6.rész

2K 123 4
                                    


A film a felénél tarthatott, de olyan feszültség uralkodott a szobán, hogy alig lehetett megmaradni. A kis dolgok, Roy próbálkozása, hogy ölelgesse Event, vagy Cindy folyamatos kéjelgése, mindenkiből más reakciót váltott ki. Even kezdett egyre idegesebb lenni Roytól, és Cindyből is elege lett már.

Josh Royt figyelte, és össze szorított szájjal ült nehogy kiszökjön a szomorúsága. Szinte már nem is érezte őket. Időközönként Dylan megsimította és tudtára adta, hogy figyel rá. Roy pedig minden egyes ilyen érintkezést figyelte. És Even ölelgetésével akarta féltékennyé tenni Josht. És kezdődött minden elölről. Egy ördögi kör volt.

Cindy meg a szokásos önmaga volt. Nincs is mit részletezni rajta.

---Dylan---

Josh pedig abban a pillanatban pattant fel ahogy megfigyelhettem volna, mint ahogy előbb a többieket. Meg is ijedtem rendesen.

-Elfogyott a popcornom. Dylan drága segíts nekem újat csinálni.

-Az enyémet megeheted.-Ajánlotta fel Cindy nagylelkűen telefonjából fel se nézve. Biztos a Föld megmentéséről olvasott.

-De nekem friss kell.- Azzal kitrappolt a szobából. Na jó nem trappolt. Elég kecsesen ment, ahhoz képest, hogy legalább már egy órát ültünk. Nekem nagyon elzsibbadt a seggem, szóval biztos szexi lehettem hátulról, ahogy tántorgok.

-Hű de nem bírtam ezt a feszültséget, ami bent volt. Nem tett jót az idegeimnek.- Rázta meg magát játékosan, és huncutul rám nézett.

-Örülök, hogy nem csak én vettem észre.- Szólaltam meg én is. Szinte először a társaságában.

-Na, akkor kérsz popcornt?- Nyúltam a polchoz ahol tárolom. Nem más tárolja, hanem én. Ezt így ki kell mondanom, mert ez az én konyhám. Na, mindegy.

-Ja, amúgy nem. Csak ki kellett jönnöm.

-Miért nem hívtad ki Cindyt?- Értetlenkedtem. Ő csak elvörösödött és felhúzott orral el akart indulni.

-Jó akkor ki hívom őt.- De nem tudta, mert vissza rántottam a királyságomba. Felnevetett bűnbánó ábrázatomon.- Amúgy most te kellesz.- Csábítóan felhúztam a szemöldököm, amolyan ,itt vagyok cica, stílusban. Erre megint nevetésben tört ki.- Nem úgy.- Rázta fejét, még mindig nevetve. -Most.- Vigyorodott el saját magán. Majd lassan elkomolyodott. -Joshról és Royról lenne szó...


----Sziasztok! Rövidke kis rész lett, de vasárnap fel töltöm a következőt ha minden jól megy. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, szóval nem harapok ha leírjátok kommentbe. :) Remélem tetszett.


Csak mert a sulis történetekből sosem elégWhere stories live. Discover now