Chapter 31.

385 13 0
                                    

P.O.V Fleur

Met een glimlach werd ik om 6 uur wakker. Mijn hoofd trilde van de wekker onder mijn kussen. Ik had de deur expres opgemeten op hoe groot het kiertje was. Snel pak ik mijn meetlint en kijk. Hmm, James is binnen geweest. Dat zou je ook kunnen zien zonder de meetlint trouwens(ik was echt blind!) Hij heeft de deur dicht gedaan, omdat hij weet dat ik dat fijn vind. Ha! Snel sluip ik de kamer van James in. Hij slaapt, mijn plan verloopt goed tot nu toe. Ik loop zijn kamer weer uit en maak de deur op slot met mijn haarspeld. De haarspeld voor James ligt voor zijn slaapkamerdeur op de grond. Ik maak me klaar en pak mijn tas in. Boven hoor ik iets rommelen. Ik kijk en zie Tom. "Is er iets?" vraagt hij. "Nee, niks," ik kijk achter me en wat zie ik? James, sluipend naar de deur. Hij merkt niet dat ik hem zie dus ren ik. Hij komt als snel naast me rennen en we komen tegelijkertijd aan bij de auto. "Hoe deed jij dat?" vroeg ik verbaasd op weg naar school. "Gewoon, ik wist wel dat je zoiets zou doen,"antwoord hij. Oke, dan niet he? 

Dus nu staat de stand: 3-2 voor iedereen die het niet wist. Ik kan makkelijk winnen. Maar James ook.. De leraar verstoort mijn gedachtes. "let je op Fleur?" Vandaag zijn de examens. (Ik weet niet hoe het gaat, ik zeg het alvast dus als er iets niet klopt wil ik het graag weten!!) Het is zover. Puffend ga ik aan een tafeltje zitten. Het examen word uitgedeeld...

"Hoe is het met jou gegaan babe?" vroeg James thuis toen ik voor me uit zat te staren. "Ik weet het niet," zei ik terug. "Waarom kijk je zo?" Ik keek naar James." In de schoolvakantie ga ik mijn vader zoeken, dat is over een klein weekje al. En we hebben overmorgen de uitslag van of we geslaagd zijn.. Ik vind het zo spannend," gooide ik er in een keer uit. "het komt goed, dat beloof ik je," zei James troostend. Ik haalde mijn schouders op. Ik hoop het.
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

Hoofdstukje. Ik denk dat ik gewoon 40 hoofdstukjes maak. Dat staat nu wel een beetje vast. Oke dan, jullie mogen ook wat beslissen... 40 of 45 hoofdstukjes?? Vertel het me snel!!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu