10. Waar ben ik?

252 12 1
                                    

Alex pov

Stilletjes word ik wakker. Ik kan mijn ogen moeilijk openen. Waar ben ik? Wat doe ik hier? Het enige wat ik me nog kan herinneringen is dat ik "dag" zei tegen Jules. Maar ik ben niet op school. Waar ben ik? Ik moet hier proberen weg te komen. Ik wil me optrekken maar dat gaat niet. Mijn armen zitten vast aan 2 metalen dingen. Het is hier zo donker en ik heb zo een vreselijke hoofdpijn.
Plots hoor ik een deur opengaan.

Jules pov

"Alex is in gevaar! We moeten hem nu vinden!!", roep ik. "Rustig Jules. Alex komt straks wel terug", zegt Mila. "Nee kijk!!", roep ik tegen Mila. Mila leest de sms die ik gekregen heb. "Van wie is die sms?", vraagt ze. "Tom!!",  roep ik. "Ik weet zeker dat het van hem komt. Gisteren zei hij tegen Alex en ik dat we spijt gingen krijgen", zeg ik. Mila kijkt verbaasd.

Alex pov

Er komt iemand naar binnen. Doordat het zo donker is zie ik niet wie. Een fel licht word op mij geschenen en daarna gaat het licht in heel de kamer aan. "Auww mijn ogen", zeg ik. "Bevalt het je hier?" vraagt een stem. Ik kijk voor me en zie Tom staan. Hij heeft een vieze grijns op zijn gezicht. "Wat doe ik hier?!", vraag ik hem kwaad.
"Je weet echt niks meer eh?" vraagt hij. "Ik zal het je even uitleggen"; Daarjuist kwam ik bij jullie school. Ik zag jou en Jules. Ik had een geweer mee. Ik zei dat 1 van jullie 2 moest meegaan en je vriendje is gewoon weggelopen. "Hij heeft je achtergelaten", zegt hij lachend. "En weet je waarom?" vraagt hij. "Omdat hij niet om je geeft." "En omdat jij niet makkelijk meeging heb ik dit geweer tegen je hoofd geslagen."

Zou Jules dat echt gedaan hebben? Heeft hij mij achtergelaten? "Nee, Jules zou dat nooit doen!! Ik geloof je niet!!", roep ik. Die slag kan wel verklaren waarom ik nu hoofdpijn heb."Ik weet trouwens zeker dat mijn vrienden mij komen zoeken." Dit had ik beter niet gezegd. Ik zie aan Tom zijn gezicht dat hij al een nieuw plannetje heeft.

Tom pov

Ik vind dit zo leuk. Alex die verdriet heeft! Hoe geweldig is dat? Ik moet Alex doden voor zijn vrienden hem vinden!! Ik ben zo benieuwd naar Jules zijn gezicht als hij Alex dood ziet liggen.

Sorry als dit een beetje kort is maar ik moest weg en heb dit dan nog vlug geschreven. Het is ook wat rommelig door dat het vaak naar een andere persoon gaat.
Word vervolgt!!

Ghost Rockers- Alex en Jules (boyxboy)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