Chapter 18.

490 17 2
                                    

P.O.V Fleur

Ik werd wakker en stapte uit bed. Ik deed mijn ochtendrituelen  en liep naar beneden. Daar zat Jesse aan tafel met koffie en een krant. Toen ik aan tafel ging zitten keek hij op. "Morgen" "Jij ook." Ik pakte wat koffie en wat brood en ging bij naast Jesse zitten. Toen ik gister weer naar Jesse ging lag hij al op bed, met slaappillen naast zich. Ik dacht terug en beet op mijn lip. "Is er iets?" "Nee, niks." Ik begon te eten en dronk mijn koffie op. "Ik ga naar school," Jesse wenste me een fijne dag en ik trok de deur achter me dicht. Bij de bushalte aangekomen ging ik zitten en deed mijn oortjes in. Toen de bus was aangekomen ging ik- nadat ik had ingecheckt-  achterin zitten. Daar zat ik altijd op mijn gemak, niemand ziet jou, jij ziet iedereen. Ik deed mijn ogen dicht en luisterde naar de muziek...

Toen de bus tot stilstand kwam bij de halte waar ik er uit moest. Onderdrukte ik een luide geeuw en stond op. Zuchtend liep ik naar school en dacht aan James. Ik zette mijn voet over de drempel van school. En ik kwam de menigte tegemoet. Iedereen keek me raar aan. Waarom? Ik liep door en deed alsof ik niemand zag kijken. Stug negerend liep ik de gangen door, naar mijn kluisje. Daar stonden ook Britney en Kendall. "Is het waar?" vroeg Britney ongelovig. Waar heb je het over? "Sorry, ik weet niet echt waar je het over hebt""James!" zei Kendall geïrriteerd. "Wat heeft hij gedaan?" vroeg ik een beetje boos. "Oh, tegen de hele school gezegd dat jij hem hebt geslagen en toen heb je hem bont en blauw achtergelaten- niet dat ik het gelijk geloof jij bent mijn vriendin!- Maar dat zou je nooit doen... Toch?" Ik verzekerde haar dat ik het nooit zou doen. Ik liep weg, op zoek naar James. Toen ik hem had gevonden pakte ik hem ruw bij zijn arm. "Meekomen jij," siste ik. Toen we onder aan de trap waren viel ik met de deur in huis. "Wie denk je wel dat je bent? Zo gaat het uit hoor? Lekker liegen, mij zwart maken-IEDEREEN HAAT ME JAMES!!"Het laatste schreeuwde ik. Ik liep weg, James verslagen achterlatend.


Hey,

Ik had zin in een hoofdstukje :-) Waarschijnlijk hebben jullie al wel gezien dat we bijna bij hoofdstuk 20 zijn!!! JIPPIEEEEEEEEE. Dan update ik een extra lang hoofdstukje. Bereid je maar voor (nog 2 hoofdstukken te gaan hoor)

-Vote, Comment & Follow

~Liza

Stiefbroer (voltooid)Where stories live. Discover now