Bölüm 4 (Ama bu nasıl olur ?)

4.8K 166 8
                                    

Bu tür duygulara fazla alışık olmadığımdan olacak ki derin bir nefes alıp iyi bir tokat attım bu bana haddinden fazla yaklaştığı içindi. (Ya da ben kendimi bu şekilde tatmin ediyordum.) Onun bedeni ile duvarın arasından çıkarken güldüğünü farkettim ama bu mutlu bir gülüş değildi, bunu da gözlerine bakınca farkettim,o yeşil gözler ateş saçıyordu.

-" Ne yani daha önce hiç bi kızdan tokat yemedin mi ?" Korkmam gerekiyordu ama korkmuyordum. Gülmesi kesilmişti. Ve resmen köpek gibi hırladı.

-"Hayır, yemedim. Ama bir daha hareketlerine dikkat etmezsen, güzelim, sende hiçbir erkekten görmediğin bir muamele görebilirsin !!

-"Bir daha diye bir şey olmayacak, seni gerizekalı ! Bu günü ve seni unutucam sonrada eve gidip güzel bir uyku çekicem. Do you understand me ? (beni anlıyor musun ?)

-"Ama bu o kadar kolay olmayacak !"

-"İzle ve gör !" Dedikten sonra apartmanın kapısından çıkmaya yeltendim ama kolumu kavrayan el buna izin vermedi ki bende izin almamıştım zaten. Yüzüne bile bakmadan kolumu savurdum ve onu karanlıkta bırakarak yoluma devam ettim.

Bakmam gereken bir ceset vardı. Neden bilmiyorum ama içimden bir ses o cesedi görmem gerektiğini söylüyordu.

Ve ben içimdeki sese her zaman güvenirdim.

Dışarı çıktım ve yağmur kokusunu içime çektim ama havada başka bir koku daha vardı sanki.Herneyse. Geldiğim yolun tersine gittim ve sola döndüm, ceset oradaydı. Onu görünce yine titremeden edemedim.

-"A..ama bu..bu na..nasıl o..olur !?"

LanetliWhere stories live. Discover now