7. Komt het ooit nog goed?

325 12 3
                                    

Jules pov

"Waar is Alex", vraagt Lauren aan me. Geen reactie. "Pff, moet ik hem nu weer gaan zoeken?", vraagt Lauren. Maar ze krijgt weer geen reactie. "Seg hallo? Is er iets?", vraagt Lauren. "Nee niks hoor", lieg ik. "Jouw gezicht zegt toch iets helemaal anders", zegt Lauren zacht. "Er is niks", zeg ik met een neplach en ik loop weg.

Alex pov

Ik zit helemaal alleen in de kelder. Hier kan ik rustig nadenken over iets, over iemand...
Zou ik Jules geloven of niet? Het leek wel dat hij het echt allemaal meende. Weet je, ik maak het gewoon goed!! Nee ik moet sterk blijven. Jules is geen goede jongen. Plots komen mijn vrienden binnen. Charlie en Jimmy zijn weer vrolijk en Mila en Jonas zitten clever bij elkaar. "Jij bent de mooiste", zegt Mila. "Nee, jij bent nog veel mooier", zegt Jonas. Ze geven elkaar een kus. Ik glimlach. Had ik ook maar zo een relatie! Mijn vrienden vragen niks over Jules dus daar ben ik blij om. "Gaan we spelen?", vraagt Charlie. "Ik heb zoveel zin om nog is met mijn stokken op de drum te slaan", zegt Jimmy. Jimmy gaat bij de drum zitten. Charlie en Jonas bij hun gitaren. Mila aan de microfoon en ik aan mijn piano. Niet veel later beginnen we te spelen;

Geef mij je hand
Kijk in mijn ogen
Ik ben vol van iets dat jij me geeft
Heel m'n hart heb ik aan jou gegeven
En zo zal het altijd zijn
Twijfel niet aan het geen we samen delen
En geloof me, ik twijfel niet aan jou
Beloof me dat jij jezelf zult blijven
Het is goed zo, verander niet voor mij

Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
En iets meer dan ik zou willen
Je bent alles voor mij
Kom terug want ik hou van jou
En dat zal ik altijd blijven doen
Vergeef me wat ik deed
En kom terug naar mij
Jij bent alles voor mij
Laat me nu niet vallen

We stoppen met spelen.
"Waarom laten de geesten ons dit nummer spelen?", vraagt Charlie. "Moeten we op onderzoek gaan of wil dit iets anders zeggen...", vraagt Charlie. "Ik denk dat de geesten iets anders willen zeggen", zegt Mila en ze kijkt me aan. Ik weet wat ze bedoelt. "Wat bedoel je?", vraagt Charlie. "Ik denk dat Alex wel weet wat de geesten hiermee bedoelen", zegt Mila en ze geeft me een knipoog. Ik sta op en ga weg van de kelder. "Kan iemand mij vertellen wat hier gaande is? Want deze bever gaat echt ontploffen", zegt Charlie.

Wanneer ik boven kom zie ik Jules zitten op een bankje. Zouden de geesten echt gelijk hebben? Zou Jules echt nog van me houden? Zou hij toch voor mij gekozen hebben? Zou het echt ooit nog goed komen? Zoveel vragen die ik niet kan beantwoorden.
PING
Dit is het geluid van mijn gsm.
"Kom naar het park", staat er. Het is een onbekend nummer. Ik besluit om er naartoe te gaan want ik ben heel benieuwd van wie dit smsje is. De bel gaat maar dat kan me niet schelen. 1 keer spijbelen maakt toch niet zoveel uit en ik loop uit de school.

Wanneer ik in het park komt smelt ik vanbinnen. Hier heb ik zoveel mooie herinneringen van. Hier had ik mijn eerste kus, hier had ik een geweldige namiddag met Jules, hier hoorde ik de mooiste woorden. Elke dag mis ik dat moment! Ik kijk om me heen. Daar staat de persoon die ik liever nooit meer wou zien. Tom. Ik zie dat Tom  woedend is en hij komt als maar dichter bij..

Word vervolgt.
______________________________________

Lees zeker de verhalen van deze 2 personen;
Alyssje
ceepcalmandlove

Ghost Rockers- Alex en Jules (boyxboy)Onde histórias criam vida. Descubra agora