New York 2/2

389 19 7
                                    

Pohled Adély:

Nebrečela sem. Já totiž nebrečím. Jen někdy ale ne teď. Koukala sem na mobil kde se v pravidelných intervalech objevovalo Vadimovo číslo. ,,Co je?" zeptám se tiše. ,,Kde jsi?" zeptá se a vydechne. ,,V jednom hotelu" odpovím a on chvíli nic neříká. ,,Vrať se" řekne a já se zasměju. ,,Nevím. Možná tady zůstanu a omylem propásnu letadlo" poškádlím ho a on se odmlčí. ,,Dobře" odpoví a já se zarazím. ,,Nechám ti tu věci a letenku. Poletíš příští týden" řekne a típne to.

Pohled Vadima:

Nechápu, že se mnou nepoletí. Ale tohle je její volba. ,,Yanno letím domů" řeknu a ona mně zastaví. ,,Co? Ne neletíš!" řekne a já si vezmu kufr. ,,Ne letím. Hele potřebuju pracovat. Tohle byl špatný nápad. Prostě ne" odpovím a ona zamručí. ,,A letí taky?" zeptá se po chvilce. ,,Ne" odpovím a ona si povzdechne. ,,Nechceš si o tom..." nedořekne to. ,,Nechci o tom mluvit" přeruším ji a ona to típne. Sklesle sem si dal mobil do kapsy. Vážně jsem až takovej debil? Sedl sem si na postel. Vzal sem si počítač a opřel se o opěradlo u židle. Ještě mám dost času. Jak jsem tak pracoval času bylo míň a míň. Měl sem tam být o něco dřív.

Za pět minut mi to letí. 

Pohled Adély:

Když už sem si byla stoprocentně jistá, že v pokoji nebude vrátila sem se zpět. Na recepci mi dali klíč. Výtah konečně vyjel až na horu. Odemčela sem dveře. Klíč sem hodila na stolek a zašla více do pokoje. Sedla sem si na postel. Překvapilo mně když se sem někdo dobýval. Dveře se otevřely a já slyšela hluk. ,,Co to?" zeptám se a rychle si stoupnu. ,,Ou tak jsi tu. Donesl sem oběd" řekne Vadim a položí ho na stůl. Nechápavě sem na něj koukala. ,,Propásl sem let" řekne tiše a koukne na mně. ,,Ou. To je mi líto. Určitě ti ještě něco poletí" odpovím a sednu si. ,,Jo. Příští týden" řekne a usměje se. ,,Víš. Když člověk pracuje a přemýšlí. Po nějakém čase mu dojde co je špatně" řekne a kouká po pokoji. ,,Takže ty jsi to propásl schválně?" zeptám se a on se usměje. 

Pohled Vadima:

,,Řeknime, že jsem si uvědomil, že už bylo pozdě na to vůbec vyjet z hotelu" odpovím a ona se zasměje. ,,Vážně tady budeš trčet se mnou než doma pracovat?" zeptá se a já pokrčím rameny. ,,Radši sedět na zadku a povídat si o penězích a nebo konečně něco utratit s někým kdo ti dopřeje vše co potřebuješ?" zeptám se a usměju se na ni. ,,Ta schůzka je určitě hodně zajímavá" řekne a založí si ruce. ,,Tak už se nezlob. Sem tu ne? Uvnitř pořád bojuju s tím, že sem se špatně rozhodl. Ulehči mi to a dokaž, že sem udělal správně" odpovím a ona si povzdechne. ,,Fajn" odpoví krátce a obejme mně. ,,Tak co by jsi chtěla dělat?" zeptám se a ona pokrčí rameny. ,,To ty jsi šéfem tohohle výletu" odpoví a sedne si ke stolu. ,,Jdeme jíst" řeknu rozhodně. Zasměje se a pobídne mně.

Pohled Adély:

Nakonec sme leželi na posteli. ,,Takhle sme už pěkně dlouho nebyli spolu" řekne a koukne na mně. ,,Jo já vím" odpovím a sednu si. ,,Vážně je mi to moc líto" řekne a koukne mi do očí. ,,Vadime nech toho. Jsi tu ne? Hele konečně sis mně mohl vyslechnout a to mi v tuhle chvíli stačí. Až budu mít nějaké další požadavky napíšu ti a ujednám si s tebou schůzku" odpovím a on se zasměje. ,,Ne. Stačí když se stavíš. Určitě si udělám čas" řekne a já se zasměje. 

Už ležel vypadal, že spal. Vážně sme už takhle dlouho nebyli vzhůru. Chybělo mi to. ,,Nečum na mně" řekne a já poklepu hlavou. Na chvilku sem přestala vnímat. ,,Blbe" odpovím a zalezu do koupelny. Vlasy sem si dala do drdolu a vrátila se za ním. S rukama za hlavou ležel a koukal do stropu. Přikradla sem se za ním a klekla si nad něj. ,,O co ti jde?" zeptá se pobaveně. ,,Ty víš o co" odpovím a on se usměje. Nadzvedne obočí a shodí mně. 

Pohled Vadima:

Kolem bylo ticho. Teda jako zvuky z ulice se nepočítají. ,,Vadime?" pošeptá Adéla. Jen zamručím a kouknu na ni. ,,Je ti jasný, že tohle nedopadne dobře?" zeptá se a já se nad tím zasměju. ,,Nevadí" odpovím a dám jí pusu.

Tak a to je vše. Můžete hlasovat...

a) Špatný konec

b) Klasika

Je to jen na vás. Potřebuju už zase něco ukončit. A pokud máte nějaký nápad na název pro knížku o Vláďovi napište a já se přizpůsobím.

Vaše AdellRainbowUnicorn

BTW : Sorry za chyby

V zajetí... (FF Vadim Tkačenko - Vadak)Kde žijí příběhy. Začni objevovat