4.rész

2K 143 0
                                    


S lőn, csöngettek. Josh és Roy együtt érkeztek meg. Legjobb barátom kivörösödve, és zavarban sétált mellém, és húzott rögtön a konyhába. Még hallottam, hogy Roy elkezdi szórakoztatni a népet. Addig se fognak unatkozni, gondolom. A konyhában leültem egy székre, természetesnek vettem, hogy majd Josh is ugyanezt csinálja, de végül inkább az ölemet választotta.

-Mi történt, kiscsillag?- Ő csak még jobban hozzám bújt, és elkezdett morogni a vállamba. Csakhogy ebből semmit sem értettem. Fel emeltem a fejét.

-Nem értem mit mondasz.-Néztem a könnyes szemébe.

-Roy megfektetett.- Közölte. Eléggé megdöbbentem, bár gondolhattam volna már rá. Roy elvileg nagy heteró, de mostanában tényleg minden kisfiú után futott. Nem gondoltam volna, de megesik az ilyesmi. Panaszosan felsóhajtott. –Nem is ez a legnagyobb probléma, de azóta senki se tudta úgy csinálni mint ő. Pedig még magamhoz képest is sok pasival voltam, hogy végre valaki kielégítsen.-Nevetett fel kínosan.- Mert ő egész éjjel velem foglalkozott, és vadul bánt velem, de nem durván.-A szemét lehunyta és újra át élte azt az éjszakát. Remegve vette a levegőt, az ölemben ringatózott, dörzsölőzött. A karjait, combjait körém fonta és ott sóhajtozott felettem. Csoda e, hogy újra kezdtem keményedni, eddig se puha állapotomból. Erősen megfogtam fenekét, hogy lesegítsem magamról, de ahogy megszorítottam csak még jobban nyögni kezdett.

A konyhába nevetgélve jött be Even és Roy, de miután megláttak gyorsan elhallgattak. Josh nem vette észre őket, és még mindig rajtam kígyózott. Mindkettő szeme nagyra tágult. Roy eszmélt fel előbb. Bár ne tette volna.

-Mi van Dylan, nem elégít ki a barátnőd, hogy ilyen kurva kisfiúkra fanyalodsz?- kérdezte lesajnáló vigyorral, és kemény tekintettel. Josh ijedten pattan fel ölemből, mikor meghallotta az ismerős hangot.



Csak mert a sulis történetekből sosem elégWhere stories live. Discover now