Chapter 27.

416 14 0
                                    

P.O.V Fleur

Ik werd de volgende dag weer wakker. Verder is er gister niet veel meer gebeurt. Ik maakte me snel klaar voor school, pakte mijn tas in, ontbeet, deed mijn schoenen/jas aan en pakte het schaalmodel van Thomas en mij. "Ik ben klaar!" zei ik tegen James toen ik alles gehaast heb gedaan. "Hehe, ik dacht dat je nooit klaar zou zijn," zei James grijzend. Ik had het juist heel snel gedaan! "Klootzak," siste ik. Ik rende naar de auto van James en stapte in. "Ha, wie is er eerder in de auto??" zei ik toen James later naast me kwam zitten. "Oke, jij wint," zei James nep-verdrietig. "Voor nu," zei James er bijna onhoorbaar achterna. "Oke, dan gaan we een wedstrijt doen!" zei ik toen ik James voor nu had horen zeggen. "Deal!" "Wie 10 dagen als eerste buiten voor de auto staat heeft gewonnen," zei ik gemeen grijnzend. "En wat moet je doen als je verliest?" vroeg James. "Huiswerk van de ander maken 1 maand lang, nog steeds deal?" "Ja, tuurlijk, ik ben geen watje," zei James. "Dat zullen we nog wel eens zien!" Maar meer tijd om uit de dagen hadden we niet, want we kwamen aan bij school. "Byebye loser," zei ik voordat ik naar mijn vriendinnen rende. "Wacht jij maar!" hoorde ik James mij nog naroepen. Het is officieel ''oorlog''. Lachend vertelde ik het Britney en Kendall. Ze moesten na mijn verhaal ook lachen.

Na schooltijd ging ik samen met James naar huis. James en ik keken elkaar de hele tijd uitdagend aan. Na de rit ging ik cola pakken en ik plofte op de bank neer, James kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen. "Ik weet nog iets," James keek me vol lust aan. Ik snapte het gelijk en knikte. "Oke, en als jij wint dan gaan we dat doen, maar dan mag ik ook nog iets erbij." James keek me blij aan omdat hij zijn zin kreeg terwijl ik aan het bedenken was wat ik er dan nog bij wou. "Jij moet dan een dag rare kleding dragen naar school, nog steeds deal?"James knikte. "Mij best, hopelijk win ik," zei James. Ik hield mijn schouders op, we zien wel weer. Zijn 2e straf is niet zo erg.

's nachts in bed bedacht ik mijn tactiek. Ik kwam na een paar minuten op het perfecte idee. Ik zet de badkamerdeur op slot als ik ben geweest, dan kan hij zich daar niet klaarmaken. En dan denkt hij dat ik daar nog bezig ben. Ik zet dan het water aan en ik pak in de tussentijd mijn schooltas in en ik ontbijt. En dat dan zo'n 10 dagen volhouden!! En trouwens, voor het project van Thomas en mij. We hebben een 8 gekregen! Dus ik krijg mooi van Britney en Kendall geld, we hebben namelijk gewed. Ik op tussen de 6 en 9, Kendall zei 10 en Britney zei 5. Dus morgen ben ik weer 20 euro rijker. 10 euro per persoon! Maar daarvan ga ik ze wel trakteren op de Mac Donalds...

Bedankhoofdstukje voor de 100 stemmen op dit boek! Ja hoor applausje!!(luister de media voor applaus) Bedankt allemaal!!!!

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now