36

47 5 6
                                    

P.O.V Inge.
"Wat is er gebeurd terwijl ik 'weg' was?" "Not that much..." Zegt Andy. "Wat heb jij gedaan?" Vraagt Ronnie. "Raphael was daar... Hij is mijn beschermengel nu..." Zeg ik. "Fijn toch!" Zegt Emily. "Op zich wel alleen ik... Ik wil gewoon Raphael... Dat hij hier is bedoel ik..." Zeg ik. "Snap ik maar hij is hier gewoon niet meer..." Zegt Emily. Ze loopt naar me toe en knuffelt me. Dat had ik serieus even nodig. Gewoon een knuffel. Dan rent Gillian ook op ons af en knuffelt me ook. Zo belandden we in een groepsknuffel als Ione en Izzy er ook bij komen. Ik geloof dat de jongens ons aan stonden te kijken van wtf?! Maar het kan me op het moment vrij weinig schelen. Dan bedenk ik me ineens iets. Ik zou morgen naar de kapper gaan om mijn haar stijl te veranderen. Ik ben meteen weer happy. Als ik los kom uit de knuffel ren ik even snel naar boven en trek Andy met me mee. "Welke had je in gedachten?" Vraagt hij al gelijk als we de kamer uit zijn. "Wretched And Divine." Antwoord ik. Hij knikt. Ik zoek mijn elektrische gitaar sluit 'm aan op zo'n boxje. En hang hem om mijn nek. Dam rennen we samen weer maar beneden. "Samen of alleen ik?" Vraagt Andy. "Ik doe vanaf het refrein mee!" Zeg ik. Andy gooit de deur open. Ik zie gelijk dat iedereen ons aan kijkt en alles gelijk door heeft. Ik begin te spelen. (Feel free to sing along the song is in the mediaaaa!)

Go

I am the innocence
I am what could have been
The dreams you talk about
Now left on broken skin

Your lies is stereo
All in when chaos rings
The world is sturdy huh
Bounced down and twisted maze

A word of hate a race we are the wild ones
They all look the same
Our time is come

I am the chosen wretched and divine
I am the unspoken
The one they left behind
Feelings fire till we die
I am broken the wretched and divine

I am the devil's smile
The one caught every day
A hopeful people's speech
Won't stop to you to bleed

I am the hurricane
And I'm the strongest one
As they sit back and laugh
The world you left is just being

A word of hate a race we are the wild ones
They all look the same
Our time is come

I am the chosen wretched and divine
I am the unspoken
The one they left behind
Feelings fire till we die
I am broken the wretched and divine

I'm broken (broken) the wretched and divine

We live from the broken hearts
We watch them fall apart
We live for the ones who don't know they exist
We die for the endless winter
We came from the land of sin
We die for the ones who raise their
Hence two reasons

I am the chosen wretched and divine
I am the unspoken
The one they left behind
Feelings fire till we die
I am broken the wretched and divine

I am broken (broken) the wretched and divine

The wretched and divine

(Van 252 naar 524 woorden in een paar seconden xD)
Iedereen klapt en ik buig. Dan wordt ik ineens opgepakt en de persoon rent met mij naar boven. "En nu slapen want morgen weer school!" Zegt de persoon. Ik kijk wie het is. Ik had serieus niet verwacht dat het Magnus was. "Ja papa Magnus!" Zeg ik en we beginnen allebei te lachen. "Nee maar serieus ik ga serieus ook slapen want ik ben moe en het is best laat." Zeg ik. Magnus knikt en loopt de kamer uit. Ik trek mijn pyjama aan en ga in bed liggen. Ik pak mijn telefoon en check mijn social media nog even en val dan in slaap. De volgende ochtend als ik wakker wordt wil ik Raphael een knuffel geven. Dan bedenk ik me dat hij er niet meer is. Ik krijg tranen in mijn ogen maar veeg ze weg. Ik zie wel Ronnie en Andy aan de andere kant van de kamer liggen. Ik besluit de zelfde kleren aan te doen als gisteren uit het niets kwamen. Ik doe mijn Morning routine en loop dan samen met Link naar school. Door het bos rennen we op supersnelheid en dan zijn we er ook al bijna. We zijn voor de verandering vroeg en komen we tegelijk met de Squad aan. Ik kan mijn gedachtes niet van Raphael af zetten. "Hee!" Zegt Joost. "Haai!" Zegt Link "Hoi..." Zeg ik. "Wat is er aan de hand?" Vraagt Harm. "Hoezo?" Vraag ik. "Ik voel dat je je niet goed voelt!" Antwoord hij. Ik zucht een keer. "Oké goed... Gisteren..." Verder kom ik niet ik begin te huilen. Link trekt me gelijk in een knuffel. "Rustig maar... Ik wil het ook vertellen als je dat wilt..." Fluistert hij. Ik knik langzaam. "Doe jij maar." Fluister ik terug. "Haar vriendje is gisteren overleden..." Zegt hij zacht. "Wow..." Zeggen ze alle 3 tegelijk. Ik zie een bepaalde hoop in Enzo zijn ogen. Dan gaat de bel en we lopen naar ons lokaal. (Ze waren al binnen btw xD)
TIME SKIP GROTE PAUZE
We lopen naar de kantine en zoeken een tafel. "Willen jullie anders vanmiddag na school bij ons komen?" Vraagt Enzo. Ik kijk Link aan hij knikt. "Ik kom nadat ik naar de kapper ben geweest!" Zeg ik. "Ik ga gelijk wel mee!" Zegt Link. "Ja nou ik ga sowieso mee." Lacht Jeremy. "Ik kan niet mee helaas." zegt Joost. "Ik eigenlijk ook niet." Zegt Harm. Enzo knikt. "Oké!" Zegt hij.
SKIP SCHOOL
Vanuit school loop ik gelijk naar de kapper. Ik was eigenlijk een beetje heel erg zat van mijn standaard stijle blonde haar. Ik wou iets anders. En niet als in O ik knip mijn haar een andere lengte. Nee echt compleet anders. (Ik weet dat het eigenlijk heel lang duurt maar ik zeg nu dat het maar een uur was anders dan kan dat met Enzo weer niet door gaan Ps ff spanning opbouwen he xD) Als ik klaar ben bij de kapper ga ik gelijk naar Enzo, Jeremy en Link. Als Enzo de deur open doet kan hij me alleen maar aanstaren. Hij gaat wel aan de kant zodat ik door kan lopen en als ik in de kamer sta zie ik ook gelijk dat Link en Jeremy me aankijken van WOW! Maar hoe Enzo keek was anders...

P.O.V Enzo.
De bel gaat en ik ren naar de deur. Ik hoop nog steeds dat Inge het is want ik vind haar best wel leuk. Ik doe de deur open en begin haar aan te staren. Ze lijkt nu precies op haar... Zou ze het dan toch zijn?! Er is maar 1 manier om daar achter te komen. Maar haar half opgeschoren zwarte haar... Het had me eigenlijk al overtuigd dat zij er 1 is... (er staat trouwens een foto in de media)

DAT WAS HET!
SEE YA IN THE NEXT CHAPTER! XOXOXO

Magical creatures; the beginning (DUTCH) [completed]Where stories live. Discover now