7.3

770 128 30
                                    

°• EXO-K Takımı ; Kyungsoo. •°

■ Video Günlükleri ■

"Merhaba, ben EXO'dan D.O! Bu ada şartları altında ne kadar zorlansakta siz hayranlar her zaman aklımdasınız. Evet bazen kafayı yemiş gibi oluyorum. Ağaçlara, dallara konser veriyorum. Ama beni izlediğinizi biliyorum.

Öncelikle size adamız hakkında bir kaç sır vereceğim.

Sır 1; Bir sırrımız yok

Evet, bir sırrımız yok. Tanrıya şükür kameramanlar o kadar iyi çalışıyor ki, tuvalete gitsek kayot altındayız. Denizin altına dalıyoruz kameraman çıkıyor. Sasaengleri aratmıyorlar.

Geçen gün çok başarılı bir şekilde başarısızlık basamaklarını tırmanan Byun Baekhyun, bu adada hırsızlık sonucu çaldığı vücut losyonunun içeriğinde olan baharat karışımı sayesinde sivilcelendi.

Evet. Byun Baekhyun ve sivilce aynı cümle içerisinde.

Baharat karışımı ağır olduğundan hassas yüzüne de bocaladığı krem ona iyi bir imkan vermedi. Üzüldünüz değil mi? Ben hiç üzülmedim. Hak etmişti serseri.

Jongin her zaman "Hyung ben uzunum," diyor ve önüme geçiyor. Amacı beni güneşten korumakmış meğer... Beyaz tenim bozulmasın diye kendini feda etti. Lakin o kadar çok karardı ki, geceleri gerçektem görünmemeye başladı.

Chanyeol ve Sehun ikilisi hakkında konuşmak istemiyorum. Yoksa katil olacağım.

Lidere gelince... Tek aklı başında olan kişi her ne kadar ben olsam da benden sonra sıraya o girebilir. Hala bize liderlik yapmaya çalışıyor. Yazık, beceremiyor pek bu şartlarda ama çabasını takdir ettim doğrusu. Hindistan cevizi öyle kırılmaz diye Sehun'a sinirlendi ve kendisi de kıramayınca "Bu ceviz bozuk," deyip havaya attı.

Ve bilin bakalım noldu? 3 saniye sessizlikten sonra hindistan cevizi kafasına düştü. Zeka seviyesi gibi o da yere yığıldı. Ama yine de onu tebrik eder, kendime başarılar dilerim. İyi günler."

Kameraman ; Kestik.

"Bence de kes."

*Satansoo uzaklaşırken kameraman bu cümle karşısında neye uğradığını şaşırdı.*

Survivor | EXO ✔Where stories live. Discover now