Pár slov na závěr

483 41 19
                                    

Tak a je to tady, dostali jsme se do finiše. Chtěla bych vám všem neskutečně poděkovat za vaše hvězdičky a komentáře, které mi pokaždé tak zpříjemnily den a udělaly neskutečnou radost. Jak už jsem zde jednou zmínila, pro autora je to jako sladká odměna, když vidí, že se jeho práce líbí. Čte si vaše krásné komentáře a tetelí se blahem. Pro mě už byl jenom úspěch to, že si to někdo přečetl. A že se mu to ještě líbilo, je jako sladká tečka na závěr.

Psaní tohohle příběhu mě vážně bavilo, ačkoliv to není jednoduché snažit se vžít do postav, které už mají svůj základ a za tu dobu se postupně vyvíjejí. Uvažovat jako oni, přemýšlet jakým způsobem by určitou věc provedli. Přesto jsem si to všechno skutečně užívala.

Zároveň bych vás taky chtěla navnadit na pokračování tohoto příběhu, které nese název Sherlock: Skrytá hrozba. Pokud se rozhodnete dále číst, budu neskutečně potěšena a poctěna.

Děkuji vám, moji drazí čtenáři, snad se setkáme u zmíněného pokračování, nebo třeba u jiného příběhu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Děkuji vám, moji drazí čtenáři, snad se setkáme u zmíněného pokračování, nebo třeba u jiného příběhu.

Kristie

Sherlock: Hra nekončíWhere stories live. Discover now