22.rész Kiegészítés

1.4K 95 0
                                    

Sziasztok! Ez egy kisebb erotikus, 18+ jeleneteket leíró rész, a 22.fejezethez. Remélem ez is tetszeni fog. Jó olvasást! :)

Josh

Royt nem igazán hatotta meg az előbbi jelenet, így teljes lelkiismeret-furdalás nélkül vetette rám magát, miután Dylan és Even felmentek. Meg is értem, hiszen már reggel óta nem ért más a farkához, csak az alsója. Szar lehet...

Tarkómra csúsztatta a kezét, és közelebb húzott magához. Először egy finom puszit adott a számra, majd végig nyalt az ajkamon. Aztán a nyelve egyre beljebb tört a számban, addig amíg meg nem találta az én nyelvemet. És nemhogy megnyugodott volna, hogy meg találta, amit keresett, inkább még jobban fel lelkesült, és ledöntött a kanapéra. Erős kezeit bedugta a pólóm alá, és elkezdte simogatni a felső testemet. Még mindig csókolt, egyre mélyebben, úgy, hogy azt hittem megfulladok, de valahogy mégis izgatott.

Hogyne izgatna, mikor egy ilyen pasi mozog felettem, kényeztet, és csak rám figyel. A farkát, nadrágon keresztül, mind untalan hozzám dörzsöli, amire én le lecsukódó szempillákkal válaszolok. Már mindketten teljesen kemények vagyunk, és alig bírunk magunkkal. Pedig csak pár órája nem csináltuk... Nehezen akar elválni a nyakamtól, már azért is szinte morog, amikor le akarom húzni róla a felsőjét. Ő már rég levette az enyémet, és ahogy halad lefelé, a gatyámat is tolja egyre lejjebb. A hasamat csókolgatja, és a combomat. Ahogy közeledik a farkamhoz, egyre lassabban halad, és én már szinte dobálom magam, annyira hiányzik már ott az érintése. Aztán huncutan felnéz rám, és végre rámarkol a farkamra. Egyszerűen azt hittem, hogy elélvezek. De azért az még magamhoz képest is gyors lenne... Szerencse, vagy nem szerencse, megkímélt és ő is elkezdett levetkőzni, így már nem vagyok élvezés közeli állapotban.

Ahogy levetkőzött, meztelenül rám feküdt, és hozzám simult, és úgy csókolgatott tovább. Aztán gyorsan elege lett a romantikázásból, vagy hogy lehet ezt nevezni, és átfordított. A nyakamtól, a gerincem vonalát végig csókolgatta, amitől teljesen kirázott a hideg. Amikor elért a seggemig, felrántotta a csipőmet, hogy az legyen a legmagasabban, és így pucsítva feküdtem előtte. Ő csak élvezet teljesen sóhajtott egy nagyot, és rám hajolva, kinyalt. De úgy mint még soha előtte... Szégyen, nem szégyen, elélveztem. Úgy, hogy Roy szinte a közelében sem volt a farkamnak.

Elernyedtem hírtelen, és el is dőltem volna, ha Roy nem tart meg. Nem fordultam meg, így is el tudtam képzelni a vigyorát. Végig simított a hátamon, miközben rázkódtam, ami nagyon jól esett. Aztán mintha mi sem történt volna, elkezdett tágítani. Nem mintha nagyon kellene, hiszen már napok óta elég tág vagyok, de engedem, és nem siettettem, mert tudom, hogy ez az egyik kedvenc része. Ilyenkor rám hajol a felsőtestével, és a nyakamat csókolgatja, közben pedig jár a keze. Mondjuk egyet értek vele... Nekem is ez az egyik kedvenc részem.

Éreztem már, hogy nem nagyon bírja tovább. A kanapé hátlapjához térdeltetett, és szépen terpeszbe nyitatta a lábamat. Az előjátékból, most kimaradt az a rész amikor leszopom, pedig azt is nagyon szereti. Nem volt időm nagyon elgondolkozni ezen, hiszen a kezünket összefonta, és óvatosan berakta a farkát. Ez a kézfogás, már szokássá vált, így jelzi, hogy berakja. Nyüszítettem, és még jobban kitoltam a seggemet, jelezve, hogy nem fáj, csinálhatja. Hál istennek vette a jelzést, és ahogy szeretem, gyorsan és mélyen elkezdett baszni. Egyik kezünk összefonva, a másik kezével pedig végig le simított az oldalamon, és megtalálva a büszkeségemet, az ütemre elkezdte verni. Hátamat neki feszítettem a mellkasának, hogy még jobban érezzem őt. Ő döngetett tovább hátulról, azt hittem szétesik az a szegény kanapé... Megfogta az államat, és maga felé fordítva megcsókolt, és rá szorított a farkamra. És akkor elmentünk, mindketten, együtt. Ilyen se volt még, ezért volt duplán extázisom. Lerogytunk a kanapéra, és kifáradva rá mosolyogtam. Az ő szeme is mosolygott, egy puszit nyomott a homlokomra. Magunkra terített egy takarót, és csak össze bújva feküdtünk a kanapén, élvezve a csendet, és az együttlétet.


Csak mert a sulis történetekből sosem elégWhere stories live. Discover now