5. Alles gaat om "vertrouwen"

345 10 3
                                    

Alex pov

"Geef me even tijd", zegt Jules tegen me. "Het komt wel goed", zegt Jules. Hij geeft vlug nog een kus op mijn wang. We zetten onze voorhoofden nog tegen elkaar en kijken elkaar diep in de ogen aan. "Ik hou van je", fluister ik. "Ik nog veel meer van jou", antwoord hij.

Jules loopt naar Tom. "Kom we gaan naar buiten", hoor ik Jules zeggen tegen Tom. Waarom gaan ze naar buiten? Mag ik niet weten wat ze bespreken? Ik voel jaloezie opkomen.

Ik ga op een bankje zitten met mijn benen tussen mijn armen. In mijn gedachten denk ik aan iets, aan iemand. Stilletjes komen mijn vrienden bij me zitten. Ze zullen wel veel vragen hebben. "Wie is dat?", vraagt Mila voorzichtig. "Dat is zijn ex Tom", zeg ik. Ik leg alles uit van Tom aan mijn vrienden. (snap je dit niet, lees dan het deel; het afspraakje van Alex en Jules) Meteen voel ik me schuldig dat ik het verteld heb. Hij had het alleen aan mij verteld en ik vertel het meteen door. Ik moet echt is leren mijn mond houden. "Ik denk niet dat Jules nog samen wil zijn met zo iemand. Zo te horen is die Tom niet te vertrouwen. Vertrouw me maar! Jules kiest zeker voor jou!!", zegt Jonas. "Jules heeft echt van hem gehouden... Jules deed alles voor hem. Ik ben bang dat hij mij gaat verlaten", zeg ik. "Doet hij zeker niet", zegt Mila. Ik heb er toch geen goed gevoel bij. Ik weet niet tot waar die Tom instaat is. "Ik ga toch even kijken!!"

Jules pov

"Tom waarom kom je naar hier? Ik had gevraagd om mij gerust te laten", zeg ik. "Ik ben verandert. Nu dat je bent verhuist, mis ik je elke dag", zegt Tom. "Ik heb verkeerde dingen gedaan maar ik heb er spijt van en ik hou nog altijd van jou. We kunnen opnieuw beginnen", zegt Tom. Stilletjes komt Tom dichter bij mijn lippen. Ik zou het moeten laten stoppen maar toch laat ik het toe... Waarom weet ik niet...

Alex pov

Ik zie Jules en Tom buiten praten. Waar zouden ze het over hebben? Maar dan zie ik Tom dichter bij Jules komen. Ik heb al lang door wat er gaat gebeuren. Ze gaan kussen en dat hoef ik echt niet te zien. Ik dacht dat Jules te vertrouwen was maar dat is hij duidelijk niet. Ik loop vlug weg.

Jules pov

Gelukkig heb nog optijd door dat ik fout bezig ben. Ik houd van Alex. Niet van hem. Ik duuw Tom van me weg. "Sorry maar ik heb Alex leren kennen waar ik heel veel van hou... Het is gedaan tussen ons. Wat jij vorig jaar deed kan ik niet vergeven! Tot nooit meer", zegt Jules.

Alex pov

Ik loop het DAM binnen. Ik voel een traan over m'n wang rollen. "WACHT BEVER!!", roept Charlie. "Laat me gerust", roep ik. "Wacht even Alex. Wat is er gebeurd?", vraagt Charlie. Ik draai me om naar haar en ik zucht. "Hij zat te kussen met die Tom", zeg ik zacht. Charlie schrikt en geeft me een dikke knuffel. "Hij is het niet waard", zegt Charlie zacht. Mijn vrienden zien alles gebeuren en komen bij me staan. Ze zijn bezorgd. Dit is de eerste keer dat ze me zien huilen. "Wat is er gebeurd? Heb je Jules gezien?", vraagt Mila. "Ja ik heb hem gezien. Ik slik en ik vertel verder. Hij zat te kussen met Tom"  "Heb je dat wel goed gezien", vraagt Mila. "Ik ben niet blind.", roep ik. "Sorry", zegt Mila. "Nee ik moet sorry zeggen. Ik moest niet zo uitvliegen tegen je", zeg ik. Ik heb ze niet zien kussen. Maar ze waren het wel van plan. Tom kwam dichter en Jules deed er niks aan. Dat betekent al genoeg... "Hij gebruikt mij gewoon. Gisteren kust hij met mij, nu met die Tom. Wie zal het morgen zijn?", vraag ik. "Misschien Brandon", zegt Jimmy lachend. Jonas, Mila en Charlie kijken Jimmy boos aan. "Dat zeg je toch niet", zegt Mila. Jimmy zakt ineen en zegt: "Sorry". "Jimster heeft gelijk", zeg ik. "Jules is gewoon niet te vertrouwen", zeg ik.

Dan zie ik Jules de school binnenlopen. Ik en mijn vrienden kijken hem aan. Ik sta op en loop boos naar Jules. Diep van binnen ben ik heel verdrietig. Maar ik wil niet dat hij dat merkt. "Hoe kon je dit doen?!", roep ik. Hij kijkt me met een blik aan, precies of hij niks misdaan heeft. Hij kan goed toneelspelen. "Wat bedoel je liefje?", vraagt Jules. "Noem me niet zo!!", roep ik. Uit schrik zet hij een stap achteruit. "Doe maar niet dat je van niks weet!! Mijn vrienden zeggen zelf dat Tom niet te vertrouwen is", zeg ik. Fuck nu heb ik mezelf verraden. Maar hij is in fout! Niet ik!! "Je vrienden?!", vraagt Jules. "Ik dacht dat dit ons geheimpje was!!", roept Jules. "Ze hadden het recht om het te weten. Het zijn mijn vrienden", zeg ik. "Daar heeft het niks mee te maken. Ik dacht dat ik je kon vertrouwen", zegt Jules. "Wat?!! Dat zegt degene die die... Laat ook maar", roep ik. Dit is niet te geloven. Hij zegt dat ik niet te vertrouwen ben?! Dat zegt degene die vreemd gaat! Ik sta echt op uitbarsten. Ik moet hier weg. "Het is gedaan tussen ons!! Ga maar naar je Tom!!", roep ik en ik loop weg.

Langer deeltje :-)
Sorry dat het hier zo altijd van de ene naar de andere persoon gaat dus sorry dat het zo rommelig is. Omdat dit een langer deeltje is, staan hier waarschijnlijk ook veel fouten in. Sorry daarvoor.
Maar het word zeker vervolgt!! Laat me weten wat je ervan vind :)

Ghost Rockers- Alex en Jules (boyxboy)Where stories live. Discover now