26. Ik ben zo gelukkig met Jules

291 14 12
                                    

2 weken later

Alex pov

Het is vandaag de 4de dag na de examens. Mijn examens gingen goed. Ik had veel geblokt. Jules steunde me hard. Elke ochtend stuurde hij mij een steunsmsje en na het examen belde hij me altijd om te vragen hoe het gegaan was. Hij mocht de hele week thuis blijven omdat hij zijn examens pas later moet doen. Dit is omdat Jules tijd krijgt om zijn trauma te verwerken. Jules hielp me ook vaak bij het studeren. Door hem heb ik het denk ik wel gehaald.

De laatste 3 dagen ben ik naar een psycholoog gegaan. Saskia heet ze. Zij probeert de beelden van het gebouw uit mijn hoofd te krijgen. Het helpt wel want ik heb nu minder nachtmerries en ik voel me al beter. De angst is ook al wat weg. Ik heb ook gehoord van Jules dat Tom al 1 week bij een psycholoog is. Hopelijk word hij rap beter en kan hij daarna opnieuw beginnen.

Vandaag is het de laatste dag voor de vakantie. Vandaag heb ik mijn dansopdracht met Jules. We moeten dansen voor heel de school. Ik ben wel wat zenuwachtig want dansen is niet echt mijn beste vak.

*

Ik kom aan op school. Overal hangen er slingers en er is muziek. "Alex" hoor ik. Ik herken de stem en draai me met een glimlach om. "Heey Jules", zeg ik terwijl ik hem een snelle kus op zijn wang geef. Hij kijkt me met een serieuze blik aan. "Alex jij bent echt een leuke jongen. We hebben echt veel mooie momenten beleefd..." "Nee", onderbreek ik hem. "Doe dit niet..." Jules kijkt me vragend aan. "Ik wil je niet kwijt" "Heey rustig, ik wil het niet uitmaken ofzo", zegt hij. Ik zucht uit opluchting. "Dacht je nu echt dat ik het ging uitmaken?", vraagt hij. "Nee tuurlijk niet... Oké misschien even. Het klonk gewoon zo", zeg ik. "Onthoud dat ik het nooit met jou zal uitmaken. Daarvoor houd ik te veel van je", zegt Jules. Ik begin te blozen. "Ik wou je iets anders zeggen. Alex je bent echt een super leuke jongen. We hebben echt veel mooie momenten beleefd. Die momenten ga ik echt nooit vergeten en ik hoop dat er nog duizenden gaan komen. Bij jou voel ik me op mijn gemak. Als ik bij jou ben, komen er allemaal vlinders in mijn buik. Ik hou echt zoveel van je. Daarom wil ik je dit geven..." Hij pakt een doosje uit zijn zak. Hij opent het. Ik doe mijn handen voor mijn mond en kijk hem met grote ogen aan. "Jules dat had je niet moeten doen", zeg ik. "Alles voor jou", zegt hij. Het is een ring. Op de ring staat een A ♡ J en onze datum van toen we net samen waren staat er in gekrast. Het is echt zo mooi. Hij schuift de ring om mijn vinger. "Dankje. Dit is echt lief", zeg ik terwijl ik mijn armen om hem heen leg. "Jij bent zo lief", fluister ik.

"Ooooh schattig!!", hoor ik. Ik laat Jules los en kijk om heen. Het zijn mijn vrienden. "Mooie ring", zegt Charlie terwijl ze wijst naar mijn ring. "Dankje. Heb ik van Jules gekregen" "Je hebt echt veel geluk met hem", zegt Jonas. "Zeker!", zeg ik terwijl ik naar Jules kijk.

"En gaat het lukken?, vraagt Mila. "Wat?", vraag ik. "De dansopdracht", zegt Mila. "Ohnee, dat was ik al vergeten. Het word een ramp! Ik kan niet dansen!" "Het komt wel goed. We hebben echt vaak geoefend en het ging echt goed. Geen stres hebben! Alles komt goed. We gaan het super doen. Samen kunnen we alles!", zegt Jules. Ik glimlach zacht. "Wanneer begint het eigenlijnlijk?", vraagt Jimmy. "Over 10 minuutjes", zegt Jules. "Wat?! Nee! Niet zo vroeg. Ik moet nog herhalen!", zeg ik terwijl ik een paar danspasjes herhaal. Jules laat me stoppen. "Heey rustig, het komt goed. Stres niet zoveel. Vertrouw erop dat het goed komt", zegt Jules. Hij geeft een kus op mijn voorhoofd. Ik weet niet wat het is. Maar altijd als Jules iets zegt voel ik me terug op mijn gemak. Bij elk woord wat hij zegt word ik rustig. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Het is gewoon zo speciaal.

*

"Jongens en meisjes. Allemaal stil a.u.b. Deze jongens hebben hier lang aan gewerkt dus ik zou het appreciëren als jullie even stil zijn en genieten. Hier zijn Alex en Jules", zegt mevrouw van Der donck. Jules pakt mijn handen vast en kijkt recht ik mijn ogen. "Heey ik geloof in je. We gaan dit goed doen. Succes", fluistert Jules in mijn oor. Mijn hart gaat te keer. Ik heb zo veel zenuwen. Ik kijk nog is naar de ring en zucht diep. Daarna start de muziek. We beginnen te dansen. Het gaat echt super. Alles is op de maat en ik vergeet niks. Jules pakt mijn hand en ik rol in zijn armen. We dansen en dansen. Op het publiek let ik zelfs niet. Het is alleen Jules en ik! Op het einde pakt hij me vast en zet hij me op zijn schouder. Een groot applaus gaat er door de zaal. We horen gefluit en gejuich.

