C.3

251 35 12
                                    

"Komiserim kurbanın dosyası bu."

"Bakalım, buradaki ilk dosyadan neler çıkacak? Anlatmaya başla Luhan." Yeni komisere baktığımda kararlı görünüyordu. Kendine güvenen bir ifadesi vardı.

Luhan diye seslendiği çocuk önündeki bilgisayardan projeksiyona görüntü yansıttı.

"Kurbanımız bu. Jung Soojung. 28 Nisan 1993'te doğmuş. Annesi ile babası o 2 yaşındayken boşanmış. O 6 yaşındayken babası gelmiş ve Soojung'un önünde annesine silahla vurarak öldürmüş. Sonra da kendi canına kıymış. Küçük Soojung'un da hayatta yaşayan sadece bir akrabası varmış. O da büyükannesi. O yüzden 6 yaşından itibaren onun yanında yaşamaya başlamış. 15 yaşında da büyükannesi vefat edince Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmiş. 18 yaşında oradan çıkınca burslu olarak üniversiteye başlamış. Tıp Fakültesi'ne. Kampüsteki yurtta kaldığı için barınma sorunu yokmuş. Harçlığını da part-time çalışarak çıkarıyormuş. Daha bu yıl asistan doktor olarak hastanede görev almaya başlamış. Henüz 8 aydır asistan doktormuş. Olay gününe gelecek olursak evinde yalnızken öldürülmüş."

Bu hayatı kendim yaşadığım için biliyordum ama... Başkasından duymak kendimi tuhaf hissettirmişti... Acınası?

"Herhangi bir görgü tanığı yok muymuş?"

"Olay saatinden yaklaşık 2 saat önce kurbanın yakın arkadaşı Tiffany ile Minseok gelmiş. Yemişler, içmişler, eğlenmişler. Ama sonrasında evden ayrılmışlar. Olay saatinden yaklaşık 1 saat kadar sonra kurbanın yakın arkadaşı Tiffany cüzdanını ve telefonunu kurbanın evinde unuttuğunu fark etmiş. Kurbanın evine girdiğinde kurbanı yerde kanlar içerisinde ölü bulmuş."

"Eve nasıl girmiş?"

"Anahtarı varmış. Anahtarla girmiş."

Hayır, benim evimin anahtarı onda yoktu. Kapımın kilidi bozulduğu için yeni bir kilit yaptırmıştım ve onun yedek anahtarı Tiffany'de yoktu. Bundan emindim.

"Peki çıkabilirsin Luhan. Gelişmeler olduğunda gel."

"Emredersiniz efendim. Kolay gelsin."






-





Fazla kısa bir bölüm oldu ama gerekliydi. Baş Komiser Kai, katili aramaya başlıyor u.u

Yorumlarınız neler? Merak ediyorum doğrusu. Hadi, pamuk eller klavyeye😽

Kendinize iyi bakın. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere👋

The Ghost Woman // KaiWhere stories live. Discover now