0.8

7.8K 840 184
                                    

°• EXO-M Takımı ; Kris, Chen, Lay, Luhan, Xiumin, Tao. •°

°• EXO-K Takımı ; Chanyeol, Baekhyun, Kyungsoo, Kai, Suho, Sehun. •°

■ ADA HAYATLARINDAN KESİTLER ■

◆ EXO-M TAKIMI

Kris ; Eski hayatımda Süperman olduğuma inanırken bu hayatımda aç sefilleri oynuyorum. Ben idolken, karizmamla birlikte kızların hayallerini süslerken burda yengeçlerle arkadaşlık kurdum. Bacaklarını sayar oldum hayvanların. Burda olmaktan memnun değilim.

Chen ; Geçen gün Luhan'a kafama sıcak geçmiş olmalı ki, aramızda kıza en çok benzeyen sensin dedim. Bana iki fangirl numaraları yapda mutlu olayım dedim. Ve aldığım cevap "Ses tellerinle ip atlarım" oldu. Burada canım tehlikede.

Lay ; Ben herkesden uzak yaşamak istiyorum cidden. Kavgalar, tartışmalar bitmek bilmiyor. Geçen gün kameramanın cebindeki ekmeği alayım derken yakalandım. Kameraman artık bana öz çekim yapmıyor. Diğer üyeleri çekiyor. Gamzelerim söndü vallahi.

Luhan ; Dün bulduğum ağaç dallarından kendime eşya yapacaktım. Ama Xiumin hyung.. Onu ateşe attı ve ısınmamıza yardım etmeli dedi. Bu adada emeğe saygı denen şey yok.

Xiumin ; Öncelikle Luhan... Benim emeğe saygım olsa filmleri evde bilgisayardan izlemek yerine gider sinemada izlerdim. Açlıktan ayarlarım bozuldu zaten. Sus, alırım ayağımın altına!

Tao ; Diğerlerinin aksine fazla zorlanmıyorum. Genelde uyuyorum ve şarkı söylüyorum. Bulduğum odun tarzı dalları mikrofon diye kullanırken kemirmeye başladım. Sanırım açıkmaya başladım ben.

EXO-K TAKIMI

Chanyeol ; Bilirsiniz Happy Virüs tarzımı bozmamak için genellikle hep gülerim. Bu adada gülünebilecek tek şey acınası durumum. Bu üyeler beni delirtmek üzere. Güçlü kalamıyorum. Sabah kalktım ve yağmur yağarken su damlalarının denizle buluşmasına gülmeye başladım. Hafif bi rüzgar esti ve ağaç sallandığında dans ediyormuş gibi geldi. Buna kahkaha attım inanabiliyormusunuz? Akıl sağlığım bozuldu.

Baekhyun ; Video oyunlarım... Mangalarım... Anime izlediğim o geceler.... Bunlar benim vazgeçilmezlerimken artık yerdeki kum tanelerinin arasında bulduğum taşlarla oynuyorum. Üyelerin giydiği tshirt lerin üzerindeki yazıları okuyorum. Geceleri yıldızları izlemek güzel ama arada bi horultular, öksürmeler duyuyorum. Ondanda sıkıldım artık. Lütfen biri beni öldürebilirmi?

Kyungsoo ; Öncelikle adada baykuş olma davasını geçiyorum. Cidden baydı bu konu artık. Böcekleri gördüğünde korkudan çığlık atıp denize kaçan, ordada yosunları yılan sanan Baekhyun gibi hissediyorum artık.

Kai ; Ben bu dünyada en çok uykuyu sevdim. Ama artık onu yemek yeme zevkiyle aldatıyorum. 20 senelik karısına ihanet etmiş 40 yaşındaki yaşlı ahjussi gibiyim. Dayanamayacağım.

Suho ; Liderlikde bir yere kadar artık. Hiçbirini tutamıyorum elimde. Hepsi ayrı alemde. Liderlikten istifa ettim. Bulduğum bi yaprağı dikdörtgen şekline getirdim. Onu kredi kartı gibi görüp kendimi avutuyorum. SM neden biz?

Sehun ; Yehet~ Maknae olarak tek dayanıklı olan benim. Eğer bir adada aç ve susuzsanız, hindistan cevizi arayacağım deyip adanın diğer ucuna gidip uyuyun. Zirvedekiler hep tekdir. *Yan sırıtış*

Suho ; İyide sen zirvede değilsin. O tek olma durumun yalnızlığın...

°• 1K olmuşuz. Okuyup destek verenlere teşekkürler *-*

Survivor | EXO ✔Where stories live. Discover now