Bevezető

5.1K 200 12
                                    


Emlékeztek még arra a gyerekkori mesére, amikor a hercegnő össze ismerkedik a herceggel, elnyeri a herceg –nem a szívét, az elcsépelt lenne- figyelmét, és egy pár lesznek? Hisz ők papíron egymásnak vannak teremtve. A lány gyönyörű, vörös haja mindig ragyog, barna szemével mindenkire melegen mosolyog, szorgalmas és okos. A fiú magas sötét hajú, sötét szemű, tetoválásokkal tele. Igaz nem egy herceg típus, de mivel ő a középiskola sztárja rosszfiús stílusával ő lett a méhkirály. Az már más kérdés, hogy ő akarta-e ezt a címet... Szóval visszatérve az eredeti kérdésre. Emlékeztek? Ha nem az se baj. Ha szeretnétek, elmesélem:

Egyszer volt, hol nem volt, mindegy is, hogy hol, élt egy fiú. Dylan Cliffort gazdag szülők gyereke, a tárgyi világból mindent meg kaphat, ha kéri. Szobáját világos szürke árnyalatú falak vonják körbe, sötét padló és fehér szőnyeg uralják a járó felületet, a fél szoba meg van emelve, és ezen az emelvényen ébredezik főhősünk a pihe-puha ágyikójában. Iskolai nap van, mint az év legtöbb napján, ezért felkászálódik és elvégzi a reggeli rutint. Fekete csőfarmert, fehér pólót vesz magára, mint más napokon.

A konyhában ügyesen készít magának reggelit hisz nem is olyan elkényeztetett gyerek, mint gondolnánk. A rántotta után tányérját elmossa, cipőjét felveszi, és odakint megdicséri drága motorját, hogy az éjszaka alatt nem mászkált el.

Iskolába menet csak három embert ütött el majdnem, plusz az iskolában a szájtátó emberek felét. De csak majdnem szóval ma nem fog börtönbe jutni ez miatt. A szájtátikat még mindig nem érti. Már vagy másfél éve jár motorral és még mindig úgy bámulják, mintha először látnák. A lépcsőn felfelé menet már rég elfelejtette a körülötte lévőket. Cindy Faye felé szivárogtak gondolatai hisz mostanában elég érdekesen viselkedik a drágája. Mármint eléggé tüzes, mintha egész nap fel lenne izgulva és rajta élné ki magát. Egyfolytában elvonszolja Dylant valami magányos zugba. Félre ne tessék érteni, nem azzal van a baj, hogy állandóan baszni akar, hisz azt melyik fiú ne élvezné, csak aggasztja, hogy ha ő nincs a közelében akkor kivel csinálja. Dylan elég féltékeny típus főleg, hogy egy ilyen szépsége van. És mintha gondolataiban olvasott volna Cindy sétált felé a folyósón. Haja lófarokban volt de két hullámos tincs keretezte arcát. Amikor meglátta Dylant elmosolyodott. A kinti szemlélők csak a boldog mosolyt láthatták, de Dylan látta a szemében a kéjes csillogást is.

-Szia drága. Hiányoztál!


~Egy kis bevezető az első írásomból, remélem tetszett :) ~

Csak mert a sulis történetekből sosem elégWhere stories live. Discover now