Vzrušený

9.1K 407 52
                                    




                    

„Klid brácho, tvoje holka se s náma trochu baví," zasmál se vysoký, brýlatý zrzek který tu s námi seděl.

„Jamesi neříkej mi abych se kurva uklidnil," zavrčel Jason předtím, než svůj pohled vrátil opět na mě.

„Vypadni," vyštěkl, smích mě v tu chvíli přešel.

„Jasone, vážně by ses měl uklidnit." Pán sexy strniště se postavil, jeho košile, která měla u jeho krku několik knoflíčků rozeplých ukazovala jeho hruď, chuť popadnout jí a roztrhnou a poté jazykem přejet po jeho hrudi projela mým tělem.

Budu to dávat za vinu té trávě, tohle rozhodně nebylo z mojí hlavy.

Jasonův ironický smích naplnil menší ‚uzavřený' prostor, ve kterém jsem se nacházeli.

„Ty jsi už kompletně přišel o rozum že, Johne?" takže pan sexy strniště má i jméno.

„Já? To ty tu vyšiluješ kvůli ničemu," zavrtěl hlavou. „Jenom si s náma dala špeka," zachechtal se, pohledem přejel z Jasona na mě.

„Ničemu? Chceš mi říct, že fakt že by mohla říct tvojí malé sestřičce co tady viděla je nic?" Pan sexy strniště, svým pravým jménem John se zasekl a poté se podíval opět na mě, „zná Tamaru?" Jeho pohled mě skenoval, takže to je ten zázračný bratříček, který vlastní tenhle klub, no fešáku, velice ráda tě poznávám a věřím tomu že se stanu tvou stálou zákaznicí.

„Odveď jí domů Jasone," nařídil mu s pokrčeným obočím.

„Ani za hovno," vyprskl naštvaně Jason.

„Já jí klidně odvedu," ozval se Chris, který pořád seděl vedle mě a stejně jako já a zbytek naší do nedávně dobré, mně sice neznámé, party tiše seděl a sledoval to představení před náma.

Věděla jsem, že obličej dokáže měnit barvy jako na běžícím páse, no nikdy jsem nevěděla a ani si nepředstavovala kolik odstínů červené dokáže, nebo to byl jenom Jasonův obličej?

„To už jí rovnou můžeme ojet všichni,, myslím že by to vyšlo nastejno." Mé tělo se po těch slovech naplo, jenže má mysl jakoby to měla těžce na háku.

Nevím jestli to bylo mnou, nebo se opravdu za poslední dobu pohyboval rychleji než Barry Allen ze seriálu The Flash, ale během chvíle byl vedle mě a v silném sevření svíral mou paži.

„Parchanti," zavrčel Jason jejich směrem a poté mě odtáhl z našeho malého, soukromého párty boxu.

Nedovolila jsem si promluvit dokud mě nevytáhl z klubu na opuštěnou ulici, vyšli jsme tím ‚tajným' vchodem kterým jsem poprvé vešla s Tam.

„Já nechci ještě domů!" Dupla jsem nohou o zem jako malé dítě.

„Já se tě zasraně neptal co chceš nebo ne!" Zakřičel Jason těsně u mého obličeje, normálně, teda když bych byla při úplných smyslech by mě to nejspíše zatraceně vyděsilo, jenže teď mi to přišlo neskutečně sexy, to jak mu při tom na krku vyběhla žíla? Jazyk mě začal šimrat, nutkání přejet špičkou jazyku po té žíle narůstalo.Zavrtěla jsem hlavou.

Zničeho nic se zastavil a než jsem to stihla zaregistrovat, narazila jsem do jeho zad.

„Co tady vůbec děláš, Jaden?" Zeptal se vztekle.

Rukou jsem si prohrábla vlasy.

„Co bys řekl že tu dělám? Příjde ti jakože tu lovím pokemony?" Netuším proč jsem to řekla a popravdě ani netuším, proč jsem se hned na to začala smát, teda to druhé si vysvětlit dokážu, to první ne.

Lapená vášníKde žijí příběhy. Začni objevovat