Přiznání...

841 42 14
                                    

Pohled Adély:

Ráno mně vzbudilo bouchání na dveře. Líně sem stoupla a šla ke dveřím. Otevřela sem je a usmál se na mně Vadim. ,,Zvu tě na rande" pronese a já si upravím vlasy. ,,Vadime" pronesu tiše a on mně utiší. ,,Ne zvu. My půjdeme na rande" řekne rázně a vejde dovnitř. ,,A kam?" zeptám se a on se na mně usměje. ,,Do kina. Na večeři a třeba ještě někam" odpoví a přiblíží se ke mně. Kousek popojdu a už sem skoro u zdi. Udělá ke mně pár kroků a já jsem namáčklá na zdi. Usměje se a přiblíží se ke mně. ,,Co děláš?" zeptám se a on se zasměje. ,,Nic" odpoví a svoje ruce si opře na zeď vedle mojí hlavy. Nejistě se na mně koukne a dá mi pusu. Nevím o co mu jde ale nějak mi to nevadí. Chvíli sem měla strach ale dalo by se říct, že sem to překonala. Pohladila sem ho po tváři a on se usmál. Měla sem motýlky v břiše a cítila sem jak se Vadim chvěje. Ta zeď mně studila do zad a byla mi celkem zima. Oklepala sem se a Vadim se na mně podíval. ,,Co je?" zeptá se a já se na něj usměju. ,,Nic nic" odpovím a obejdu ho. Jenže mně chytne zvedne. ,,Co zase děláš?" zeptám se a on jen mávne rukou. 

Pohled Vadima:

Měl sem dobrou náladu. Položil sem ji na postel a ona se zaraženě podívala. Lehnu si vedle ní a přikreju nás. Jezdím jí po zádech a ona se směje. ,,Co je zase?" zeptám se a ona se na mně podívá. ,,Sem lechtivá" odpoví a odstrčí mně. ,,Jo lechtivá?" zeptám se a on se na mně vystrašeně podívá. Začnu ji lechtat a ona se začne smát. ,,Nech mně. Prosím" jekne a snaží se zdrhnout. ,,Ne" odpovím a ona se výhružně podívá. Zadrží dech a zavře oči. ,,Co děláš?" zeptám se a sednu si. Zvedne se a odběhne na druhý konec místnosti. ,,Ha" zasměje se a otočí se. Zvednu se a jdu za ní. Otočí se a proklouzne. ,,Si myslíš co?" zeptá se a vezme si oblečení. Olíznu si ret a jdu k ní. Zasměje se a v klidu kolem mně projde. Jen se za ní otočím a ona se na mně ohlédne.

Pohled Adély: 

Převlíkla sem se a šla zpět do pokoje. Vadim tam už nebyl. Celkem spokojeně sem vešla a oblečení si dala na židli. Z poza dveří někdo zařval a já začala křičet. Koukla sem na Vadima, který se smál. Odstrčila sem ho ze dveří a zabouchla. Zase klepal. Ode dveří sem odešla a sedla si na postel. Lehla sem si na postel a koukala do stropu. 

Do pokoje vlítl Vadim a koukl na mně. ,,Ehm. Platí ještě ten večer?" zeptá se a já se postavím. Prokroužím očima a jdu do koupelny. Oblíknu si nachystaný věci a kouknu na sebe do zrcadla.

 Oblíknu si nachystaný věci a kouknu na sebe do zrcadla

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vyšla sem a koukla na Vadima. Ten se usmál a otevřel mi dveře. Vyšla sem a on mně chytl za ruku. 

