2.5

536 38 8
                                    

#Niall pov.#
Varčiau rankoje laišką bandydamas suvokti ką tai reiškia. Ji paliko mus. Net nepasakė kodėl. Ne, taip negali būti. Tikėjausi, kad tai tik dar vienas jos pokštas, tačiau giliai širdyje žinojau kad ji tikrai išvyko.
-Viskas gerai?-Kamilla uždėjo ranką man ant nugaros,-Negalvojau kad Kath galėtų šitaip pasielgt...
-Taip. Man viskas gerai,-linktelėjau bet žinojau kad meluoju. Aš mylėjau ją. Ir po velnių aš myliu ją, net jei jos nebėra.
Galvojau ar reikia apie tai pranešti Harry, Louis ir kitiems draugams. Šiek tiek pamąstęs nusprendžiau tai atidėti rytojuj. Nenorėjau dar labiau gadintis nuotaikos.
-Sakau, gal man reikėtų jau eiti?-Kami droviai liūdnai šyptelėjo.
-Ne. Prašau, bent tu nepalik manęs,-sušnibždėjau. Man dabar reikėjo palaikymo. Labai reikėjo.
Ji akimis nuskanavo mano veidą ir nežymiai linktelėjo.
-Filmų vakaras?-staiga ji pašoko iš vietos nusišypsodama. Tokiu staigiu energijos proveržiu ji man labai priminė Katherine.
-Yea..Kodėl gi ne,-sutikau nes reikėjo beleko kas prablaškytų dėmesį.

#Harry pov.#
Sulaukęs iš Louis skambučio lengviau atsipūčiau, kadangi jau vėlu, o jo dar nebuvo. Jis pasakė kad liks pas Niall. Tai šiek tiek keista, bet manau kad jis tiesiog truputį išgėrė. Nesigilinsiu.
Pasišildžiau mikrobangėj vakarienę ir įsijungiau televizorių. Kaip visada kažkas būtinai turėjo sutrukdyti su durų skambučiu. Tikėjausi, kad tai Louis, tačiau žinojau kad taip būti negali, nes jis pranešė kad negrįš.
Nuėjęs prie durų pažvelgiau pro akutę, bet ji buvo uždengta delnu. Žinoma.
Atrakinau duris giliai atsidūsdamas, nes pamačiau žmogų, kurio nenorėjau matyti.
-Ko reikia, Zoe?-sušnypščiau pro dantis. Tačiau merginai tai visiškai nerūpėjo, ji įsiveržė į mano namus ir uždarė duris paskui save.
-Tavęs reikia,-Zoe sušnibždėjo ir net nepajaučiau, kaip buvau priremtas prie sienos ir užčiauptas jos lūpų.

#Louis pov.#
-Ar tu įsitikinęs, kad mes galim miegot vienoj lovoj? Nes aš nenoriu išduoti Harry,-lėtai purčiau galvą kai jau ruošėmės eiti miegoti. Kambaryje stovėjo tik viena dvigulė lova, todėl neįsivaizduoju kur man reiks miegot.
Mano krauju tekėjo alkoholis. Jo nebuvo tiek, kad šliaužiočiau keliais, bet pakankamai kad eidamas svyruočiau.
-Yea. Gi mes nieko blogo nedarysim,-nusijuokė David. Atsidusau suprasdamas kad jis teisus. Aš neišduosiu mūsų su Harry santykių, jei išvis dar tokie egzistuoja.
Nuėjau į dušą ir pasileidau vėsią vandens srovę. Šaltas vanduo padėjo šiek tiek prablaivėti. Pasiilgau Harry. Pasilgau to, kaip mes bendravom, tačiau suprantu kad pats esu dėl to kaltas. Jis nuo manęs kažką slepia. Aš taip pat. Galbūt taip ir geriau, kad mes su juo beveik nebesikalbam? Juk tada ir pyktis nereikia...
Grįžęs į kambarį palindau po antklode. Buvo keista miegoti ne savo lovoje. Ir ne su Harry.
Prisislinkau prie lovos krašto, nes jaučiausi blogai tai darydamas. Nors mes su David nieko nedarome, tačiau vien tai kad miegame kartu, verčia mane jaustis taip, lyg išduočiau Harry. Nes juk aš tai ir darau.

#Harry pov.#
-Ką tu darai?!-nustūmiau Zoe nuo savęs. Ji atsitrenkė nugara į sieną ir susiraukė.
-Bandau susigrąžinti savo vaikiną,-netrukus kreiva šypsenėlė vėl švietė jos veide.
-Per vėlu, Zoe,-papurčiau galvą norėdamas eiti, bet ji sustabdė mane pagriebdama už riešo.
-Harry, aš tave myliu,-jos žodžiai privertė mane giliai įkvėpti.
-Reikėjo galvot anksčiau prieš pasidulkindama su kažkokiu bernu, išvykdama į Australiją ir palikdama mane su sudaužyta širdim!- atplėšiau jos ranką nuo manosios ir atsitraukiau toliau nuo jos.
-Tačiau dabar aš grįžau. Noriu kad ir tu sugrįžtum pas mane,-ji sukando savo lūpą ir aiškiai matėsi kad pradėjo nervintis.
-Aš negrįšiu. Todėl noriu kad pizdintum lauk iš mano namų,-pasakiau griežtu, šiek tiek pakeltu tonu, rodydamas pirštu į duris. Mergina nuėjo prie durų, ir kai jau tikėjausi kad užtrenks jas man prieš nosį, ji tik pažvelgė į mane ir nusišypsojo.
-Ką gi. Nenori gražiuoju, tai tada aš priversiu tave grįžti. Tu maldausi sugrįžti. Nes dabar aš pasiruošusi paversti tavo gyvenimą pragaru,-ji išsišiepė klastinga šypsena ir nuėjo palikdama mane vieną tarpdury.

Negaliu patikėt. Taip greitai dalį parašiau xD

A Little StrangeWhere stories live. Discover now