Bölüm 9 (Kader)

3.4K 141 7
                                    

Karanlık dünyam aydınlandığında bir ambulanstaydım. Başımdaki sağlık görevlisini Katya'ya benzettim ama değildi, ona kimse benzeyemezdi. Ayıldığımı gören kadın konuşmaya başladı.

Trafik kazası geçirmişim, endişelenecek bir şey yokmuş, ha bi de Katya diye sayıklamışım eğer akrabam falansa haber verecekmiş falan filan. Ah, şuan onun yanında olmak için her şeyimi verirdim ama o beni sadece ilgili bir polis olarak görüyordu... Kader.

Katya Wine :

Bir kaç gün sonra taburcu edildim ve eskiden annemle beraber yaşadığımız eve gittim. Her gün başka birini getirse de bu eve, onu ve bu evi seviyordum.

Eve girer girmez gelen ağır içki kokusundan midem bulandığı için hemen pencereleri açtım. Üst kata odama çıktım, bıraktığım gibiydi.Düzeltilmiş olan yatağıma uzandım. Annem toplamıştı çünkü ben hiçbir zaman yatağımı toplamazdım. Saçma gelirdi, akşama tekrar bozulacak şey için neden sabah sabah enerji harcayayım ki...

Ben yatakta tavana bakakalmış düşünürken, cebimin titremeseyle yataktan zıplamam bir olmuştu. Bir rahat bırakmıyorlardı. Numara yabancıydı. Arar arar susar deyip telefonu yanıma koydum ve uyumaya çalıştım, ama ne mümkün arama bitiyor, tekrar başlıyor, susuyor, tekrar çalıyor derken hangi lanet olası arıyorsa 4 kere aradı. 5inci çalışında açtım.

-"Ne var ?" Ses tonuma kendim bile şaşırmıştım. Bağırmamıştım ama yeterince etkili olmuştu.

-"Sakin ol, Katya."Adamın sesi yeterince sakindi ama yinede ilk başta korktuğunu saklayamıyordu. Ses tanıdık değildi.

-"Sana bir soru sordum gerizekalı, ayrıca bana emir verme !"

Vote ve yorumlar az biraz daha çok yorum bekliyorum lütfeen :/Sizi seviyorum canlarim siz ne kadar cok yorum yaparsaniz o kadar hizli koyarim yeni bolumu :* Okullarda acildi zaten MF olunca bide zor olcak ama yorum atarsaniz kiyamam yazarimm :D Neyse ben susayım artık... İyi okumalar ;)

LanetliWhere stories live. Discover now