C°18

563 43 11
                                    

  Hala bekliyorlardı. Kyungsoo ağlamaktan yorulduğu için uyuklarken Jongin de Chanyeol'a pis bakışlar atıyordu. Chanyeol bakışlar yüzünden rahatsız hissedince oturduğu sandalyeden kalkıp camım önüne geçti. İç çekip söylenmeye başladı.

"Baekhyuuun~"

  Yaptığı aegyodan sonra minik beden hafifçe hareketlenince sevinçten çığlık atıp tepinmeye başladı.

"Ya bilseydim önceden yapardım aegyo falaan!"

  Jongin de yanına gelince doktora seslendiler. Doktorlar içeri girip bir şeyler yapamaya başladıklarında Chanyeol Jongin'e sarılmış, ikisi de merakla bekliyordu.

"Beklediğimizden çok çok iyi şeyler oldu. İyileşse bile bu kadar hızlı olacağını düşünmüyorduk. Biraz daha kontrol altında tuttuktan sonra normal odaya alacağız. Geçmiş olsun."

  Jongin ve Chanyeol doktorun önünde eğilip teşekkür ettiler ve birbirlerine sarıldılar. Kyungsoo sarıldıklarını görünce yanlarına gidip gözlerini kocaman açtı.

"Ne oluyor lan?"

  Jongin hemen ayrılıp Chanyeol'a kızgınca bakmaya başladı.

"Aynen ne oluyor lan, ne sarılıyorsun?"

"Sen sarıldın be!"

  Chanyeol göz devirip Baek'e baktı yavaş yavaş gözlerini açmaya çalışıyordu. Civciv gibiydi. Sevimli.

  Kyungsoo Baekhyun'u görünce sevinçten cama vurmaya başladı. Baekhyun onları görünce el salladı. Gözleri Jongin ve Kyungsoo üzerinde giderken üçüncü bir kişi görüş alanına girdi. Acıyan gözlerini sonuna kadar açtı. Chanyeol camdan ona gülümseyip el salladı. 'Öldüm' diye düşündü Baekhyun. 'Öldüm ve Chanyeol bana cennette iyi biri olarak gözüküyor.'

CLOUD (ChanBaek texting) Where stories live. Discover now