaal tempo rennen. "Kom maar weer terug! Denk nu dat je het wil." Ze begint te rennen en is in no time aan de overkant en ook weer terug. "Nu is het jullie beurt! Focus op dat je het wilt en ga er voor. Als het goed gaat ga je helemaal naar het einde en anders niet maakt niet uit." Simon gaat eerst hij doet er maar een paar renpassen over en zit dan al in supersnelheid. Hij gaat naar het einde en weer terug. Inge geeft hem een knuffel. "Topper!" Hoor ik haar fluisteren. Dan gaat Enzo hij doet er heel lang over om in supersnelheid te komen. Ik wil naar hem toe gaan maar Inge gaat al. Als ze naast hem rent hoor ik dat ze tegen hem praat dan is hij zo in supersnelheid. Inge blijft naast hem rennen. Als ze terugkomen stopt ze even omdat ze veel sneller kan denk ik. Ze rent dan ineens heel snel naar ons toe op echt heel erg snel. "HUIS NU!" Schreeuwt ze. De jongens springen op onze ruggen. Als we thuis zijn lopen we naar binnen. "Wat was er?" Vraag ik. "Leg zo uit ik moet eerst Emily hebben." Zegt ze.

P.O.V Inge. (Kort)
"EMILY!" Schreeuw ik. "INGE!" Hoor ik Emily terug schreeuwen en ze komt naar beneden. "Mee nu! Ronnie misschien kan jij beter ook maar mee." Zeg ik. Ze knikken allebei en we gaan terug naar de vlakte. Ik ren naar het einde en ze rennen achter mij aan. Er zit iemand in de bosjes ik wil op hem afrennen alleen de persoon doet iets waardoor ik de controle over mezelf begin te verliezen.

P.O.V Ronnie.
Inge wilt op iets in de bosjes afspringen maar ze blijft stil staan. Ik zie de persoon wegrennen maar als ik Inge zie hebben we een groter probleem. Haar ogen lichtten rood op en het lijkt er niet op dat ze blij is. "Help!" Hoor ik haar nog fluisteren voor ze op ons af springt. Ik duw Emily aan de kant en ze vliegt de lucht in. Ik spring op haar en pak haar in een houdgreep. Maar ze is heel sterk en probeert zich los te maken. Dan begint het heel heet te worden. Waarschijnlijk gebruikt ze haar vuur krachten. Dan bedenk ik me dat ik ze ook kan gebruiken. Omdat ik beter weet hoe dit werkt voel ik haar langzaam weg zakken. Ze is nu bewusteloos. Emily komt weer naar beneden. "Wat. Was. Dat!" Zegt ze. "Geen idee we moeten het denk ik aan Magnus of Ione vragen. Ik til Inge in bruids-stijl  op en we rennen naar huis. Emily gooit de deur open en gaat gelijk op zoek naar Magnus en Ione. Ik loop gelijk naar boven naar haar of eigenlijk onze kamer. Ik leg haar in bed en ga naast haar zitten na een paar minuten vliegt de deur open en staan Magnus, Ione en Emily daar. "Zou ik gaan?" Vraagt Emily. Ik knik en ze loopt weg. "Oké wat is er gebeurd?" Vraagt Magnus. Ik leg het uit en vrijwel meteen zegt hij "Magie! Dit kan niet op een andere manier gebeurd zijn toch?" "Nou...

WHAHAHA WAT EEN KLEIN KUT HOOFDSTUK
Echt ik had gwn 0,0 tijd...
SEE YA IN THE NEXT CHAPTER!

Magical creatures; the beginning (DUTCH) [completed]Where stories live. Discover now