Chapter 36.

376 13 5
                                    

P.O.V Fleur

Ik vertelde Kendall alles tot aan de details. Kendall troostte me en zweerde dat ze nooit meer met Britney om zou gaan en haar al een beetje raar vond doen. Nadat ze me had getroost ging ik weer naar pap. "Is het goed?" vroeg mijn vader. "Ik heb de vriendschap verbroken en heb geen vriendje meer," zei ik tegen pap( en tegen Irene die er ook bij kwam staan.) "Arme meid," zei mijn vader tijdens een knuffel. "Trouwens, ik wil jou pleegouders wel zien, nu als het kan," zei mijn vader gelijk er achter aan. Ik knikte en trok mijn jas aan. Op naar het huis waar ik net was...

P.O.V James

Ik heb het verknald, ik weet het. Het is uit en allemaal mijn schuld. Maar nu het uit is ga ik verder met Britney, ik vond het bij Fleur zo lang duren voordat we eindelijk een keer seks hadden. Ja we hebben het laatst gehad maar.. Britney doet het vaker en dat weet ik... (Echt best wel een eikel is James)

P.O.V Fleur

Toen wij aankwamen was James gelukkig net weg met Britney. Volgens Michelle heeft hij nu al iets met haar. Urgg. James is echt een eikel! Michelle en pap keken elkaar het hele bezoek raar aan. Irene en ik keken al giechelend naar Michelle en pap. Hier is iets aan de hand! Maar wacht eens! Michelle heeft Tom en pap, ohhja het is uit met zijn vriendin.. Maar Michelle heeft Tom! Ik begrijp er niks van hoor!

Thuis vroeg ik aan pap wat hij van Michelle vond. Hij keek even dromerig voor zich uit voordat hij antwoord gaf. "Ze is knap, uuhhum aardig en ze lijkt me wel een goede moeder, vind je niet?" "Ja, een goede moeder zeker," gniffelde ik. Ik vertelde Irene over pap' zijn reactie. "Die is verliefd," zei ze wiebelend met haar wenkbrauwen. Ik lachte. "Denk je?"

Ik werd gebeld door Michelle. "Hallo Michelle," zei ik. "Schat, i..ik moet je wat vertellen," snikte Michelle. "Wat is er?" vroeg ik bezorgd. "T..Tom is ook vreemdgegaahaan," huilde ze. "Zo vader zo zoon," zei ik. "Kom maar hierheen," zei ik troostend. "Is goed, tot zo liefje," zei ze wat vrolijker terug. "Tot zo." Ik vertelde mijn vader en Irene alles. "die klootzak!" zei mijn vader hard. Het is nu wel heel duidelijk, mijn vader heeft een oogje op Michelle. Ik grinnikte bij die gedachte. Al snel ging de deurbel en stond Michelle in mijn armen. "We komen hier samen uit," suste ik. Moeder en dochter, alle bij bedrogen. Mijn vader kwam er al snel bij. Hij nam haar ook in zijn armen. "Hij is echt een klootzak," zei mijn vader. "Hij verdient zo'n mooie vrouw als jij niet," zei mijn vader op iets zachtere toon. "Dank je," zei Michelle glimlachend naar pap. Voor ik het wist gaf mijn vader Michelle een zoen. Hopelijk word het iets tussen hun zodat Michelle en ik bij elkaar blijven.
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
Weer hoofdstukje. Ik sta op nummer 13 met mijn boek Escape!!

-Vote , Comment & Follow

~Liza 💖

Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now