27

67 5 19
                                    

Ik vind dit liedje gwn GE-WEL-DIG want ik wil ook mijn if's heel graag meeten!
P.O.V Ione. (Dit is vanaf het portal stuk)
Ik word een portal ingezogen ik zucht even. Waarom nou weer! Als ik uit de portal kom zie ik Magnus staan. Hij staat met zijn armen over elkaar. "Eh?" Zeg ik. Hij pakt mijn armen vast en kijkt me in mijn ogen. "Waarom?" Zegt hij met een trilstem. "Ik... ik weet niet..." Zeg ik. Hij geeft me een knuffel. "Dit keer vergeef ik het je maar ik weet niet wat ik de volgende keer doe..." Ik knik en ren naar mijn kamer. Ik spring op mijn bed en pak mijn telefoon. Ik bedenk me even dat ik daar al heel lang niet meer op gekeken heb. Ik zie dat ik alleen maar appjes van Sander heb ik open ze.

-6 dagen geleden-
Sander❤️🐣: waar ben je?!
-5 dagen geleden
Sander❤️🐣: HELEU?
-4dagen geleden
Sander❤️🐣: Io serieus waar ben je?
-3 dagen geleden-
Sander❤️🐣: Ik mis je...
-2 dagen geleden-
Sander❤️🐣: Ik heb je brief gekregen! Maar Wrm app je niet gwn?!
Sander❤️🐣: Ik kom vanavond naar je toe! ❤️❤️
Sander❤️🐣: COMING!
Sander❤️🐣: Hallo Ione! Ik heb je geliefde vriendje even van je geleend! Als je hem ooit nog terug wilt moet je me even iets geven. Een klein dingetje maar hoor! Ik wil graag de locatie van Inge, Andy en Raphael! En een beetje snel graag!  XOXO Valentine

  Ik kijk wanneer het is verstuurd. 2 dagen geleden... "Kidding me..." Dan bedenk ik me iets Sander heeft altijd zijn locatie aanstaan. Bingo! Ik zoek de locatie op op Google maps en krijg een foto van een grote fabriek aan de andere kant van de stad. Ik besluit hem te gaan halen. Ik denk aan de plek en maak een portal erheen ik denk ook aan Sander zodat ik bij hem kom. Als ik er weer uit kom zie ik Sander op een bed zitten met zijn handen in zijn haar. Hij kijkt opzij en ziet mij. "IO..!" Ik druk mijn hand voor zijn mond. Ik leg mijn vinger op mijn mond als teken dat hij stil moest zijn hij knikt en ik trek hem mee richting de portal we springen erin en komen weer in mijn kamer uit. Ik gooi hem op mijn bed en maak de portal dicht. Hij zit mij een beetje aan te staren van WTF?!?!?! "Wat is er gebeurt?" Stottert hij. Ik zucht en trek hem mee naar beneden. Zoals ik al gedacht had zit iedereen in de woonkamer. "IONE?! Wat heeft dit nou weer te betekenen?! Ten eerste: Ik dacht dat je over hem was ten tweede: EEN MENS!!" Zegt Magnus. "STAPH IT!" Schreeuw ik gelijk. Inge heeft me aangestoken ofzo... "ik heb een plan rustig." Ik trek hem mee de deur uit het bos in. Hij laat zich gewoon mee trekken omdat hij er nog steeds niks van snapt. Ik sta ergens midden in het bos stil en kijk in zijn ogen. Ik doe een spreek en teleporteer mezelf een klein stukje weg. Hij herinnert zich er nu niks meer van. Ik ren naar het huis terug en ga naar binnen. "Mission accomplished!" Zeg ik en ik knipoog naar Magnus.

