13

68 6 17
                                    

ALS EERSTE BEDANKT VOOR DE 300 READS!
P.O.V Link.
Ik kom met Alec binnen en geef hem over aan Jace. "Ik ga bij Inge en Raphael kijken!" Zeg ik terwijl ik de trap op ren. Ik hoor iets met een plof vallen en ren naar Inge haar kamer. Haar hele kamer zit onder de rode vlekken en haar kussen en deken zijn compleet rood. Ik zie niemand in de kamer en loop naar haar bed waar een briefje op ligt ik lees het in mijn hoofd op. Ik lees het met mijn hand voor mijn mond en ren naar beneden. "INGE.. RAPHAEL.. BRIEFJE.. WEG!" Hijg ik als ik bij de rest ben die nog aan tafel zit. Ik gooi het briefje naar Ione, Magnus en Izzy die naast haar zitten lezen nieuwsgierig mee. Ione begint te huilen en kijkt naar de rest. Ze gooit het briefje op de tafel. En loopt naar Alec en Jace die naast elkaar zitten en slaat ze allebei in hun gezicht en trekt dan het briefje naar ze toe. Nadat iedereen weet wat erop staat rent Simon naar mij toe. "Ik ben bang Link waar is zus heen?" "Weet ik niet Simon en ik ben bang dat dat ook zo blijft... Maar morgen is weer een dag het is al laat ik ga naar bed. Die nacht kan ik alleen maar aan Inge denken. "Waarom is ze weg gegaan... Ik snap het gewoon niet. En waarom is ze mijn vriendin niet meer? I don't know If I can take this!" Uiteindelijk val ik toch in slaap. Als de volgende ochtend mijn wekker gaat spring ik uit bed. "Vandaag zie ik Inge weer!" Nooit gedacht dat ik dat zou denken... Ik eet snel wat en ren als een malle naar school. Als ik op school ben merk ik dat ik me iets verslapen heb want de bel gaat al. Ik ren naar binnen gooi alles in m'n kluisje en ren naar de klas. Gelukkig mag je maximaal 5 minuten te laat zijn wil je niet gemeld worden en ik was 3 minuten te laat. "Gaat u maar snel zitten meneer." Zegt de lerares en ik scan de klas op lege plekken. Ik zie dat ergens voorin nog een tafel vrij is ik loop ernaartoe en ga zitten. "Goed mensen vandaag hebben we een nieuwe leerling in de klas. Raphael stel jezelf maar voor." Zegt de lerares. "Whut?! Raphael als in de Ingael Raphael?" Mijn gevoel klopte want Raphael loopt naar voren. "Ik ben Raphael, ik ben 17 jaar oud en ik ben verhuisd en kom nu hier op school." Zegt hij. "En heb je al vrienden gemaakt?" Vraagt de lerares. "Nee nog geen vrienden maar wel een vriendin. Inge hier." "Hee Link sta je dat zomaar toe?" Fluistert Jeremy van achter naar mij. "Ja... Ze is mijn vriendin niet meer. Innk is kapot." Fluister ik terug. Een eenzame traan rolt over mijn wang. "Maar het is beter zo ik weet dat dit beter voor haar is." Fluister ik er nog achteraan. Dan gaat Raphael weer zitten en begint de les.
Time skip naar de pauze.
Inge en Raphael lopen samen naar een tafel. En gaan er met zijn 2'en zitten. "Dus hoe zit het nu tussen jou en Inge?" Vraagt Jeremy. "Het is een lang ingewikkeld verhaal. Ik vertel het later nog wel een keer. Als ik het nu zou vertellen zou ik haar hele leven verpesten...."
Nog een time skip maar nu naar na school xD
Ik loop naar mijn kluisje gooi alles wat er nog in ligt in mijn tas en loop naar huis. Als ik thuis kom zie ik Ione en Magnus op de bank zitten. Ione huilt en Magnus probeert haar te troosten. Ik besluit er geen aandacht aan te geven en ren gelijk naar boven.

P.O.V Ione. (Dit is echt niet omdat ze het zelf wou hoor!)
Ik ben er helemaal kapot van dat Inge nu weg is. Ze was echt als een zusje voor me. Ik ben aan het huilen en Magnus probeert me te troosten. Ik zie dat Link weer thuis is en hij direct naar boven rent. Hij is er natuurlijk ook helemaal kapot van. "Magnus? Zullen we haar zoeken?" Vraag ik. Hij knikt ik doe mijn jas aan en we lopen naar buiten. "Kun je niet een zoekspreuk doen ofzo?" Hij schud zin hoofd. "Waarom niet?" "Ze heeft een rune gekregen waardoor zoekspreuken haar niet kunnen vinden." Ik kijk sip. We lopen door totdat we bij hotel Dumort aankomen. Magnus klopt op de deur. Raphael doet open. "Wat moeten jullie?" Vraagt hij. "We willen Inge terug!" Zeg ik. "Ik zou haar er even bij halen wacht even." Zegt hij. Even later komt hij terug met Inge. Ze lopen hand in hand. Als ze voor ons staat wil ik haar meetrekken alleen ze schreeuwt keihard: "AUW!" Ze heeft haar ring niet om die haar tegen het zonlicht beschermt. Ze rent terug naar Raphael en gaat dicht tegen hem aan staan. "Inge wat doe je?!" Zeg ik. "Dit ben jij niet!" Zegt Magnus. "Jawel dit ben ik wel. En mocht je je het afvragen ik krijg een nieuwe ring." Zegt ze met een glimlach. Ik begin weer te huilen. "Ione je was een hele goeie zus maar het is beter zo. Als je ooit nog wilt dat ik terug kom zorg maar dat die Alec en Jace weg zijn. En aangezien dat niet kan. Kun je langs komen als ik het wil. DOEI IONE EN MAGNUS!" En ze gooit de deur dicht. Ik gooi mezelf in Magnus zijn armen. "Ik wil haar terug!" Zeg ik. "Ik ook alleen Jace en Alec hebben echt alles verpest..." "Misschien helpt het als ze hun excuses aan komen bieden!" "Weet niet maar we kunnen het altijd proberen!" Dan lopen we naar huis. Dan zie ik Link, Simon en Izzy aan de tafel zitten. Ze zien er niet goed uit. "Wat is er aan de hand?" Vraag ik. "Alec en Jace..." Begint Simon "Ze zijn er echt op uit om alle vampieren hier weg te krijgen..." Gaat Izzy verder. "En ze proberen nu dat gevoel wat Inge had ook bij mij weer op te wekken." Eindigt Link. "OKÉ NU IS HET GENOEG!" Schreeuwt Magnus. Ineens staan Alec en Jace voor ons maar meteen zitten ze vastgebonden op 2 stoelen. Iedereen kijkt naar Magnus. "HET IS JULLIE SCHULD DAT INGE WEG IS EN DAN OOK NOG DE REST VAN ONZE VAMPIERS HIER WEG PROBEREN TE KRIJGEN?! Ik heb het al dood hoor jullie willen gewoon alle downworlders hier weg. Maar dat kan niet als jullie opgesloten zitten. Jongens zwaai allemaal nog even naar ze!" Iedereen zwaait vrolijk. Dan poeft Magnus ze weg.

Alec en Jace zitten opgesloten.
Komt Inge nu terug?
Gaat Ionus real worden?
SEE YA IN THE NEXT CHAPTER!

Magical creatures; the beginning (DUTCH) [completed]Where stories live. Discover now