Chapter 20.

477 16 0
                                    

P.O.V Fleur

Ik werd wakker en deed mijn ochtendrituelen. Daarna liep ik stil naar de keuken. Jesse zat met koffie en... Nee dit kan niet, dit is Jesse niet! Dat zou hij nooit doen, of wel? Boos griste ik het zakje drugs uit zijn handen. "Wie denk je wel dat je bent?" schreeuwde ik. "Doe rustig, om Danielle te vergeten," ohh, dus doet hij dat maar even met drugs? "Nou, zo ken ik je niet, drinken en drugs zijn nooit de oplossingen! Ga andere wijfen zoeken ofzo, ga lekker neuken met ze! Oh Ja, en gister belde je me dronken op, je vroeg of ik wou neuken! Ik heb verdomme liefdesverdriet! En vandaag zit je 's ochtends met drugs! En de slaappillen! Het is.. het is.. IK HEB GEEN WOORDEN ERVOOR!" Ik pakte boos een appel en mijn tas en liep naar buiten. "GODVERDOMME!!!" Schreeuwde ik toen ik door de snelheid over iets struikelde. De dag begint al goed! 

Ik wreef over mijn vuist, die was hard tegen de grond gekomen. Ik deed mijn vuist open en keek naar de drugs. Ik liep naar de dichtstbijzijnde prullenbak en gooide de drugs erin "Pfft." ik kook van woede. Nog steeds ja. Drugs zijn voor gekken en voor zwakken. Ik keek op mijn Iphone, shit! School begint over 15 minuten! Snel stapte ik de bus in en ging achterin zitten. Ik pakte de appel uit mijn tas en at hem op. Dit is mijn ontbijt even voor nu, ik wou niet langer bij Jesse blijven. Misschien heb ik een beetje overdreven gereageerd, of niet? Ach, hij verdient het en moet weten dat drank en drugs niet goed voor je zijn.

Ik kwam hijgend aan bij school. Ik heb van de bushalte helemaal naar school gerend. Ik kwam even op adem en liep de school in. Nog 5 minuten, maar gelukkig is het eerste uur beneden in het biologielokaal, lekker dichtbij. Ik kwam aan bij het lokaal en liep naar binnen, er was nog plek naast Britney. Kendall zat naast haar vriendje. "Oh, hey Fleur!" zeiden Britney en Kendall toen ze me zagen. "Hey meiden," ik legde ze uit wat er vanochtend was afgespeeld. "Wat erg!" zeiden ze erop. Maar meer konden we niet praten want de les begon.

Na school liep ik naar de bushalte. In de bus dacht ik na. Moet ik wel naar Jesse? Al mijn spullen liggen er nog wel. Ik ging toch maar weer naar Jesse's huis. Toen ik binnenkwam stond Jesse voor mijn neus. "Het spijt me en door jou ben ik gaan nadenken... Je hebt gelijk"

Oehh, heftig hoofdstukje nietwaar? Hopelijk genoten jullie er van. Berijd je maar vast voor op de verrassing voor jullie op mijn verjaardag (18 februari)

Lees allemaal het boek: Lionheart! Super leuk boek hoor!

Ik wil een wedstrijd organiseren.

De wedstrijd is (beetje raar maar oke):

Verzin een wedstrijd!

De winnaar krijgt follow en natuurlijk de wedstrijd die we gaan doen. 

Veel succes!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)On viuen les histories. Descobreix ara