Divnej chlap

724 36 10
                                    

Pohled Vadima:

,,Vadime! Vadime! Vadimeeee!" křičí na mně Adéla a já se na ni kouknu. ,,Co je?" zeptám se a zasměju se. ,,Pusť mně" přikáže mi a koukne na mně. ,,Dobře" řeknu a nechám ji volně spadnout. Ozve se menší rána a ona mně podkopne. ,,Blbečku" řekne a lehne si na záda. ,,No tááák. To nic není" odpovím a ona se na mně zle podívá. ,,Víš co polib mi prdel" řekne a zvedne se. ,,Mile rád" odpovím a ona se na mně naštvaně podívá. Taky se zvednu a ona si vezme věci. ,,Kam jdeš? Sme ještě neskončili" řeknu a ona se otočí. Jde ke mně a dá mi pusu. ,,Vysprchovat se a najíst se" odpoví a jde ke dveřím. ,,Za chvilku sem u tebe!" křiknu a ona jen kývne.

Pohled Adély:

Lehla sem si a koukla do stropu. Konečně sem byla v klidu. Ten klid kolem mně byl naprosto úžasný. Lehla sem si na bok a zakryla se. Do pokoje vletěl Vadim a koukl na mně. ,,Nespi" řekne a hodí po mně trikem. ,,Běž někam" odpovím a on odejde. Po asi hodině se vrátí a vytáhne mně z postele. ,,Proč si na mně tak zlej? Vždyť tě mám ráda tak mně nech prosím spát" řeknu a opřu se mu hlavou o rameno. ,,Bože. Já tě mám taky rád ale.... fajn. Tak já si lehnu s tebou" řekne a položí mně. Lehne si vedle mně a obejme mně. Po chvilce sem byla tuhá. 

Něco mně lechtá a zároveň cítím něco mokrýho na tváři. Otevřu oči a vidím Vadima. ,,Vážně díky" řeknu a zasměju se. ,,Už bychom měli vážně vstávat" řekne a já jen kývnu. Zvednu se a kouknu do zrcadla. Jdu do koupelny a namaluju se. Jdu zase za Vadimem. Zase sedí u mobilu. ,,Nevím jak ty ale já můžu" řeknu a on si stoupne. Kývne a vyjde ze dveří. 

Pohled Vadima:

,,Já věděl, že to nestihneme" řeknu když vycházíme z kina. ,,Ježiši říkáš to asi po třetí. Tak teda promiň, že ti ničím život" pronese ironicky a zrychlí. Doběhnu ji a chytnu za ruku. Koukne na mně a protočí očima. Dám jí rychlou pusu a ona se usměje. ,,Bože ty si vážně děsnej" řekne a usměje se. ,,Taky tě mám rád" řeknu a ona se zasměje. 

,,Už mně nech. Ježiš" řekne a odstrkne mně. ,,Nech mně. Mám dobrou náladu užívej si" odpovím a znova jí dám pusu. Usměje se a přitáhne si mně k sobě. Přendám si ji na sebe a kouknu na ni. Vyzývavě na ni kouknu a ona se zasměje. ,,Musela si si brát košili?" zeptám se když mi nejde rozepnout. ,,Vidíš karma" odpoví a usměje se. ,,Víš co. Já na to seru" řeknu a roztrhnu jí ji. Překvapeně na mně koukne a zamračí se. ,,Koupím ti novou a ještě lepší" řeknu a dám jí pusu.

Pohled Adély:

Ve Vadimovým triku sem se šla podívat na chodbu. ,,Pojď si lehnout" řekne ospale Vadim a koukne na mně. ,,Jen sem se koukla kdyby náhodou" odpovím a mávnu rukou. Lehnu si k němu a otočím se na něj. Když mně chce přikrýt odstrknu ho. ,,Ne je mi horko" řeknu a on kývne. Chvilku si povídáme. Jen tak mlčíme a koukáme na sebe. ,,Miluju tě" pošeptá a já se usměju. ,,Já tě taky miluju" odpovím a on se koukne bokem. ,,Ale já to myslím.... ale nic. Tak dobrou" řekne a rychle se otočí. ,,Vadime co je?" zeptám se a on zasměje. ,,Nic, nic. Teď spát můžeš tak spi jo?" zeptá se a otočí se. ,,Tak fajn no" odpovím a lehnu si. Chvilku nad tím přemýšlím ale nenapadá mně nic co by mi chtěl říct. 

