*w*

4.8K 347 12
                                    

● Bu sadece not falan değil, bölümü okursanız sevinirim. *-*

Şimdi bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Biliyorsunuz ki Wattpad bi ara gerçekten kafayı yemişti. Hikaye yazan insanlar yeni bölüm yayınladıklarında yayınlanmamış görünüyordu, kitaplar birbirine girmişti. Hatta çoğu kişinin binbir çeşit emek verdikleri hikayeler silindi. (Benimde hikayelerim silinmişti, üzdüm şuan kendimi...)

Bende hikayeye tantım olarak bir bölüm yayınlamıştım ama Wattpad arkadaşımız silmişti bende bir daha tekrarlamamıştım.

Tanıtım dediğimde, hikayeden bahsetmiş olmamdı.

Herneyse. Şimdi bakın öncelikle geçen bölümlere baktığınızda farketmişsinizdir ki,sadece üyelerin aralarında geçen diologları yazıyorum. Bu yüzden geçişler oluyor ve bölümleri birbirine bağlamıyorum.

Ama şu sıralar mesaj atan, yorumlarda soru soran çok oldu. Yani "Oyunları neden anlatmıyorsun?" "Ne çabuk 2 hafta geçti?" gibi.

Açıkcası ben profesyonel yazmadığım için, bu konuda kendime güvenemedim. Yani benim yazarken kafamda canlandırdığım sahneler, siz okurların okurken hayal ettiğinden farklı olabilir. Buna en büyük örnek oyun parkurları olabilir mesela.

Bu konuda kendime güvenmediğim içinde ben sadece bu hikayede diologlara yer vereceğim. Sahne anlatımlarına yer vermeyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Birde Instagram'da takip ettiğim bazı Wattpad hesapları vardı. Hani kesit paylaşılıyor ya onlardan. Sayfaya bu hikayeden kesit gönderen kimse söylesin öpeceğim onu.  Bende önceden çok atıyordum bu hikaye kesitlerini sadece  ilk bölümde atmıştım ama anasayfamda gezinirken bir baktım Survivor / EXO -parluckzeka yazıyor. Ağzım burnum yer değiştirdi sevinçten yemin ederim. O kişi yada kişiler kimse söylesin Allah için be.

Bu arada Survivor / BTS beklemeye aldım. Yani bi 15-20 bölüm taslağa kaydedeceğim sonra aniden yayınlayacağım.

Son olarak canım okurlarım~

Hikayede görmek istediğiniz diologları bana mesajla atabilirsiniz. Yani bir nevi paragraf yazabilirsiniz. Hikayede yer vereceğim söz. Ama duvarıma yada yoruma yazmayın. Mesaj olarak atınki sadece ben okuyayım ilk ehehe *-*

Mesaj kutum sadece diolog içinde açık değil unutmayın. Mesaj atmak, tanışmak isteyen olursa çekinmesin.

Okuduğunuz için teşekkür ederim ^---^

Survivor | EXO ✔Where stories live. Discover now