11.rész

1.6K 112 4
                                    


-Minek kellett ilyen korán indulni?- Nyöszörög Cindy az egyik vállamon. A másik oldalon Josh pihen. Az előbb még ő is hisztizett, hogy ő aludni akar, aztán sikerült is neki.

Ma megyünk telelni ezért teljes felszerelésben ülünk a nappalimban, táskákkal körülvéve, és Evenre várunk. Vagyis, hogy Evenre és még valakire.  Két nappal ezelőtt bejelentette, hogy jön vele valaki. De azt nem tudjuk, hogy kit, és ez most eléggé irritál.

Az az este óta, amikor segített díszíteni, és megcsókoltam, nem beszéltünk. Teljesen kerülte a társaságunkat, és nem keresett. Tényleg nem akarta azt a csókot? Ráerőltettem magam, és most már beszélni se akar velem? Egész idő alatt ezen gondolkoztam.

Aztán bejelenti, hogy hoz magával valakit. Hogy maradjon így nyugodt az ember fia?

A csengő hirtelen hasított a csendbe. Olyan hirtelen felpattantam, hogy Josh és Cindy össze fejelt. Kinyitottam nekik a kert kaput, és az ajtó előtt járkálva vártam, hogy kopogjanak.

De nem kopogtak. Even csak kényelmesen besétált, és mögötte két fiú jött. Nem egy ahogy megbeszéltük. De mindegy nem is lenne ezzel baj, csak azzal. hogy Roy és Sean (Roy legjobb barátja) volt az.

Roy rám vigyorgott, és elsétálva mellettem, a falfehér Josh mellé telepedett. Roy legjobb barátja Sean pedig szerencsétlenül állt Even mögött.

-Hellóka! Mizujs van?-Roy szólal meg először. Ki más?

-Ti mit kerestek itt?- Nem válaszolok, csak meredek rá ellenségesen, mire csak megrántja a vállát a szokásos vigyorával egybekötve.-Even! Gyere csak ki a konyhába egy pillanatra!

Nem vártam meg, hogy válaszoljon. Ahogy ellépett Seantól láttam, hogy elengedik egymás kezét. Mi a franc??

-Miért van itt Roy?-Tértem rögtön a lényegre, ahogy a konyába értünk. Even csak feszengett a konyhaajtóban, ami a lehető legtávolabb volt tőlem.

-Sean legjobb barátja, és szerette volna Sean hogy ha jönne. Ezért elhívtam. És ez azért is jó mert lehet, hogy ki tudnánk őket békíteni Joshhal.

-Tudod hogy ez most szinte lehetetlen. Josh nagyon haragszik rá.

-De attól még kibékülhetnek!- Kezdd ideges lenni.

-Vagy nem is Josh miatt van itt? Magad miatt hívtad meg? Szeretnéd, hogy még több rajongó vegyen körül téged?- Most először nézett fel rám, de ilyen csúnya tekintetet még sosem kaptam. Én vagyok a hibás, mert én akartam valami érzelmet kifacsarni belőle.

-Bekaphatod Dylan!- Kifordult a konyhából, de gyorsan, sikerült elkapnom. A falhoz szorítottam a kezéz, hogy ne tudjon elmenni. Össze szorította fogát, és nem nézett rám.

-Az inkább a te részed.- Rám kapta a tekintetét, és felzihált. Nem ezt akartam mondani. Miért ez jött ki?

-Hogy lehetsz ilyen bunkó? Mit képzelsz te rólam? Hogy mekkora kurva vagyok? Képzeld én nem hülyítek magam körül három embert, vagy ki tudja mennyit, hanem tisztázom velük a szándékaimat!

-Miről beszélsz? Milyen három embert?-Értetlenkedek. Elpirult és lesüti a szemét, de azét remegő hangon megszólal.

-Josht is múltkor a konyhában, amikor úgy jól össze melegedtetek. És ezzel Cindyt és Josht is hülyíted. Mert elhiteted velük, hogy fontosak.

Úgy látszik befejezte de én az elmondásából csak két embert számoltam.

-Ki a harmadik Even?-Suttogok közelről neki. Nem beszél, össze szorítja a száját, és becsukja a szemét. -Van egy tippem hogy ki lehet az.- Lassan egy puszit nyomok a nyakára.-Te vagy az Even? Úgy érzed hülyítelek?- Egyre feljebb adom a puszikat, a nyakán. Mindjárt elérem a száját. Már csak pár centi.- Nem kell így érezned...

Nyöszörög és teljesen felforrósodott a bőre. Így még intenzívebben érzem az illatát. Már azt se tudom miről beszéltünk. És szerintem Even sem, mivel egyre jobban hozzám simul, és szagatottan veszi a levegőt. Egy csókot nyomok a szájára. Eddig csukva tartott szemét kinyitja, és rám néz. Annyira sebezhető. Hogy vagyok képes ilyeneket mondani neki?

-Sajnálom hogy úgy érzed kihasznállak.- Suttogom neki, és lágy csókot adok neki.- Ha szeretnéd békén hagylak. Csak kérj, vagy utasíts.

Becsukja a szemét, és még jobban össze szorítja. Nem szól.

Egy puszit adok homlokára, és kimegyek a többiekhez. Legyen így, ha így jó neki.



Sziasztok! :) Boldog új évet kívánok mindenkinek! Hoztam a folytatást, és remélem elnyeri tetszéseteket, ez a fejlemény. A következő résszel is sietek. Remélem tetszett! :)


Csak mert a sulis történetekből sosem elégWhere stories live. Discover now