0.4

10.1K 1K 517
                                    

°• EXO-M Takımı ; Kris, Chen, Lay, Luhan, Xiumin, Tao. •°

°• EXO-K Takımı ; Chanyeol, Baekhyun, Kyungsoo, Kai, Suho, Sehun. •°

■ OYUN ■

MC ; İdollerin zorlu mücadelesi... EXO ile devam ediyor! Siz evinizde televizyon karşısında yemeklerinizi yerken onlar burada aç kalıyor! Siz onların kliplerini izlerken, havalılar diye sevinirken onlar haraket edecek enerjiyi bulamıyorlar! Okyanusun ortasında, ıssız adada EXO ile beraberiz!

*Üyelere doğru döner.*

Evet arkadaşlar dün buraya geldiniz. Yaklaşık 24 saattir buradasınız. Bugün ise ilk oyunumuzu oynayacağız. Oyun ödül oyunu. Ödülünüzü daha sonra açıklayacağım. Önce sohbet edelim. Chen senden başlayalım.

Chen ; Şimdi hyung mu demeliyim size? Evet demeliyim bencede. Yoksa ne diyeceğim ki. Birşey demeyeceğim tabii. Ne diyordum ben. Heh~ Hyung. Evet hyung.

Lay ; Garip çocuk... Devreleri yandı bunun.

Suho ; Ben konuşabilirmiyim lütfen?

MC ; Tabii ki!

Suho ; Bizim takımımızda arada tatlı atışmalar olsa da hep birlik içindeyiz. Dün hiç zorlanmadık. Dev yapraklar ile üzerimizi örttük ama...

Chanyeol ; Ama yapraklardaki böcekler her yerimi ısırdı! Her yerimi! Anlıyor musunuz?!

Kai ; Yeol'un demeye çalıştığı şey, biz Kore'de iken sasaenglerden kaçardık. O zaman tek sorunumuz onlardı ve şuan... Tanrının yarattığı eklem bacaklılarından kaçıyoruz!

MC ; Issız adada ne bekliyordunuz ki?

Kyungsoo ; En azından yorgan, battaniye tarzı birşey verseniz?

MC ; Kyungsoo, sanırım ödülü açıklama vakti geldi. Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi EXO-K dün gece üstlerini örtmek adına böceklerle zorlu mücadele vermişe benziyor. Bugün ki ödülümüz ise... adada herbirinize birer adet... yoğurt! Bir kase meyveli yoğurt!

Kyungsoo ; Yani böceklerden girdiniz konuya yoğurtla bitirdiniz.

Luhan ; Bende sanıyorum ki üstümüze örtü falan vereceksiniz.

Lay ; Aç kalmaktan iyidir.

Chanyeol ; Diyorum ki, böcekler istila etti. Beni yediler. Heryerimi. Ciddiyim. HERYERİMİ !! Daha ne kadar açık konuşmam lazım?! Ha?!

Tao ; Chanyeol haklı. Geceleri üşüyedebiliriz. Yoğurt bizi soğuktan korumayacak.

Baekhyun ; Chanyeol ciddimisin sen? Dün gece yaşadığım olaydan sonra böcekleri umursamıyorum bile. Acilen tuvalet inşa edermisiniz?!

MC ; Ne olduğunu bizimle paylaşırmısın Baekhyun?

Baekhyun ; Dün gece bilirsiniz ya dışkımı nazik bir şekilde bırakacaktım. Üyelerin olduğu yerden uzaklaştım. Ağaçlar arasına girdim. Bir yer buldum. Ay ışığının altında şey yaptım... dışkılarımı nazik bir şekilde bıraktım.

Xiumin; Çok romantik.

Baekhyun ; Aisshh~ Tam afedersiniz ama nazik işimi bıraktım nazikçe şaaapıyorum...

Sehun ; Ne yapıyorsun?

Baekhyun ; Fangirl'lerim izliyor. Kes sesini Maknae. Herneyse... Ne diyordum? Hah! Tam şaapıyorum. Bi ışık bana doğru geliyor. Aman tanrım! Olduğum yerde kaldım. Sanırım Tanrı beni yanına çağırıyor diye düşünürken... Kameraman çıktı! Bildiğiniz kameraman! Sesleri duyunca gece görüşünü açıp birde fener tutuyor Byun Baekhyun'a! Son anda eğer onu farketmeseydim.... gece görüşünde benim heryerim.... kamerada.....

*Herkes kahkahalar atar*

MC ; Baekhyun, senin adına üzgünüm ama lütfen... hangi ıssız adada tuvalet vardır ki?

Baekhyun ; Lütfen bir ilk yaşatın. Sadece nazikçe dışkı alabileceğim bir tuvalet istiyorum.

MC ; Üzgünüm Baek.. Başka konuşmak isteyen varmı?

Chanyeol ; Birşey diyeceğim de heryerim kaşınıyor. Ben dayanamıyorum... Kendimi pirelenmiş sokak kedileri gibi hissediyorum.

Kris ; Kediyede benzemiyorsun ki. Herneyse bende Baekhyun gibi birşeylerden şikayetçiyim.

MC ; Seni dinliyorum.

Kris ; Şu kameraları haber verdikten sonra açsanız?

MC ; Neden?

Kris ; Geçmişten gelen bir Superman olarak.-

Lay; Aigoo... Yine başladı.

Kris ; Dün gece sahilde yürürken fok balığı gördüm. Heyecan ve mutlulukla izlerken birden fok balığı olmadığını anladım. Sonradan onun insan bedeninde olup siyah bir bedenin bana doğru geldiğini gördüğümde korku ve çığlıklarla ordan kaçtım. Ve kamera beni çekti. Chen? Tanrı aşkına bi insan neden gece yüzerki?!

Chen; Sıkılmıştım.

Y/N ; Selaam~ Lafı dolandırmadan hemen anlatacağım. Bu hikayenin diğer idollerle olan uyarlamasını yazacağım. Ama okursanız yayınlayacağım Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şuan BTS uyarlamasını yayınlarım diye düşünüyorum.

Survivor | EXO ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin