Chapter 32.

378 14 0
                                    

P.O.V Fleur (2 daagjes laterrrr trouwens)

Vandaag krijgen we de uitslag te horen. Maar eerst naar school. De stand trouwens nu is: 5-4 voor James. Uggghh, ik ga dik verliezen. Maar eerst concentratie op school. Niet dat dat nog veel uitmaakt. We gaan de school klaarmaken voor de vakantie. Ik zat in gedachten verzonken door de gangen te boenen dat ik over iets struikelde. Twee sterke handen vangen me op nog voordat ik de grond raak. Ik kijk en zie Thomas. "Bedankt," zeg ik als ik weer veilig met beide benen op de grond sta. "Ben jij zenuwachtig voor of je geslaagd bent?" begint Thomas het gesprek. "Ja heel erg, jij," vroeg ik. "Ook ja, maar ik wou je iets vertellen," Thomas kijkt zenuwachtig om zich heen. "Vertel maar,"zei ik ongeduldig. "Ik zag James met Britney zoenen, het kan hard aa-" "WAT! SMERIGE VUILE THO-" "Shht," doet Thomas. "Ik zal voor bewijs zorgen," zegt hij voordat hij wegloopt. Ik blijf achter. Bang, is het waar? Nee toch, dat kan niet. Laat Thomas maar bewijs zoeken, dan kan ik hem pas echt geloven. Ik bedoel, hij is dezelfde persoon die me heeft proberen te zoenen. Maar hij is veranderd! Ach hou toch op! Eerst bewijs dan maar..

Ik legde mijn telefoon op tafel. Tom en Michelle kijken me veel betekend aan. De telefoon gaat. Met trillende handen druk ik op: oproep accepteren. "Met..met Fleur, Fleur Dam." zei ik zenuwachtig. Het zweet brak uit over mijn hele lichaam. "Ja Fleur, jij verwacht nieuws toch?" Ik knikte, ik besefte dat hij het niet door de telefoon kon zien. "Ja," zei ik steeds banger. "Nou, dan is dit goed nieuws, je bent geslaagd meid! Gefeliciteerd!" Het feest brak uit bij ons thuis. James en ik waren allebei geslaagd! "Goed gedaan jongens!" zei Michelle met tranen in haar ogen. Het is.. ik kan het niet geloven! Al snel viel ik in een blije slaap...
  😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Oehh!! GESLAAGD HOOR. Geef een applausje aan deze 2 personages. Ja hoor! (En voor Britney en Kendall ook natuurlijk) Ik heb me toch bedacht. Ik schrijf zoveel hoofdstukjes als nodig zijn om een goed einde hieraan te krijgen. Maar het worden wel minimaal 40 hoofdstukjes.

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now