PERSONAGES

440 8 3
                                    

Als eerste wil ik je al bedanken omdat je op dit verhaal gedrukt hebt. Als je dit besluit te gaan lezen, super bedankt.

Ik denk dat iedereen die dit verhaal gaat lezen De Ghost Rockers wel kennen. Maar voor de mensen die hun niet kennen maar toch dit verhaal gaan lezen; De Ghost Rockers is een muziekband. In het 1ste jaar werden 5 jongeren samen gezet. Zij hebben een kelder ontdekt in hun school; Het Dam. Daar staan 5 instrumenten. Door de instrumenten sturen de geesten clues in liedjes. Deze geesten zijn de vorige eigenaars van de muziekinstrumenten. Als de Ghost Rockers een moord ofzo moet oplossen gaan de geesten hun liedjes laten spelen waardoor; Jonas, Mila, Alex, Charlie en Jimmy dit kunnen oplossen. Maar mijn verhaal gaat vooral gaan over; Alex en Jules dus jullie gaan het sws wel begrijpen x
Dit zijn dus de personages voor in mijn verhaal;

ALEX:
Is meestal wel vrolijk en doet enthousiast mee. Hij draagt altijd vrolijke kleding met tekeningen. Hij maakt veel grapjes en is de pianist van de band; De Ghost Rockers. Hij houd van Acteren. Hij helpt zijn vrienden vaak. Zelf is hij 1 jaar ouder als zijn vrienden want hij is blijven zitten in het 1ste jaar omdat hij wat ongeorganiseerd was. Maar nu doet hij goed zijn best voor school en haalt hij goede punten.

JULES: Is een nieuwe leerling op het DAM

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


JULES:
Is een nieuwe leerling op het DAM. Hij wordt meteen bevriend met Alex. Of misschien zelf meer als vriendschap... Hij houd van dansen en staat altijd klaar voor iederereen. Jules heeft vroeger erge dingen meegemaakt, maar door Alex vergeet hij zijn zorgen en leert hij terug wat geluk is.

 Jules heeft vroeger erge dingen meegemaakt, maar door Alex vergeet hij zijn zorgen en leert hij terug wat geluk is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


_______________________________________

MILA:
Is een lief meisje. Ze draagt altijd een muts en stoere kleding. Ze is dapper en stoer maar ze heeft een groot hart. Zelf heeft ze al veel meegemaakt maar ze blijft positief leven. Ze is samen met Jonas en is de zangeres van de band: De Ghost Rockers. Ze houd van dansen en zingen. Ze helpt Alex en Jules vaak uit de nood.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ghost Rockers- Alex en Jules (boyxboy)Where stories live. Discover now