Chapter 38.

375 13 0
                                    

P.O.V Fleur

Thuis vertelde Michelle alles. Thomas en ik liepen naar boven. "Dankje dat je het voor me hebt opgenomen," zei ik glimlachend naar Thomas. "Jij ook," antwoordde hij. Ik ging op zijn schoot zitten en drukte mijn lippen op de zijne. Thomas tikte met z'n tong tegen mijn lippen aan. Dit keer vroeg hij wel om toestemming. Na onze zoen kijk ik hem schuldbewust aan. "Sorry dat ik die ene keer in je tong gebeten heb," zei ik. "Deze zoen heeft alles goed gemaakt," knipoogde Thomas. "Ik bof met jou." "Nee, ik bof met jou," zei Thomas. "En het spijt me dat ik je niet geloofde i-" Thomas snoerde mijn mond door zijn lippen op die van mij te drukken. "Maakt niet uit babe," knipoogde Thomas. "Ik..ik heb gehoord dat je voordat ik het bewijs stuurde met James hebt.. Ge..ge-" Ik knikte en een traan gleed uit mijn ooghoek. Er volgden meerdere. "Het gaat jongens altijd alleen om de seks, ik voel me gebruikt," zei ik terwijl Thomas mijn tranen wegveegde. "Niet alle jongens baby. Ik zal nooit meer doen dan je klaar voor bent, nooit vreemdgaan of iets anders wat daar op lijkt," zei Thomas lief. "Ik moet echt douchen," pufte ik. "Samen?" vroeg Thomas. Ik knikte, Thomas zal niks doen wat ik niet wil. In de badkamer draaide Thomas de deur op slot. Hij trok zijn shirt uit en ik mijn topje. Daarna volgde mijn broek. Thomas stond alleen nog maar in zijn boxer. "Klaar voor babe" Ik knikte. "Ik ben er klaar voor," knikte ik. Ik klikte het slotje van mijn bh open. Hij kletterde op de grond. 

Ik trok mijn slipje uit en Thomas zijn boxer. Zijn ogen gleden langs mijn blote lichaam. Hij liep naar me toe en fluisterde in mijn oor: "Je bent zo mooi," ik kreeg kippenvel op de plek waar de adem van Thomas over mijn blote huid streek. We liepen naar de douche en gingen er onder staan. "Ik doe je rug en haar wel," zei Thomas. Ik knikte, "doe maar." Thomas pakte de shampoo en begon mijn hoofd te masseren. "Nu je rug," zei Thomas. Hij wreef met zijn handen over mijn rug. Ik ontspande en een kreun van genot gleed over mijn tong. Na het douchen gingen we mijn kamer inrichten. Trots bekeken wij het eindresultaat. Mijn 2 persoonsbed stond in de hoek. Ik heb een inloopkast en een wastafel. Er ligt een grijs kleed op de grond. Ik heb ook een tv en zitzak. Mijn bureau staat in een andere hoek. "Je kamer is prachtig,"zei Thomas bewonderd. "Ja toch."

"Thomas blijf je eten?" vroeg Michelle toen het 6 uur was. "Als het mag, altijd," knipoogde Thomas. "Oke, we eten macaroni met kaas en bief." "Lekker," zeiden Thomas en ik tegelijkertijd. Na het eten vroeg ik Thomas of hij wou blijven slapen. "Graag, alles om bij jou te kunnen blijven," ik voelde mijn wangen rood kleuren. "Wat kleur je mooi schat," grijnsde Thomas. Thomas kwam in zijn boxer naast me liggen. "Good night honey," zei Thomas. "Good night Thomie," zei ik terug. Thomas sloeg een arm om me heen en zijn hartslag werd al snel regelmatig. Langzaam volgde ik zijn voorbeeld; in slaap vallen.

Leuk hoofdstukje hoop ik? Sorry dat hij zo kort is. Bijna afgelopen nog maximaal 12 hoofdstukjes. Maar ik stop denk ik over 2 tot 7 hoofdstukjes. Er komt jammer genoeg geen vervolg op. Oke dan, heel misschien als ik me verveel op wattpad. Maar ik verzeker jullie, ik heb nog heel veel plannen voor boeken! Na Escape en Stiefbroer komt: de tijden-serie. Meer verklap ik niet.

-Vote, Comment & Follow

~Liza


Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now