"Dat was super!", roept Charlie. "Alex zeg nooit meer dat jij niet kan dansen! Het was echt mooi", zegt Mila. "Daar heeft Mila gelijk in. Je kan echt wel dansen. Je moet soms wat zelfverzekerder zijn", zegt Jules. "Jij bent ook goed. Het was echt zo leuk om te doen", zeg ik tegen Jules. "Dat was het zeker", zegt Jules.

*
2 uur later

De laatste 2 uur heb ik gerepeteerd met de Ghost Rockers. Binnen 10 minuten treden we op dus we moesten wel wat repeteren. Voordat ik optreed wil ik eerst Jules nog zien. Ik zie Jules staan en loop naar hem. Ik loop in zijn armen. "Ik ben geslaagd!!", roep ik . "Proficiat! Ik wist dat je het kon", zegt hij. "Jij gaat ook slagen hoor. Volgende week heb jij je inhaalexamens en ik weet zeker dat het goed gaat gaan", zeg ik. Jules drukt zijn lippen op de mijne. Ik ga erin mee. Ik leg mijn handen in zijn haar. Onze lippen bewegen langzaam over elkaar. Tijdens de kus moeten we allebei glimlachen. "Alex waar ben je?", hoor ik. Ik haal mijn lippen af die van Jules en zie Charlie staan. "Hier ben je! Ik ben je al de hele tijd aan het zoeken. We moeten optreden", zegt Charlie. "Wat was jij trouwens aan het doen", vraagt ze. "Euuuumh" Ik begin te blozen. Jules moet er om lachen. "Oké bever, maakt niet uit. Kom nu mee want anders komen we nog te laat" Charlie trekt aan mijn hand. "Wacht!", zeg Ik. Charlie kijkt me ongeduldig aan. "Jules kom je ook kijken? Plsss?", smeek ik. "Tuurlijk kom ik kijken. Ik kom met jullie mee", zegt hij. "Kunnen we dan nu gaan?", vraagt Charlie. "Ja kom", zeg ik.

Ik sta met mijn vrienden op het podium. Jules staat op de eerste rij. Ik zie hem lachen. Hij is trots op me. We beginnen te spelen;

Niemand kan ons ooit verslagen
Zolang wij maar samen zijn
Vrolijke of zwarte dagen
Nooit krijgt iemand ons nog klein
Kruis de degens als we moeten
Vechten wij toch voor elkaar
Nooit verliezen
Blijven wroeten
Wij staan altijd klaar

Een voor allen
Allen voor een
Altijd samen nooit meer alleen
Een voor allen
Allen voor een
Een voor allen
Allen voor een
Altijd samen nooit meer alleen
Een voor allen
Allen voor een

...

We horen geroep en een groot applaus. "Ghost Rockeeeeeers", roepen mensen. Ik lach en spring van het podium. "Dat was super", zegt Jules. "Dankje" "Ik ben echt gelukkig met jou", zegt hij. "Ik ook met jou. Niks kan er nu nog stuk gaan", zeg ik. Hij glimlacht. Heb je trouwens zin om met mij na mijn examens naar zee te gaan?", vraagt Jules. Ik kijk hem met grote ogen aan. "JAAAA", roep ik. Ik begin te springen als een gek. Iedereen kijkt me aan maar dat kan me niet schelen. Samen met Jules naar zee gaan lijkt me echt super. Jules pakt mijn handen. "Met ee simpele 'ja' wist ik het antwoord ook wel hoor. Daarvoor moet je niet springen", zegt Jules lachend. "Sorry het lijkt me gewoon zo leuk! Daar zijn we samen met 2, zonder zorgen. Met jou wil ik echt alles", zeg ik. "Ik hou van je", zegt hij. "Ik nog meer van jou" , zeg ik terug.

Mijn leven is perfect. Het kan niet beter. Ik heb de beste vrienden. Ik heb de beste familie en ik heb het beste liefje dat je je maar kunt wensen. Niks kan nu nog stuk gaan. Ik ben zo gelukkig met Jules.

Oké mensen dit is het einde van het boek. Ik weet niet wat ik nog kan schrijven dus besluit ik om hier te stoppen. Ik hoop dat jullie het een leuk boek vonden xx

Ik vind dat ik bij dit boek iets te snel gegaan ben. In het 3de deel ofzo waren ze al samen. Ook waren er maar 2 deeltjes ofzo waar ze niet in huilde haha.
Dus daar ga ik in mijn volgend boek proberen op te letten x

Zelf vind ik dit echt een slecht boek. Het is mijn 1ste boek en had dus nog niet veel ervaring. Mijn 2de boek; You Make Me Smile - Ghost Rockers (Alex) vind ik persoonlijk leuker er beter geschreven xx

Maar toch bedankt om te lezen. Jullie reacties waren echt lief x

Ghost Rockers- Alex en Jules (boyxboy)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن