Překvapivé sobotní ráno

8.4K 355 21
                                    




                    

Zatímco jsem se vezla v taxíku domů a mé tělo bylo kompletně unavené, má mysl pracovala na plné obrátky. Popravdě jsem vůbec nečekala, že by se to mohlo takhle vyvinout. Co jsem čekala? Já nevím, možná to, že až mě uvidí v tom co mám na sobě, zatáhne mě do nějakého tmavého koutu a ukáže mi že mu patřím, že moje tělo patří jenom jemu a žádnému z těch chlapů co mě tam svlékali pohledama, teda aspoň jsem si to myslela. Ale abych pravdu řekla nejsem zklamaná z toho jak to dopadlo, přece jenom jsem z toho vyšla jako vítěz. Sice bez orgazmu, ale jako vítěz.

Když jsem tam šla můj plán rozhodně nebyl vrátit se domů, vlastně jsem tak nějak čekala, že skončím u Jasona doma, nebylo by to překvapivé, takže jsem nebyla šokovaná když jsem došla domů a všude bylo zhasnuzo, teta si totiž dneska vyšla ven s kamarádkama z práce. 

Zkopla jsem z nohou boty a bosa vešla do svého pokoje, nejspíše bych si měla naplánovat další kroky, které budou následovat, protože jsem sice přiměla Jasona aby přiznal fakt, že je srab a to co udělal, udělal ze strachu, ale pokud jsem chtěla aby se plazil tak jak jsem říkala, budu toho muset udělat víc než zajistit aby se mu postavil. Jason byl tvrdý oříšek a i kdybych se měla stavět na hlavu tak ho sakra rozlousknu.

Únavně jsem zývla, „jenže dneska to nebude," řekla jsem sama pro sebe zatímco jsem se odličovala, když jsem měla opět čistý obličej opláchla jsem si ho studenou vodou a spokojeně skočila do své postele, přikryla své tělo a ponořila se do říše snů.

°°

8:09

Který normální člověk se v sobotu ráno probudí v tuhle dobu? Zakňučela jsem a odkryla se, naprosto dobře jsem věděla, že už neusnu, takže se válet dále v posteli bylo prostě zbytečné.

Popadla jsem peřinu a přehodila si jí přes rameny, nazula si svoje chundelaté papuče a vyšla z pokoje, procházela jsem zrovna kolem dveří od tetiné ložnice když se dveře otevřely a v nich po špičkách vyšel muž? Šokovaně jsem se dívala na chlapa, který byl do půl pasu nahý.Černé, rozcuchané vlasy, svalnaté ramena a záda, počkat to jsou škrábance? 

Několikrát jsem zamrkala a pro jistotu si rukou protřela oči abych si potvrdila že se mi to jenom nezdá. Jenže muž tam pořád byl, záda měl pořád poškrábané a já naprosto dobře věděla co může takovéhle značky vytvořit.

V tom se jeho tělo otočilo a on se zaraženě zastavil.

„Zdravím?" Řekla jsem pobaveně, ignorujíc, že nejspíše vypadám jako bych strčila hlavu do sušičky a obličej propleskala žehličkou, rozhodně jsem vypadala jakože jsem právě vstala no a nebudu nikomu nic nalhávat, rozhodně na mě po ránu nebyl krásný pohled, jak to jenom ty mrchy ve filmech dělají že po ránu vypadají tak dobře? Určitě to dělají stejně jako dělala ta ženská v tom filmu, Co ty jsi za číslo.

„Ty musíš být Jaden," zašeptal tiše, měla bych se ptát jak je možné, že zná moje jméno když já ani nevěděla že existuje?

„A vy jste?" Zeptala jsem se se zvednutým obočím.

„Na odchodu." Řekl a zmizel div se za ním nekouřilo.

Zírala jsem na místo kde ještě před chvíli stál, po chvíli zatřásla hlavou a opět se rozešla.

Rozhodně dneska budu muset někoho vyzpovídat.

°°

„Jsi doma," ozval se tetin překvapený hlas asi dvě hodiny potom co jsem se já sama uvelebila u televize s pytlíkem čipsů a velkou flaškou spritu, rozhodně zdravá svačinka mezi snídaní a obědem, já vím.

„,Jo, včera jsem se vrátila," pronesla jsem s pohledem upřeným na televizi kde zrovna dávali další díl american horror story. Jestli mě to bavilo? Ne, podle mě stála za něco akorát první série, ten zbytek už byl odpad, jakože Matt Bomer je sakra kus, pořád proklínám všechny svaté za to, že je to gay, ale rozhodně se nenechám připravit o jeho nahé scény a v páté sérii jich bylo požehnaně hodně.

„Nečekala jsem že budeš doma," zasmála jsem se, „to mi bylo jasné," nemusela jsem říkat proč, byly jenom dvě možnosti. Buď že jsem je v noci při jejich řádění slyšela a nebo že jsem narazila na pana neznámého.

„Teda vlastně mi to došlo až dneska ráno," 

„Hádám že jsi narazila na Maxe," slyšela jsem jak její nohy šoupou o podlahu když začala kráčet, takže pan neznámý má i jméno? Zájímavé.

„Byla jsem docela překvapená, že on moje jméno zná, ale já ani nevěděla že nějakej Max je," né že by to taky byla moje starost, ale myslím, že by bylo fér kdyby mi rovnou řekla že má přítele a budu sem chodit na radovánky, ježiš jsem velká holka, pochopila bych to.

„Byla jsem s ním ten den, kdy jsem tě měla vyzvednout na letišti," pokrčila rameny.

„Tak proto jsi vypadala jakoby jsi právě prošla tornádem? Jedno jsi měla přes noc v posteli?" 

„O tomhle se s tebou nebudu bavit, pořád jsi moje neteř né moje kamarádka!" Zaraženě jsem se na ní dívala, možná jsem se s ní bavila jako s kamarádkou, ale jí to do teď nevadilo.Stalo se něco?

Nechápavě jsem se na ní dívala, naprosto netušila co říct, „Mimochodem kde jsi včera večer byla?" Založila si ruce na prsou na tváři ten vážný výraz, který měla moje máma pokaždé když jsem provedla něco špatného.

„Venku," odpověděla jsem.

„Kde?" Zvedla jsem obočí, je tohle výslech?

„Prostě venku, proč na tom tak záleží?"

„Něco ti teď řeknu a už to nebudu opakovat, takže mě poslouchej dobře." Namířila na mě svým ukazováčkem, už jsem říkala, že jsem totálně nerozuměla tomu co se to sakra děje? „Nevadilo mi když ses začala tahat s Jasonem, nemůžu ti toho moc zakazovat, nejsem tvůj rodič." Svráštila jsem obočí. „Ale odmítám tě podporovat v tom abys chodila do klubů kde se budeš stýkat s mužskýma, kteří rozhodně nejsou nejlepší výběr společnosti ve tvém věku, vlastně nejsou dobrá společnost v žádném věku." Narážela na Chrise, Tamařiného bratra a další muže ze včerejška? To je hloupost, jak by to věděla? „Takže pokud ještě jednou uslyším, že jsi byla v tom klubu prostě se postarám o to abys tam měla naprostý zákaz," Šokovaně jsem pootevřela pusu, to nemyslí vážně. „A mimochodem, našla jsem tvojí falešnou občanku a rozhodně tě nebudu podporovat v tom na ní někam chodit, když se na to příjde budeš v problémech ty, já a o tvých rodičích nemluvě." Má brada narazila na mé kolena, které jsem měla přitisklé k hrudi.

„A jestli se mě chystáš zeptat jak vím o tom co se včera stalo měla by sis uvědomit že jsem byla zapletená s McCannem a John je jeho nejlepší kamarád." Seděla jsem tam jako přikovaná, spala jsem pořád? 

„Kdo ti dal právo hrabat se v mých věcech?!" Vykřikla jsem naštvaně když mi plně došlo všechno co řekla. 

„Fakt, že bydlíš pod mojí střechou a taky to, že tě mám na starost zatímco je moje sestra někde mezi šikmookýma Japoncema."

„Zajímavé, kdy ses rozhodla hrát si na zodpovědného poručníka?" Založila jsem si ruce na prsou.

Hlasitě si povzdechla, „Jaden," její oči vyhledaly ty mé, „ jenom nechci abys se dostala do stejných problémů v jakých jsem byla já když jsem byla s Alexem, to je celé." A zase to tu máme. Proč mi všichni říkají ať se držím od Jasona, že znamená problémy, ale nikdo mi neřekne důvod proč? Už jsem toho měla opravdu dost.

„Řekni mi jeden jediný důvod proč? Všichni mi pořád dokola říkají ať se držím dál, co je na něm tak nebezpečného? Tak co?" Vykřikla jsem naprosto rozrušená, ničemu jsem nerozuměla a byla jsem z toho naprosto zoufala.

Mirabell jenom zavrtěla hlavou a couvla, „Nemůžu," zavrtěla hlavou, podívala se na mě, její tvář byla plná zoufalství, beznaděje a utekla, utekla snad ještě rychleji než já včera večer utekla před Jasonem.

Tohle bylo sakra divné.

Pokračování příště.

Lapená vášníKde žijí příběhy. Začni objevovat