Pohled Vadima:

Sjel sem jí po vnitřní straně stehna. Otřásla se a ruku mi chytla. Ruku mi položila na moji nohu a zase koukla na plátno. Nenechal sem ji a znova ji pohladil. Kroužil sem jí po noze a všelijak se na ni nasmíval. Otočila se na mně a já využil situace. Dal sem jí pusu a ona se odtrhla. ,,Ty se zlobíš?" zeptám se a ona se zasměje. ,,Ne ale chci vědět jak to dopadne" odpoví a koukne na plátno. Přisunu si ji k sobě a ona se na mně zase podívá. Dám jí pusu na tvář a začnu jí všude dávat pusy. Zachvěje se a nakonec se uvolní. Otočí se na mně a já se na ni usměju. Pohladím ji po tváři a v kině se rozsvítí. Adéla si stoupne a odejde. Nečekám na nic a doběhnu ji. ,,Budem pokračovat doma" pošeptám a ona se zasměje. ,,Nemyslím si" odpoví a trochu zrychlí. 

Pohled Adély:

Po večeři sme se jen tak šli projít. Vadim dělal blbosti a poskakoval kolem mně. Zastavil se někde na kraji louky a koukl na nebe. Rozprostírali se tam hvězdy, která svítili jako lampiony. Vzhlédla sem k nim a cítila Vadimovi ruce. Koukla sem na něj. Dal mi pusu a usmál se. ,,Miluju tě" pošeptám mu a on se zaraženě koukne. ,,Cože?" zeptá se a já se na něj usměju. ,,Já prostě... tě miluju" zopakuju a on se chytne za hlavu. Párkrát se zatočí a koukne na mně. Přitáhne mně k sobě a opře se mi o čelo. Líbne mně a pohladí po tváři. Nakonec ho obejmu a on mi dá pusu do vlasů. ,,Musíme jít" řekne tiše a já kývnu. Chytne mě za ruku a táhne zpět k autu. 

Pohled Vadima:

Chvíli sem na ni koukal a potom sem ji zvedl ze sedačky. Nesl sem ji do svýho pokoje. Položil sem ji na postel. Chytla si roh polštáře a začala ho žmoulat. Nad tím sem se usmál. Odešel sem k ní a vzal jí pyžamo. Vrátil sem se a koukl na ni. Ležela rozvalená v posteli. Po chvíli se probudila. Sedla si a překvapeně se koukla. Lehl sem si k ní a obajl ji. ,,Sem unavená. Můžu si jít lehnout?" zeptá se a já jí podám věci. ,,No klidně si lehni tady" odpovím a ona se na mně zaraženě koukne. ,,Pokoj mám vedle.  Klidně těch pár kroků udělám" řekne a stoupne si. ,,Jak teda chceš" snažím se znít smutně. Vezme si oblečení a odejde. Převlíknu se a lehnu si. Jen koukám do tmy. Otevřou se dveře a já se snažím rozpoznat kdo to je. ,,Vadime spíš?" zeptá se milí hlásek a já si sednu. ,,Ne" odpovím a on zavře dveře. Jde pomali k posteli a nakonec si lehne vedle mně. ,,Si si to rozmyslela jo?" zeptám se a ona se zasměje. ,,Neštvi" odpoví a zakryje se. Obejmu ji a ona se na mně otočí. Sjedu jí na zadek a ona se uchechtne. ,,Sem říkal, že budeme pokračovat" pošeptám jí a ona se začne smát. Utiším ji a ona mi dá pusu. Přendám ji na sebe a já jí vyhrnu triko. 

Pohled Adély:

Deka z nás sklouzla a já se tak trochu lekla. Převalil mně na postel a vlasy mi dal za ucho. ,,Pane Tkačenko co to děláte?" zeptám se laškovně a on si vyndá ruce z mejch kraťásků. ,,Co myslíte?" zeptá se stejně a já se zasměju. Zívnu si a on se na mně podívá. ,,Si hodně unavená?" zeptá se a já kývnu. Zase nás zakryje a obejme mně. Otočím se na něj. Hladí mně po zádech ale nijak nevnímá. ,,Miluju tě" pošeptá a já se na něj usměju. 

Tak to je pro dnešek vše. Nemyslíte, že by to chtělo zvrat? Pokud ano dolů mi klidně napište jaký. Zatím se mějte...

Vaše AdellRainbowUnicorn

BTW : Sorry za chyby

V zajetí... (FF Vadim Tkačenko - Vadak)Kde žijí příběhy. Začni objevovat