Time skip naar de dag voor het optreden!
P.O.V Raphael (hue hue hue da's lang geleden)
We zitten met zijn allen aan tafel te eten. Andy, Inge en ik hebben met zijn drieën afgesproken om naar het eten naar de open plek te gaan om nog even wat met onze krachten te doen. En eigenlijk is het voor Inge haar woede want we willen niet dat er van dat soort dingen onder het optreden gebeuren. Alleen we praten er niet met haar over omdat ze dat zelf niet wil. Als we het eten op hebben gaan we dan ook op weg. Vlak voordat we er zijn begint Inge ineens keihard te rennen ze spreid haar vleugels uit en stijgt op. Ze heeft haar armen open alsof ze zich even compleet vrij voelt. Ze draait ondertussen ook nog een paar rondjes. Ja die is blij. Ineens komt er een vuurbal op me af ik kijk opzij naar Andy hij deed niks. Ik zie Inge lachen. Ik stuur gelijk ook een waterstraal op Inge af. Ze valt naar beneden. Net voordat ze de grond raakt spreid ze haar vleugels weer en stijgt weer op. Ik kijk naar Andy ze lijken contact met elkaar te hebben ofzo. Dan kijkt Andy mij aan. "Ga maar even zitten." Zegt hij dan. Ik kijk hem vragend aan maar ga toch zitten. Hij gaat naast me zitten. "Dit is precies wat we nodig hadden. Ze is echt blij dus dat is alleen maar goed.!" Zegt hij. We kijken zo nog even naar haar. Dan hangt ze ineens stil. Ze lijkt ergens aan te denken. Dan laat ze zich uit de lucht vallen. Uit een reflex sta ik op en ren met mijn supersnelheid naar haar toe. Ik ben net op tijd om haar op te vangen. "Wat is er?" Vraag ik bezorgd als ik haar gezicht zie. Ze lijkt verdrietig. "Ik heb haar pijn gedaan..." Snikt ze. "Ze gaat het me nooit vergeven..." Ik zie haar ogen veranderen. Meteen zet ik haar neer en gebaar naar Andy dat hij op moet letten. "Ik deed haar pijn!" Ze stijgt op. Ze gooit een vuurbal op ons af. Meteen stijgt Andy ook op. Maar dit keer pakt hij mij ook op. We vliegen recht op haar af. "Houd je ring voor je!" Zegt hij. Ik snap niet waarom maar ik doe het toch. Inge kijkt onze kant op ze kijkt naar mijn ring en dan naar haar hand. Ze lijkt een beetje te kalmeren maar nog steeds niet helemaal. Ze vliegt een stukje weg en landt in een boom.

P.O.V Inge
Ik zie Raphael zijn ring. O ja... ik kijk even nara mijn hand ik glimlach een heel klein beetje. Dan draai ik me om en vlieg naar een boom en landt erin.ik kan het even niet meer aan. Al deze emoties ik kan het niet meer aan. Zodra ik zit wordt alles langzaam zwart. Ik hoor nog dat de jongens naast mij landen en dan val ik weg. Een poosje later wordt ik wakker. Ik open mijn ogen en zie het plafond van de kamer in de villa. Tenminste dat dacht ik als ik rechtop ga zitten zie ik Andy aan de ene en Raphael aan de andere kant van mijn bed zitten. "Waar ben ik?" "Een speciale kliniek voor magische wezens met problemen zoals jij." Zegt Andy. "Maar het optreden?! En ik wil ook weer naar huis aan het einde van de week!" Ik raak een beetje gestrest. "Rustig maar! Alles gaat gewoon door en je mag gewoon weer terug. Maar ze gaan je hier helpen controle te krijgen over je woede maar je mag in principe gewoon alles doen." Zegt Andy. Dan komt er een vrouw binnen en Andy en Raphael moeten weg. "Dus Inge he?" Zegt ze ik knik. "Als je even dit formulier wilt invullen." Ik zie nog steeds een beetje wazig dus zie niet zo goed hoe ze eruit ziet maar ik kan de vragen wel zien. Ik vul ze in.

Formulier
Naam: Inge
Wezen: Half vampier half engel
Waarom hier: Woede...

Ik geef het formulier weer terug aan haar en ze loopt gelijk weg. Ik ga weer liggen en val weer in slaap.

THATS IT! Sorry dat ik zo lang niet geupdate heb. Ik had geen tijd om te schrijven dus ja...

 Ik had geen tijd om te schrijven dus ja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Magical creatures; the beginning (DUTCH) [completed]Where stories live. Discover now