Pohled Vadima:

Ráno sem chvilku nevěděl, která bije. Sedl sem si a koukl kolem sebe. Adéla tam už neležela a nebyl tu náznak ani, že by tu byla. Zvedl sem se a koukl do koupelny. Ani tam nebyla. Oblíkl sem se a šel se podívat po domě. Seděla v jídelně a jedla cerálie. Vypadala roztomile. Usmál sem se a šel k ní. Koukla na mně a usmála se. ,,Dobré ráno princezno" řekne a zasměje se. ,,Nech si to jo?" zeptám se a sednu si k ní. Povídáme si a celkem rychle to uběhlo. ,,Kolik je?" zeptám se a ona se koukne na mobil. ,,Jedenáct" odpoví a já si rychle stoupnu. ,,Musím jít" řeknu a ona kývne. Taky se zvedne a jde se mnou. ,,Jak dlouho to asi bude trvat?" zeptá se a koukne na mně. ,,Chvilku" odpovím a pohladím ji po tváři. Zajedu jí do vlasů a přitáhnu k sobě. Dám jí pusu a ona mi rukama jede na ramena. ,,Pane Vadime!" křikne zase George a já mám chuť mu jednu ubalit. ,,Musím jít" řeknu a ona kývne. Ještě se ke mně vrátí a utře mi pusu. ,,Rtěnka" dodá a popojde. Mávne na mně a zmizí za dveřmi. 

Pohled Adély:

Hrozně sem se nudila. Ven jít nemůžu jelikož je tam sníh. Ano je tu sníh. Jen tak sem seděla v pokoji a koukala ven. Začala sem chodit po pokoji a prostě se nudila. Sedla sem si na postel a projížděla sociální sítě. Dveře se otevřeli. Bylo mi jasný, že je to Vadim tak sem mobil odložila a koukla ke dveřím. Celkem mně překvapilo když to Vadim nebyl. ,,Potřebujete něco?" zeptám se a ta osoba se na mně podívá. ,,Já hledám pana Vadima" odpoví a já se stoupnu. ,,Má jednání u sebe v pracovně" řeknu a ten chlap kývne. ,,Dobře" odpoví a odejde. Sednu si ke stolu a čekám. 

Pohled Vadima:

,,Dobře. Ještě nějaké připomínky?" zeptám se už znuděně a všichni jen zakývou. ,,Super. Tak asi končíme" řeknu a na dveře někdo zaklepe. Do dveří vejde mně až moc známý chlap. ,,Potřebujete něco?" zeptám se a on kývne. Všichni odejdou a já se na něj podívám. Nějakou dobu řešíme problémy v zahraničí. ,,A je možnost, že sem přijedou?" zeptám se a on jen pokrčí rameny. ,,To vážně nevím ale řeknime, že je to 60 na 40, že dorazí" odpoví a zvedne se. ,,Dobře. Děkuji za informace" řeknu a on kývne. Rychlím krokem jdu do pokoje. Otevřu dveře. ,,Konečně. Málem sem umřela nudou" pronese a já se zasměju. ,,Úplně vím jak se cítíš" řeknu a lehnu si. Skočila ke mně a dala mi pusu na tvář. Objal sem ji a usmál se na ni. 

Tak a to je zatím vše. Mějte se...

Vaše AdellRainbowUnicorn

BTW : Sorry za chyby


V zajetí... (FF Vadim Tkačenko - Vadak)Kde žijí příběhy. Začni objevovat