Chapter 30.

376 14 2
                                    

P.O.V Fleur

Ik werd wakker en keek op mijn wekker. Shit, het is al half 8!! Er lag een briefje op mijn stapel kleding. Ik las hem snel door: Hoe bevalt je mijn tactiek? Xxxjes jou James. stond er. Godverdomme James. Ik schoot snel in mijn kleding en maakte me klaar. na een kwartier stond ik puffend buiten. Stik! James stond tegen de auto aan. "Morgen," zei ik pissig. "2-1," zei James toen hij wegreed naar school (ik zit wel in de auto hoor niet dat hij zonder mij wegreed.) Op school vertelde ik Britney en Kendall pissig dat James nu ook een punt heeft. "Meid, je staat nog voor," zei Britney troostend. "Wat moet jij doen als je verliest eigenlijk?" vroeg Kendall aandachtig. "Met hem naar bed en 1 maand huiswerk," zei ik zo nonchalant mogelijk. "fiet fieuw," hoorde ik Kendall fluiten. "En wat moet hij doen als hij verliest?" voeg Britney maar ten slotte. "Huiswerk 1 maand en een dag rare kleding naar school dragen, een hele dag," lachte ik. 

"De 3e punt is voor mij James," siste ik voordat ik naar boven liep om mijn tactiek voor morgen te bedenken en door te nemen. Ik hoorde James beneden hard lachen. "Ja lach maar hoor, jij zult wel anders piepen als jij verliest!" riep ik naar beneden. Meteen hield het gelach op. Ha! Ik ben nu wel een stapje voor hoor meneer James. Ik ga mijn wekker verstoppen onder mijn kussen. En dan sluip ik de kamer van James in, kijk ik of hij slaapt en doe ik zijn deur op slot met mijn haarspeld. Ik laat ook een haarspeld bij hem in de kamer zodat hij nog kan ontsnappen hoor! Zelfvoldaan viel ik na het eten in slaap. Wacht maar James!
😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏

Ik heb al wel hoofdstukjes vooruit geschreven!! Zal ik 35, 40 of meer hoofdstukken maken? Zeg maar wat jij wilt. Als niemand iets zegt dan doe ik er 40.

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora