Chapter 40. {The end}

431 14 0
                                    

P.O.V Fleur

"Ik zocht naar jou, ik hoopte dat je zou komen," beantwoorde James mijn vraag. "En ik kom hier wonen met Thomas," zei ik terug. James knikte. "Ikuuh, het spijt me, echt waar. Ik zou alles doen om je terug te krijgen," zei James smekend. "En ik zal er alles aan doen om je kwijt te raken," zei ik hard. "Waarom?" vroeg James. "Je hebt het verkloot, helemaal eikel," een traan glipte uit mijn ooghoek gevolgd door meerdere. "Deze tranen ben jij niet eens waard," zei ik toen ik mijn tranen wegveegde. Ik liep naar binnen gevolgd door Thomas. Die loser achterlatend. "Beginnen met inrichten," zei mijn stem. Thomas knikte. Ik liet Thomas onze kamer zien. "Hier slapen wij," zei ik trots. "En deze kamer is voor als er kinderen komen," zei ik toen ik mijn kamer open deed. "En dit de logeerkamer of voor nog een kind," zei ik lachend. "Met die kinderen zal het wel lukken," zei Thomas speels met een grijns. "Weet je dat zeker?" vroeg ik spottend. "Heel zeker," zei Thomas vastbesloten. 

Na een tijdje hadden we onze kamer en de keuken klaar. "Pizza?" vroeg ik vermoeid. "Pizza," bevestigde Thomas. We hadden de bank en het kleedje en de tv ook al neergelegd toen de deurbel ging. "De pizza! Ik ga wel!" zei ik tegen Thomas. Ik pakte wat geld en liep naar de hal. Ik deed de deur open en daar stond James, met een andere jongen naast hem met een petje op; de pizzabezorger. "Pardon mevrouw maar deze heeft de pizza gepakt," zei de pizzabezorger wijzend op James. Ik gaf de pizzabezorger het geld en rukte de pizza's uit de handen van James. De pizzabezorger liep weg en ik begon de deur dicht te doen. James plaatste zijn voet voor de deur waardoor hij niet dicht kon. "James verdomme!" siste ik. "Laat het me je uitleggen!" zei James smekend. "Hoe vaak moet ik het nog zeggen?" zei ik woedend. "IK HOEF JOU GENEUKTE KOP NOOT MEER TE ZIEN, SNAP DAT EENS EEN KEER VERDRAAIDE EIKEL!" door al mijn geschreeuw deed James geschrokken een stap achteruit waarna ik de deur met een ferme zwaai dichtsloeg. "Dat duurde lang," zei Thomas met een opgetrokken wenkbrauw. "Laten we maar de pizza opeten," afweerde ik de vraag van Thomas. Thomas hield zijn schouders op en kwam naast me zitten. "Smakelijk." Ik vergat James helemaal door de heerlijke pizza.

Ik maakte me klaar om te gaan slapen. Thomas kwam de badkamer in toen ik mijn kleding aan het uittrekken was. "Ik schrok Thomie," zei ik lachend. "Oh sorry, niet mijn bedoeling," zei Thomas lief. Ik schudde mijn hoofd en trok mijn pyjama aan. Ik ging in bed liggen en als snel voelde ik het bed naast me inzakken toen Thomas naast me kwam liggen. "Het komt goed, je bent van mij en James zal je nooit meer iets aandoen," zei Thomas sussend terwijl hij zijn arm om me heen sloeg. "Ja dat weet ik," perste ik uit mijn lippen. Stiefbroer.. Ex-stiefbroer.

THE ENDDDD!! YAYYY! Hopelijk leuk laatste hoofdstukje? Er komt nog een proloog en en dankwoord hoor!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now