Chapter 12.

572 15 0
                                    

P.O.V Fleur

Ik werd wakker in een bed vol met mijn zweet. Wacht wat? Ben ik ziek? "Mam" riep ik. Michelle stormde gelijk mijn kamer in "Wat is er liefie?" "Ik geloof dat ik ziek ben" Ze knikte en belde naar mijn mentor dat ik ziek was. Daarna keerde ze zich weer tot mij. "Ik maak wel wat eten en thee" ze ging mijn kamer uit en ik bleef achter. James kwam de kamer binnen.

"Ik hoorde dat je ziek bent" hij kwam naar me toe en hing met zijn lippen 1 centimeter van die van mij, hij bedacht zich em drukte een kus op mijn voorhoofd. "Heel verstandig, anders word je zelf ook nog ziek" Hij knikte en liep naar mijn deur. Ik gilde nog snel: "Veel plezier op school!" "En jij veel plezier in je bed" hij knipoogde en trok de deur dicht.

Al snel kwam Michelle aan. Ze zette een bord met vers gebakken broodjes, jam, kaas en Thee op mijn schoot. " Alsjeblieft, voor de zieke meid" Ze kwam naast me zitten en bekeek mijn kamer. "Ik had het nog niet gezegd maar mooie kamer" Ik glimlachte "Dankje". Ze gaf me nog een kus en liep mijn kamer uit. Ze riep: "Als je nog iets nodig hebt geef maar een gil!"

Uren gingen voorbij tot dat James binnen kwam. "hallo schatje" hij had zijn handen achter zijn rug en kwam naast mijn bed staan. "Hey" "Ik heb iets voor je" Hij haalde zijn handen achter zijn rug vandaan. Hij gaf me een roos en een zak met drop. "OMG James, dankjewel!" "Geen dank hoor" hij gaf me nog een kus in mijn mondhoek en liep mijn kamer uit.

Ik stond langzaam op en liep wankelend naar een vaas waar een andere bloem in stond, ik deed de roos er ook bij en ging weer in bed liggen. Ik maakte de zak met drop open en at er een paar op, ik pakte mijn laptop en opende netflix. Ik ging kijken naar Harry Potter. Dat had ik misschien niet verteld maar ik ben echt Fan van Harry Potter.

Na Harry Potter kwam Tom even binnen. "Hier schat, ik breng even je eten" Hij legde het bord op mijn schoot en ik at het op, hij bleef bij me tot dat ik het op had. Daarna wenste hij me welterusten en liep hij mijn kamer uit.

Ik viel al snel in slaap.

Sorry dat ik zo lang niet meer geupdate had. :-(

Ik zal snel verder gaan met Escape morgen

-Vote, Comment & Follow

Xxxx ~Liza

Stiefbroer (voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora