28

44 7 10
                                    

P.O.V Andy.
Er komt een vrouw binnen die ons wegstuurt. Ik ben eigenlijk best bang dat dit haar hele leven blijft gebeuren. En dat is voor altijd dus ja... Maar ik hoop op het beste. Er is iets waardoor dit komt maar ik weet niet wat... Ik besluit Magnus te appen om advies te vragen. Ik wil het contact met Ione zo veel mogelijk vermijden...

U: Magnus?
Magnus🔵: Ja Andy?
U: Ik heb je hulp nodig! Of eigenlijk Inge...
Magnus🔵: Waarmee?
U: Ze wordt steeds super boos enzo... En ik hoopte dat jij misschien iets daarvan wist of haar kon helpen ofzo...
Magnus🔵: Voordat ik helemaal naar LA kom omdat er echt iets is weet je zeker dat het niet is dat dit zo snel ging dat ze gewoon het normale leven mist. Gewoon school enzo?
U: Dat kan best wel eigenlijk... DANKJAH!
Magnus🔵: No problem! 😉

Ik sluit de chat met Magnus weer af en loop Inge haar kamer weer in want de vrouw was weer weg. Ze ligt te slapen. Ik loop de kamer weer uit naar Raphael. "Ik heb met Magnus geappt en heb misschien een reden! Dus we kunnen haar hier weer weg halen!" "Feest!" "Oké jij neemt haar mee en rent met je supersnelheid het gebouw uit ik neem haar overige spullen mee." "Deal!" We gaan allebei naar binnen en alles gaat precies volgens plan. Als we een stukje verder buiten staan stopt Raphael met rennen. Ik ren er heen. Ondertussen is Inge wakker geworden ze ligt nog wel bij Raphael in zijn armen. "Andy? Raphael? Wat is er gebeurd?" "Je kan weer weg!" Antwoord Raphael. Ze begint te grijnzen. "Maar hoe laat is het?" Vraagt ze. Ik kijk op mijn telefoon. "Half 3." "Okayyy!! Je mag me los laten hoor Raph!" Raphael zet zingen op de grond en ze vliegt weg. Ik rol even met mijn ogen. "Spring op m'n rug!" Zeg ik dan tegen Raphael. Hij klimt op mijn rug en dan vliegen we achter Inge aan. Ze landt in de achtertuin van de villa en loopt naar binnen. Ik weet niet waar ze heen is. Maakt me ook niet echt uit. Waarschijnlijk gaat ze weer zingen of gitaar spelen ofzo. Na een poosje besluit ik haar te zoeken. En ja hoor ze zit met haar gitaar op het bed. "Zeg umm Inge... We moeten wel eten..." "JA HOOR DE VROUW MOET MAAR WEER DE KEUKEN IN!" Schreeuwt/lacht ze gelijk. "Geen probleem ik fix het!" Zegt ze. Ze doet haar gitaar weg en loopt weg. "WAT ETEN WE DAN?!" Roep ik haar nog na. "PASGETTHI!" (Zo zeg ik altijd Spaghetti xD)Roept ze terug. Meteen hoor ik mensen vanuit een andere kamer lachen. Ik loop naar de kamer van Jinxx. Hij en Ashley zitten daar. "Grappig he!" Zeg ik. Dan draai ik me weer om en loop naar mijn kamer. Ik val op mijn bed en ga iets op me telefoon doen. Na ongeveer een uur hoor ik iemand roepen. "VOEDSEL MENSEN!" Jap Inge 100% Ik hoor al mensen naar beneden rennen dus ik ren ook maar naar beneden. Als we allemaal aan tafel zitten begint iedereen gelijk te eten. Na het eten gaan we nog even kletsen en dan gaan we naar onze kamers.

P.O.V Inge. (Back at it again xD)
Als ik zeker weet dat Raphael slaapt klim ik uit bed. Ik heb als pyjama en een kort broekje aan (als in soort van sportbroekje want spijker zou best wel raar zijn namelijk 😂) dat vind ik wel kunnen. Ik loop naar het raam en doe hem open. Ik ga op de rand zitten en spring eruit. Ik sla mijn vleugels uit en vlieg naar de open plek in het bos. Ik land op het zachte vochtige gras. Ik ga erin liggen. Ondertussen heb ik het best koud gekregen. Ik leg een hand onder mijn hoofd en 1 op mijn buik. Ik concentreer me op warmte en voel mijn handen warm worden. Ik val gelijk in slaap.

P.O.V Raphael.
Als ik de volgende ochtend wakker wordt ligt Inge niet meer naast me. Ik denk dat ze al naar beneden is ik kleed me aan en loop naar beneden. Ik zie dat alleen Andy daar zit. "Is Inge hier niet?" "Nee hoezo?" "Ze was ook niet boven..." "WAT?!" We rennen weer naar boven dan merk ik pas dat het raam open staat. "O nee nee nee nee! We hebben haar vanmiddag/vanavond nodig!" We doen onze schoenen aan en rennen naar buiten.

DAT WAS HET ALWEER!

DAT WAS HET ALWEER!

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Magical creatures; the beginning (DUTCH) [completed]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon