Záchodky

9.4K 349 25
                                    




                    

„Škemrala jsi o jeho ptáka tak jako škemráš mě?" Jeho ruka, která byla stále na mém pase mě prudce otočila. Obličejem jsem se tiskla na dveře záchodků. Pokud se mi špatně dýchalo předtím, teď pochybuji, že jsem vůbec dýchala, připadala jsem si jako bych měla hromadu cihel na hrudi.

Ruka, kterou měl na mém pase sjela níže, jeho prsty se vsunuly pod gumu mých legín a chvíli na to jsem mohla cítit chladný vzduch na svých odhalených pulkách.

„Krása." Jeho ruka přejela nejprve přes jednu a poté přes druhou půlku mého zadečku.

Ztěžka jsem polkla a nedočkavostí zaryla své už tak krátké nehty do dveří.

Cítila jsem jak se hrudí tiskne k mým zádům.Levou rukou, kterou měl volnou odsunul mé vlasy na jednu stranu, takže měl můj krk krásně odhalený.

„Ví ten mamrd. že to máš ráda stejně jako já?" Zeptal se, rty se otřel o mé uchu.

Tichý vzdech se vydral z mých úst následujíc zalapáním po dechu když obrys jeho ptáka přejel po mém zadečku, když se odtáhl vyšpulila jsem zadek víc k Jasonovi, škembrajíc o víc.

„Copak by jsi chtěla?" Jeho ruka putovala po mých zádech až k mým vlasům, které drsně popadl a škubnutím zvrátil mou hlavu.

Och ano!

V duchu jsem nadšením křičela, kdybych mohla začnu tak štěstím tančit.

„Prosím," zadkem jsem kroužila ve vzduchu jako bych se snažila přilákat jeho pozornost, vlastně jsem se snažila přilákat jeho pozornost.

„O co prosíš?" Zeptal se hravým tónem.

Už jsem to nevydržela, byla jsem tak plná zoufalství a nedočkavosti, že jsem prostě zoufale vykřikla, „ošukej mě!" 

Nemusela jsem mu vidět do tváře, bylo mi jasné, že se na jeho rtech objevil spokojený úškrn, Jason McCann totiž opět získal to co chtěl.

„Jak je libo, princezno." Jeho ruka zůstala zabořená v mých vlasech zatímco ta druhá z mého zadečku zmizela, chvíli na to jsem uslyšela zvuk otevírání zipu, šustění látky a chvíli na to jsem cítila vlhkou špičku jeho naběhlého ptáka na pravé půlce mého zadečku. Postavila jsem se na špičky, snažejíc se o aspoň drobný kontakt jeho ptáka s mým klínem.

„Vždycky tak nedočkavá." Pousmál se Jason s nadšením odrážejícím se v jeho hlase.

„Budeš pokračovat v tom nesmyslném kecání nebo mě už konečně opícháš, kurva!" Vykřikla jsem nedočkavě.

„S kým si myslíš, že to mluvíš?!" Zatáhl za mé vlasy spolu se zavrčením opuštějící jeho rty.

Do prdele! Zdravím dominantního Jasona, neskutečně si mi chyběl, teď ale přestaň dělat pičoviny a už ho do mě vraž nebo se tu každou chvílí udělám sama.

„J-já." nemohla jsem se zebe dostat jedinou hlásku, přestože v hlavě jsem měla tolik slov.

„No?" Zeptal se, „omlouvám se." div jsem se nerozplakala zoufalstvím.

Mé nohy se třásly a můj klín byl nedočkavostí bez sebe, zoufalství a chtíč po tom cítit ho zase v sobě narůstal tak rychle a do takové podoby, že by stačilo abych se dotkla sama sebe a udělala bych se.

„Hodná holka." S těmito slovy mi stáhl kalhotky a já nehty sjela dolů po dveřích, odlupujíc barvu na nich, která mi zůstala pod nehty.

„Škemrala jsi stejně, když jsi chtěla abych tě opíchal ten sráč?" Opravdu v tom bude pokračovat?

Slzy zoufalství se mi hrnuly do očí.

„Jasone, prosím." Znovu jsem zaškemrala.

„Dej mi odpověď a já ti dám vše, po čem toužíš, princezno." Zašeptal do mého ucha. Husí kůže naběhla na mém zátylku a zádech.

„Ne,"Zavrtěla jsem hlavou.

„Ne co?" Zašeptal pokládajíc vlhký polibek na mé ucho.

„Celou dobu jsem si představovala, že seš to ty." Vypustila jsem ze sebe pravdu.

„Píchal tě tak, jako bych tě píchal já?" Zaskuhrala jsem, trpělivost mi došla, prostě jsem sjela rukou do svého klína a prstem se dotkla nejcitlivějšího místa.

Vzdech se vydral z mých úst hned v momentě, kdy jsem na něj prstem přitlačila.

„Zlá holka!" Hlasitý zvuk plácnutí se odrážel od čtyř stěn záchodu spolu s pálivým pocitem rozbíhajíc se z mého zadku, na který mě právě uděřil, přesně do klína, což jsem zavzdychala ještě víc.

„Nikdo mě nemůže opíchat tak jako ty."Odpověděla jsem mu, když bylo naprosto jasné, že už se nebudu moct sama sebe dotknout díky tomu, že jeho volná ruka držela obě mé ruce sevřené    a opřené o dveře.

„Přesně tak zlato, nikdo tě neopíchá tak jako já!" 

Prudce jsem se nadechla, když po těch slovech prudce vrazil svého ptáka do mě, nabodávajíc mě na něj.

Potěšení naplnilo celé mě tělo, nohy se mi roztřásly ještě víc. Byla jsem jim tak plná, ten známý pocit byl tak úžasný.A když začal přirážet nepotřebovala jsem moc a vzrušením se mi zatínaly prsty na nohou. Bušil do mě tak že při každém nárazu naší pokožky zazněl pleskavý zvuk, který spolu se zvukem našich společných vzdechů v ten moment zněla lépe jak nějak symfonie. Ať se jde zahrabat nějakej Bethoven, Mozart, Smetana, tohle byla kurva paráda.

Normálně jsem potřebovala víc než jenom šup tam šup ven abych se udělala. Jenže týdny nedostatku uspokojení jeho pérem, nebudeme si nic nalhávat, ten chlapec má kurva talent na pořádnou píchačku, jsem se okolo něj začala stahovat což pro něj bylo těžší a těžší do mě bušit jak nejrychleji jen mohl.

„Kurva," zavrčel, zatímco já silně bouchla čelem do dveří. Vzrušení se začalo rozjíždět po mém těle, obcházejíc klín jakoby to bylo nějaké špatné místo, „kurva nemůžu se hýbat, uvolni se." zavrčel Jason, jenže já byla už tak blízko, stačilo jenom.. má ruka dopadla znovu na můj pahorek rozkoše, jedno zakroužení a já se hlasitě udělala s jeho jménem opouštějíc mé rty jakoby to byla nějaká mantra.

„Kurva kurva kurva kurva!" Křičel Jason, který chvíli na to opět začal bušit, ignorujíc intezitu mého vlastního orgazmu, který díky tomu nabíral ještě na větší síle.

Ztrácela jsem pevnou půdu pod nohama, ztrácela jsem sílu v rukou i nohou, přišlo mi to jako kdybych opustila své tělo.

A když mě začalo naplňovat teplo Jasono vzrušení, byla jsem kompletně ztracená.

Lapená vášníKde žijí příběhy. Začni objevovat